LabrakisG1992 Δημοσ. 24 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 13 ώρες πριν, Son^Goku είπε Μεταχειρισμένο; Καλά καινούργια πόσο πάνε; Καινουργιο αδερφε, απο το επισημο σαιτ της τογιοτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dbrillis Δημοσ. 24 Ιουλίου Share Δημοσ. 24 Ιουλίου @LabrakisG1992 καλοταξιδο το αμαξι. Μπορείς να πεις ποσο σας βγαινει η δόση το μήνα ή το πηρατε cash; Κοιταω και εγω για αμαξι και δεν μπορώ να τα υπολογίσω αν με συμφέρει το private leasing ή καποια ευκαιρία σαν την δικη σου. On 20/07/2024 at 10:20, Son^Goku said: Toyota Rav 4 hybrid σε τι τιμές παίζει στο Λουξ; Γιατί Λουξεμβούργο συγκεκριμένα; Δες autoscout24.be, στη γειτονιά (Benelux) νομίζω μονο το Βέλγιο συμφέρει, στην Ολλανδία τα καινούργια αμαξια εχουν +8k σε σχεση με Ελλαδα και γείτονες και αυτο βγαίνει και στην τιμη του μεταχειρισμενου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LabrakisG1992 Δημοσ. 24 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 4 ώρες πριν, dbrillis είπε @LabrakisG1992 καλοταξιδο το αμαξι. Μπορείς να πεις ποσο σας βγαινει η δόση το μήνα ή το πηρατε cash; Κοιταω και εγω για αμαξι και δεν μπορώ να τα υπολογίσω αν με συμφέρει το private leasing ή καποια ευκαιρία σαν την δικη σου. Μισα μισα. Απλα εχε στο μυαλο σου οτι ειχα 21% διπλωματικη εκπτωση, γιαυτο βγηκε εκει η τιμη (41.500). Η κανονικη τιμη ηταν 54.000. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα