omorfos1104 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2024 Kαλημέρα. Θέλω να κάνω εγγραφή στο Prime για να βλέπω κάποιες σειρές. Ακολουθώ όλα τα βήματα, δηλώνοντας είτε τηλεφωνο είτε μεηλ,αλλα καταλήγει σε ένα μηνυμα σφαλματος λεγοντας μου να δοκιμασω ξανα αργότερα. Καμια συμβουλή;
kormos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2024 34 λεπτά πριν, omorfos1104 είπε Kαλημέρα. Θέλω να κάνω εγγραφή στο Prime για να βλέπω κάποιες σειρές. Ακολουθώ όλα τα βήματα, δηλώνοντας είτε τηλεφωνο είτε μεηλ,αλλα καταλήγει σε ένα μηνυμα σφαλματος λεγοντας μου να δοκιμασω ξανα αργότερα. Καμια συμβουλή; Δοκίμασες με ανώνυμη περιήγηση ή άλλο φυλλομετρητή;
omorfos1104 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2024 38 λεπτά πριν, kormos είπε Δοκίμασες με ανώνυμη περιήγηση ή άλλο φυλλομετρητή; Nai, δοκιμασα κ απο μοζιλα,και με ανωνυμη απο κρομ κ μοζιλα,τα ιδια
kormos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2024 1 ώρα πριν, omorfos1104 είπε Nai, δοκιμασα κ απο μοζιλα,και με ανωνυμη απο κρομ κ μοζιλα,τα ιδια Κάνε και μια δοκιμή με δεδομένα από το κινητό σου να δεις αν βγάζει το ίδιο ή κάποιο άλλο σφάλμα...
omorfos1104 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2024 6 ώρες πριν, kormos είπε Κάνε και μια δοκιμή με δεδομένα από το κινητό σου να δεις αν βγάζει το ίδιο ή κάποιο άλλο σφάλμα... to δοκιμασα μολις παλι τιποτα.δοκιμασα να δηλωσω αλλο αριθμο κινητου,δικου μου προσωπου,μπας κι ειχε θεμα ο αριθμος,αλλα παλι τα ιδια
omorfos1104 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2024 Έκανα εγγραφη τελικα,σήμερα δ εμπορώ να πληρώσω,πέρασα την κάρτα τύπου βιζα, λέει 3d party authorization ή κατι τετοιο κ μετα μνμ προβλημα εγγραφής,να ανανεωσω σε ενα λεπτο κ να δοκιμασω,αλλιως να επικοινωνησω με αμαζον
omorfos1104 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Αυτο τι σημαινει; Εγινε η συνδρομη,δεν εγινε; Ανοιξα παντως την εφαρμογη κ μου λεει να κανω συνδρομη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα