LabrakisG1992 Δημοσ. 18 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 1 ώρα πριν, paylidis είπε καλοταξιδο καλα χλμ. κατοχος εδω κ 4 χρονια, οτι χρειαστεις μη διστάσεις... Ευχαριστω πολυ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias78 Δημοσ. 19 Ιουλίου Share Δημοσ. 19 Ιουλίου Στις 6/2/2024 στις 11:17 ΠΜ, paylidis είπε ετσι ειναι... το φορμεντορ απο οσο ξερω βγαινει με 6αρι κιβωτιο υγρου οποτε δε σπαει... εδω βεβαια αναφερει 7αρι κ με μπερδευει δε ξερω αν ισχυει... Στις 6/2/2024 στις 12:13 ΜΜ, tsofras είπε @paylidis 7αρι υγρού έχει , το 6αρι το έβγαζε παλιά Ξέρουμε αν το ίδιο 7αρι υγρου τύπου υπάρχει κ στο t-roc facelift? Το μοντελο που κυκλοφορεί τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 19 Ιουλίου Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 1 λεπτό πριν, ilias78 είπε Ξέρουμε αν το ίδιο 7αρι υγρου τύπου υπάρχει κ στο t-roc facelift? Το μοντελο που κυκλοφορεί τώρα. Στο λεω με απολυτη σιγουρια οτι το τροκ της βιτρινας (ΜΥ24) αυτη τη στιγμή φοράει ξηρου... και παντοτε φοραγε ξηρου 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias78 Δημοσ. 19 Ιουλίου Share Δημοσ. 19 Ιουλίου Μόλις τώρα, paylidis είπε Στο λεω με απολυτη σιγουρια οτι το τροκ της βιτρινας (ΜΥ24) αυτη τη στιγμή φοράει ξηρου... και παντοτε φοραγε ξηρου Το ξερω ότι φόραγε ξηρού. Απλά μόλις διάβασα για το cupra είπα μιας κ ίδιο group να το έβαλαν κ στο troc 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 19 Ιουλίου Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 14 λεπτά πριν, ilias78 είπε Το ξερω ότι φόραγε ξηρού. Απλά μόλις διάβασα για το cupra είπα μιας κ ίδιο group να το έβαλαν κ στο troc δυστυχως οχι... στα χαμηλα κυβικά μονο το φορμεντορ φοραει υγρου απο το γκρουπ (ουτε καν στα audi δεν εβαλαν υγρου οι απεριγραπτοι) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 19 Ιουλίου Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 41 λεπτά πριν, paylidis είπε δυστυχως οχι... στα χαμηλα κυβικά μονο το φορμεντορ φοραει υγρου απο το γκρουπ (ουτε καν στα audi δεν εβαλαν υγρου οι απεριγραπτοι) @ilias78 ¨Οπως τα λέει ο Γιώργος , θα σκέφτηκαν νέα μάρκα είμαστε ας πάμε safe 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Axelq Δημοσ. 19 Ιουλίου Share Δημοσ. 19 Ιουλίου Για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα μιας και έχω παρόμοια απορία απλά για leasing. 1) Peugeot 3008 1.5 130hp EAT8 diesel 2) VW T-Roc 1.5 150hp DSG7 petrol Χρήση εντός - εκτός πόλης (20/80), περίπου 25.000 χιλ./χρόνο. Γενικά το θέλω όσο πιο ξεκούραστο γίνεται, με καλή ηχομόνωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 19 Ιουλίου Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 24 λεπτά πριν, Axelq είπε Για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα μιας και έχω παρόμοια απορία απλά για leasing. 1) Peugeot 3008 1.5 130hp EAT8 diesel 2) VW T-Roc 1.5 150hp DSG7 petrol Χρήση εντός - εκτός πόλης (20/80), περίπου 25.000 χιλ./χρόνο. Γενικά το θέλω όσο πιο ξεκούραστο γίνεται, με καλή ηχομόνωση. To 3008 λόγω πετρελαίου μάλλον έχει το θέμα με το adblue που έχουν όλα τα πετρέλαια της Stellantis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tutuyo Δημοσ. 19 Ιουλίου Share Δημοσ. 19 Ιουλίου Μπα δεν τον νοιάζει,ληζιννγκ είναι. Η θα το φτιάξει η θα έχει τελειώσει η 4ετια Πεζώ ψηφίζω, υπερτερεί έναντι του τροκ σε πολλούς τομείς 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Axelq Δημοσ. 19 Ιουλίου Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 41 minutes ago, tsofras said: To 3008 λόγω πετρελαίου μάλλον έχει το θέμα με το adblue που έχουν όλα τα πετρέλαια της Stellantis Για αγορά θα το σκεφτόμουν πολύ λόγω θέματος με το adblue αλλά το συγκεκριμένο θα είναι leasing. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 19 Ιουλίου Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2 ώρες πριν, Axelq είπε Για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα μιας και έχω παρόμοια απορία απλά για leasing. 1) Peugeot 3008 1.5 130hp EAT8 diesel 2) VW T-Roc 1.5 150hp DSG7 petrol Χρήση εντός - εκτός πόλης (20/80), περίπου 25.000 χιλ./χρόνο. Γενικά το θέλω όσο πιο ξεκούραστο γίνεται, με καλή ηχομόνωση. Εφοσον μιλάμε για λιζινγκ κ εαν τη παλεύεις με το cockpit του Peugeot πήγαινε σε αυτό… Προσωπικά για αγορά δε θα έπαιρνα κανένα από τα δυο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 19 Ιουλίου Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 7 λεπτά πριν, paylidis είπε Εφοσον μιλάμε για λιζινγκ κ εαν τη παλεύεις με το cockpit του Peugeot πήγαινε σε αυτό… Προσωπικά για αγορά δε θα έπαιρνα κανένα από τα δυο απάλευτο πραγματικά💀 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Axelq Δημοσ. 19 Ιουλίου Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 12 minutes ago, paylidis said: Εφοσον μιλάμε για λιζινγκ κ εαν τη παλεύεις με το cockpit του Peugeot πήγαινε σε αυτό… Προσωπικά για αγορά δε θα έπαιρνα κανένα από τα δυο Δε με πείραξε και πολύ, ίσως βέβαια είχα πολύ ψηλά τη θέση και έβλεπα την οθόνη καθαρά. Από την άλλη έχω και την επιλογή του Skoda Kamiq 1.0 110hp. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 19 Ιουλίου Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 40 λεπτά πριν, Axelq είπε Δε με πείραξε και πολύ, ίσως βέβαια είχα πολύ ψηλά τη θέση και έβλεπα την οθόνη καθαρά. Από την άλλη έχω και την επιλογή του Skoda Kamiq 1.0 110hp. Αν είναι leasing τότε 3008 λόγω καυσίμου αλλιώς το VW Άλλες επιλογές δεν έχουμε? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 19 Ιουλίου Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 1 ώρα πριν, Axelq είπε Δε με πείραξε και πολύ, ίσως βέβαια είχα πολύ ψηλά τη θέση και έβλεπα την οθόνη καθαρά. Από την άλλη έχω και την επιλογή του Skoda Kamiq 1.0 110hp. Δεν είναι κακή επιλογή αλλά γιατί χιλιάρι ενώ το τροκ 1500..; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα