Προς το περιεχόμενο

Αγορά SUV με 25.000

LabrakisG1992

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, LabrakisG1992 είπε

Θα δω και το t roc άκουω πολλά παράπονα για χαμηλής ποιότητας πλαστικά που τρίζουν σχετικά γρήγορα  . 

στη πρωτη γενια ναι, στη 2η οχι, καμια σχέση...

Επεξ/σία από paylidis
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, paylidis είπε

στη πρωτη γενια ναι, στη η οχι, καμια σχέση...

Οκ οκ θα το δω και αυτό λοιπόν μόλις γυρίσω . Ηδη με μια πρόχειρη μάτια βρήκα αυτόhttps://www.luxauto.lu/fr/occasion/vw-t-roc--22-15-tsi-150cv-bva-gpsradarsoptions.html?id=1423308

αλλα θα ψάξω πιο αναλυτικά με πρώτη ευκαιρία 

Επεξ/σία από LabrakisG1992
  • Like 1

8 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε

Οκ οκ θα το δω και αυτό λοιπόν μόλις γυρίσω . Ηδη με μια πρόχειρη μάτια βρήκα αυτόhttps://www.luxauto.lu/fr/occasion/vw-t-roc--22-15-tsi-150cv-bva-gpsradarsoptions.html?id=1423308

αλλα θα ψάξω πιο αναλυτικά με πρώτη ευκαιρία 

απλα εχε κατα νου οτι δεν αποκλειεται καποια στιγμή να σου βγαλει θεματακι το αυτοματο κιβωτιο στα vag... δεν ειναι κανονας, αλλα η στατιστικη αυτο λεει...

• Like 1

10 λεπτά πριν, paylidis είπε

απλα εχε κατα νου οτι δεν αποκλειεται καποια στιγμή να σου βγαλει θεματακι το αυτοματο κιβωτιο στα vag... δεν ειναι κανονας, αλλα η στατιστικη αυτο λεει...

Αυτός ένας λόγος που ρωτάω εδώ . Εγώ ας πούμε δεν τα ξέρω αυτά . στην ίδια σχεδόν τιμή με το τ ροκ(2-3κ διαφορά) έχω βρει και αυτά:

https://autofactoria.lu/vehicule/kia-sportage-v-1-6-t-gdi-150cv-bva-vision-pack-75549/

https://autofactoria.lu/vehicule/cupra-formentor-1-5-tsi-150cv-bva7-tech-pack-360-82813/

αλλα Θα πρέπει να κάτσω να τα ψάξω ένα ένα . Τι προβλήματα βγάζει το καθένα ; Θα πρέπει να πάω να τα δω από κοντά . 
και αντι να ξεκαθαρίζουν οι επιλογές αυξάνονται . 

• Like 1

1 λεπτό πριν, LabrakisG1992 είπε

Αυτός ένας λόγος που ρωτάω εδώ . Εγώ ας πούμε δεν τα ξέρω αυτά . στην ίδια σχεδόν τιμή με το τ ροκ(2-3κ διαφορά) έχω βρει και αυτά:

https://autofactoria.lu/vehicule/kia-sportage-v-1-6-t-gdi-150cv-bva-vision-pack-75549/

https://autofactoria.lu/vehicule/cupra-formentor-1-5-tsi-150cv-bva7-tech-pack-360-82813/

αλλα Θα πρέπει να κάτσω να τα ψάξω ένα ένα . Τι προβλήματα βγάζει το καθένα ; Θα πρέπει να πάω να τα δω από κοντά . 
και αντι να ξεκαθαρίζουν οι επιλογές αυξάνονται . 

ετσι ειναι... το φορμεντορ απο οσο ξερω βγαινει με 6αρι κιβωτιο υγρου οποτε δε σπαει... εδω βεβαια αναφερει 7αρι κ με μπερδευει δε ξερω αν ισχυει...

εαν σου αρεσει δεν ειναι κακη επιλογή...

@tsofras το εχει

για τα κια δεν φερω αποψη, δεν ειμαι οπαδος και σιγουρα δε θα εδινα τοσα λεφτα για κια ποτε...

χιλιες φορες μια κορολα κρος

• Like 2
  • Thanks 1

9 λεπτά πριν, paylidis είπε

ετσι ειναι... το φορμεντορ απο οσο ξερω βγαινει με 6αρι κιβωτιο υγρου οποτε δε σπαει... εδω βεβαια αναφερει 7αρι κ με μπερδευει δε ξερω αν ισχυει...

εαν σου αρεσει δεν ειναι κακη επιλογή...

@tsofras το εχει

για τα κια δεν φερω αποψη, δεν ειμαι οπαδος και σιγουρα δε θα εδινα τοσα λεφτα για κια ποτε...

χιλιες φορες μια κορολα κρος

Ευχαριστώ πολύ . Εμφάνισιακα μου αρέσει και ποκυ μάλιστα . Θα περιμένω τσοφρα να μας πει αν έχει κάποιο παράπονο 

• Like 1

38 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε

Ευχαριστώ πολύ . Εμφάνισιακα μου αρέσει και ποκυ μάλιστα . Θα περιμένω τσοφρα να μας πει αν έχει κάποιο παράπονο 

@paylidis 7αρι υγρού έχει , το 6αρι το έβγαζε παλιά

@LabrakisG1992 Φίλε μου με εξαίρεση ένα θέμα που είχα με τριγμό απο τον ουρανό που ήταν πρόβλημα απο το εργοστάσιο και μου το έφτιαξαν δεν έχει κάτι άλλο μέχρι στιγμής .

Αρκετές αναφορές για προβλήματα με το infotainment , το δικό μου δεν έχει κάνει κιχ , το έχουν πλακώσει στα updates και πλέον έχει στρώσει για τον περισσότερο κόσμο .

Πολύ καλή ποιότητα κύλισης , δεν πλέει στις στροφές , είναι σταθερό , γενικά σπορ στήσιμο ως crossover , με εξαίρεση ότι εγώ είμαι τύπος hatchback θεωρώ το αμάξι πολύ καλή επιλογή για την κατηγορία του.

Δεν σου έγραψα να πας να το δείς γιατί δεν είμαι τύπος "αγόρασα το καλύτερο αμάξι να πας να το πάρεις και εσύ"

Σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο SUV δεν έχει επαφή στην οδηγική αίσθηση (αυτού του βεληνεκούς λέμε πάντα) για εμένα

Δώσε μία ευκαιρία σε Sportage και Tucson. Ειδικά το Tucson με εντυπωσίασε σε χώρους , ποιότητα , άνεση , μόνο η αίσθηση τιμονιού με χάλασε λίγο γιατί το βρήκα κάπως ασαφές και ελαφρύ , κατα τα άλλα είναι πάρα πολύ ωραίο σύνολο

• Like 3
  • Thanks 1

6 λεπτά πριν, tsofras είπε

@paylidis 7αρι υγρού έχει , το 6αρι το έβγαζε παλιά

@LabrakisG1992 Φίλε μου με εξαίρεση ένα θέμα που είχα με τριγμό απο τον ουρανό που ήταν πρόβλημα απο το εργοστάσιο και μου το έφτιαξαν δεν έχει κάτι άλλο μέχρι στιγμής .

Αρκετές αναφορές για προβλήματα με το infotainment , το δικό μου δεν έχει κάνει κιχ , το έχουν πλακώσει στα updates και πλέον έχει στρώσει για τον περισσότερο κόσμο .

Πολύ καλή ποιότητα κύλισης , δεν πλέει στις στροφές , είναι σταθερό , γενικά σπορ στήσιμο ως crossover , με εξαίρεση ότι εγώ είμαι τύπος hatchback θεωρώ το αμάξι πολύ καλή επιλογή για την κατηγορία του.

Δεν σου έγραψα να πας να το δείς γιατί δεν είμαι τύπος "αγόρασα το καλύτερο αμάξι να πας να το πάρεις και εσύ"

Σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο SUV δεν έχει επαφή στην οδηγική αίσθηση (αυτού του βεληνεκούς λέμε πάντα) για εμένα

Δώσε μία ευκαιρία σε Sportage και Tucson. Ειδικά το Tucson με εντυπωσίασε σε χώρους , ποιότητα , άνεση , μόνο η αίσθηση τιμονιού με χάλασε λίγο γιατί το βρήκα κάπως ασαφές και ελαφρύ , κατα τα άλλα είναι πάρα πολύ ωραίο σύνολο

Ευχαριστώ πολύ για την ανάλυση . Το Tucson ξεφεύγει αρκετά (μεταχειρισμένο με 50.000 χιλ. Ξεκινάει από 33κ και ανεβαίνει ). Η αλήθεια είναι ότι στο μυαλό  μου το cupra το είχα πιο ακριβό . Είχα μπει σε ενός συναδέλφου το 2021 αν δεν κανω λάθος το είχε παρει καινούργιο εκείνη την εποχή . Με είχε εντυπωσιάσει ότι σε αντίθεση με πολλά vw της ίδιας κατηγορίας , έδινε την αίσθηση ότι είσαι σε ένα πιο premium αυτοκίνητο . Πάντως εδώ κυκλοφορεί αρκετά ( βλέπω καθημερινά στον δρόμο σε αντίθεση με την Ελλάδα ) . Θα πάω να το δω το σύντομοτερο και θα ξαναγράψω πως μου φάνηκε .

• Like 2

• 1 μήνα μετά...

Καλημερα και παλι. Επαναφερω το θεμα μιας και ηρθε η ωρα της αγορας. Εχω καταληξει στο formentor μεταχειρισμενο και θελω να κανω μια ερωτηση με βαση τις εκδοσεις που βλεπω διαθεσιμες. Παραθετω δυο τυχαιες αγγελιες με διαφορετικες εκδοσεις.

Cupra Formentor VZ 245CV eHybrid DSG6 Gris d'occasion, moteur Hybride et boite Automatique, 36.643 Km - 30.990 € | LuxAuto.lu

Cupra Formentor DSG/LED/NAVI/Digital Noir d'occasion, moteur Essence et boite Automatique, 12.751 Km - 28.490 € | LuxAuto.lu

Αξιζει το υβριδικο? εχει παραπανω κοστος σε σερβις κτλ? Κανω περίπου 1800-2000χιλ/μηνα + οτι ταξιδι προκυψει που γινεται αρκετα συχνα (μενω Λουξ και εχω παει Ελβετια και Ολλανδια απο τις αρχες του χρονου).

@tsofras 

5 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε

Καλημερα και παλι. Επαναφερω το θεμα μιας και ηρθε η ωρα της αγορας. Εχω καταληξει στο formentor μεταχειρισμενο και θελω να κανω μια ερωτηση με βαση τις εκδοσεις που βλεπω διαθεσιμες. Παραθετω δυο τυχαιες αγγελιες με διαφορετικες εκδοσεις.

Cupra Formentor VZ 245CV eHybrid DSG6 Gris d'occasion, moteur Hybride et boite Automatique, 36.643 Km - 30.990 € | LuxAuto.lu

Cupra Formentor DSG/LED/NAVI/Digital Noir d'occasion, moteur Essence et boite Automatique, 12.751 Km - 28.490 € | LuxAuto.lu

Αξιζει το υβριδικο? εχει παραπανω κοστος σε σερβις κτλ? Κανω περίπου 1800-2000χιλ/μηνα + οτι ταξιδι προκυψει που γινεται αρκετα συχνα (μενω Λουξ και εχω παει Ελβετια και Ολλανδια απο τις αρχες του χρονου).

@tsofras 

Θα σου πει ο @Ntinaras για το υβριδικό, προσωπικά έχω διαβάσει πολλά ηλεκτρολογικά θέματα στα plugin του VAG και δεν θα αγόραζα

• Thanks 1

1 ώρα πριν, LabrakisG1992 είπε

@tsofras 

Αν εχεις σκοπο να το φορτιζεις συνεχεια αξιζει, αν δεν το φορτιζεις, καιει παρα πολυ οποτε δεν συμφερει να κουβαλας μια αφορτιστη μπαταρια.

Απο σερβις κτλ δεν ξερω, ειναι leasing το δικο μου.

• Thanks 1

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επαναφερω το θεμα με τα τελικα αποτελεσματα 😂 

Η αγορα του αυτοκινητου εγινε τελικα τωρα. Επειδη μεσα σε αυτο το διαστημα ειδα αρκετα αυτοκινητα, ας παραθεσω μια γενικη αποψη. Εν τελει το μπατζετ ανεβηκε και εξετασαμε και αλλες επιλογες.

Πεζο 2008, πανεμορφο στα ματια μου, η θεση οδηγησης για εμενα ( 1,88 95 κιλα) οτι χειροτερο δεν εβρισκα τροπο να βολευτω με τιποτα.

Cupra formentor επισης πανεμορφο στα ματια μου, δινει την αισθηση του πρεμιουμ αυτοκινητου, μοναδικο παραπονο και παλι η θεση οδηγησης για εμενα. Ενω σαν θεση ηταν βολικη, αισθανομουν οτι καθομαι χαμηλα, και δεν μπορουσα να βρω το sweet spot.

t-roc : γενικα μετρια αισθηση, το εσωτερικο δεν μου εδινε την αισθηση του πριμιουμ που μου εδινε πχ το κουπρα. Στα αρνητικα η οθονη που ειχε μεσα θυμιζει αμαξι 5ετιας.

Τα παρακατω μπηκαν στην εξισωση λογω εκπτωσης στα συγκεκριμενα μοντελα:

Volvo xc40 : το μονο που βρηκα αρνητικο στο συγκεκριμενο αμαξι, ειναι η οθονη που ειναι καθετη οπως και ο εξαερισμος.Γενικα πανεμορφο απο κοντα, χανει πολυ στις φωτογραφιες, με καθυστερησε πολυ η αντιπροσωπεια και μεχρι να στειλει την προσφορα(10 μερες) ειχα ηδη καταληξει αλλου.

Bmw X1: Πανεμορφο και αυτο ακριβως που ψαχναμε. Δεν βρηκα κανενα αρνητικο ισως μονο οτι ανεβαινε ευκολα η τιμη μολις εβαζες εξτρα εξοπλισμο. Ο μονος λογος που δεν προχωρησαμε σε αγορα ηταν η αναμονη ( 1 ετος για παράδοση και σε αυτο και στο χ2).

Μετα απο ολα αυτά καταλήξαμε στο εξης:

Audi Q3 35tfsi S line. Το αμαξι ειχε γινει παραγγελια μηνες πριν, καποιος δεν παρελαβε και προλαβαμε να το κλεισουμε. Γενικα εχει μπολικο εξοπλισμο (premium pack,ambient lighting pack,s line interior κτλ). Το μονο που λειπει ειναι τα ηλεκτρικα καθισματα(μετακινουνται χειροκινητα δηλαδη), η ηλιοροφη, και το κουμπι start engine. 

Γενικα πολυ ευχαριστημενος, θα παραλαβουμε τελος του μηνα, τελικη τιμη με την εκπτωση 41500.

• Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, Speculoos είπε

Εντάξει μόνο 17 χιλιάρικα παραπάνω από το προβλεπόμενο μπάτζετ 😂

Καλοτάξιδο και μακριά από ατυχήματα. 

τρου ξεγυγε το μπατζετ 😂 απλα ειχαμε 20% εκπτωση στο καινουργιο και ειπαμε να κανουμε λιγους μηνες υπομονη και να παμε σε καινουργιο. Ευχαριστω πολυ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...