Προς το περιεχόμενο

Αγορά SUV με 25.000

LabrakisG1992

Προτεινόμενες αναρτήσεις

13 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Δεν ερχεται σε phev? Λενε πως εχει τρομερο range με το ηλεκτρικο μοτερ.

Έρχεται αλλά ξεφεύγει απο το budget του TS έτσι και αλλιώς

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

16 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Δεν ερχεται σε phev? Λενε πως εχει τρομερο range με το ηλεκτρικο μοτερ.

2 λεπτά πριν, tsofras είπε

Έρχεται αλλά ξεφεύγει απο το budget του TS έτσι και αλλιώς

Αυτο...

απο αμαξι των 30000 καταληγει στις 50...

και απο το δικο μου Budget ξεφευγε

Πανέμορφο το συγκεκριμένο…αλλά για να το βρω μέχρι 30-40κ χιλιόμετρα θέλω πάνω από 35κ. Παιδιά για την ώρα καταλήγουμε πιο πολύ στο 2008. Υπάρχουν τρία(κόκκινο,μπλε,άσπρο)με κάτω από 2000 χιλιόμετρα μοντέλα τέλος του ‘22 αυτόματα με τιμή 27500. Θα πάμε να τα δουμε και από κοντά .

Διόρθωση το ένα είναι 11/22 τα αλλά δυο είναι 3/23

GT 1.2 puretech 130hp eat8 με ηλιοροφή 

• Like 1

23 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε

Πανέμορφο το συγκεκριμένο…αλλά για να το βρω μέχρι 30-40κ χιλιόμετρα θέλω πάνω από 35κ. Παιδιά για την ώρα καταλήγουμε πιο πολύ στο 2008. Υπάρχουν τρία(κόκκινο,μπλε,άσπρο)με κάτω από 2000 χιλιόμετρα μοντέλα τέλος του ‘22 αυτόματα με τιμή 27500. Θα πάμε να τα δουμε και από κοντά .

Διόρθωση το ένα είναι 11/22 τα αλλά δυο είναι 3/23

GT 1.2 puretech 130hp eat8 με ηλιοροφή 

Φίλε μου να το οδηγήσεις το συγκεκριμένο αμάξι δεν είναι για όλους

Στο λέω ως πρώην κάτοχος 3 εβδομάδων (αγορά καινούριο το πούλησα στις 3 εβδομάδες )

Η θέση οδήγησης δεν είναι βολική για όλους και να ξέρεις ότι είναι βάρκα γυαλό και παίζει να ζαλίζεται το παιδί

• Like 1

4 ώρες πριν, LabrakisG1992 είπε

Το είδα αλλα μου φαίνεται μικρό 😕

Επειδή το έχω το C3 Aircross, θα σου πω ότι είναι σε αυτή τη κατηγορία και χρήματα οι καλύτεροι χώροι που μπορείς να ζητήσεις. Αν βρεις και την έκδοση Shine με τα συρόμενα πίσω καθίσματα, μπορείς να προσαρμόσεις τον χώρο αποσκευών από τα 410 λίτρα στα 500. Οι πίσω επιβάτες έχουν υπέρ αρκετό χώρο για τα πόδια ακόμα και με τα καθίσματα τέρμα μπροστά (εκτός αν κάθονται >1.80 σε ύψος όπου εκεί γενικά σε κάθε αμάξι είναι ζόρι). Και όλα αυτά με μήκος κάτων των 4,2 μέτρων, που το καθιστά και εύκολο στο παρκάρισμα.

• Like 3

28 minutes ago, tsofras said:

Στο λέω ως πρώην κάτοχος 3 εβδομάδων (αγορά καινούριο το πούλησα στις 3 εβδομάδες )

Η θέση οδήγησης δεν είναι βολική για όλους και να ξέρεις ότι είναι βάρκα γυαλό και παίζει να ζαλίζεται το παιδί

Στο Kuga αναφέρεσαι?

44 λεπτά πριν, tsofras είπε

Η θέση οδήγησης δεν είναι βολική για όλους και να ξέρεις ότι είναι βάρκα γυαλό

Peugeot και βάρκα γυαλό κάποτε δεν πήγαιναν μαζί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, tsofras είπε

Εννοειται πως θα το οδηγήσω να δω πως είναι . Για την ιστορία είμαι 1.88, 95 κιλά αν παίζει κάποιο ρόλο .

32 λεπτά πριν, vadergr είπε

Στο Kuga αναφέρεσαι?

στο 2008

14 λεπτά πριν, phanispal είπε

Peugeot και βάρκα γυαλό κάποτε δεν πήγαιναν μαζί.

ενταξει ίσως και είναι και λίγο υποκειμενικό, όπως το νιώθει ο καθένας , και φυσικά τι είχες πριν . Γενικά ξέρω ότι ο @tsofras αλλάζει αμάξι δυο φορές τον μήνα όποτε τον εμπιστεύομαι 😂 αστειεύομαι φυσικά . Παρένθεση ακόμα θυμάμαι να διαβάζω με τις ώρες το θρεντ για το λεον 😂

Επεξ/σία από LabrakisG1992
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, LabrakisG1992 είπε

Ήρθε η ώρα να αγοράσουμε ένα δεύτερο αμάξι

opel crossland πολύ τίμιο και οικογενειακό SUV .

Επεξ/σία από makis269
  • Like 1

Μιας και μένω κ εγώ Λουξεμβούργο θα ρωτήσω, αμάξι δεν σου δίνει η εταιρία που δουλεύεις;

Αν οχι θα σου συνιστούσα να πας σε private leasing, πέρα από το σέρβις πρέπει να υπολογίσεις την ασφάλεια που είναι επίσης πολύ ακριβή και χειμερινά λάστιχα. 

13 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε

Εννοειται πως θα το οδηγήσω να δω πως είναι . Για την ιστορία είμαι 1.88, 95 κιλά αν παίζει κάποιο ρόλο .

στο 2008

ενταξει ίσως και είναι και λίγο υποκειμενικό, όπως το νιώθει ο καθένας , και φυσικά τι είχες πριν . Γενικά ξέρω ότι ο @tsofras αλλάζει αμάξι δυο φορές τον μήνα όποτε τον εμπιστεύομαι 😂 αστειεύομαι φυσικά . Παρένθεση ακόμα θυμάμαι να διαβάζω με τις ώρες το θρεντ για το λεον 😂

Στο 2008 και φιλος μου εχει αναφερει προβλημα αναγουλας στη γυναικα και το παιδι του και το συνειδητοποιησα και εγω... ειναι χειροτερο απο βαρκα...

• Like 1

Όπως αναφέρθηκε πιο πάνω τσεκαρε το autoscout24 αλλά μη βάλεις Βέλγιο, βάλε Γερμανία και να σου δώσει διασυνοριακα αποτελέσματα σε μια ακτίνα 200 χμ γύρω από Ααχεν (οποτε καλύπτεις μεγάλο μέρος του Βελγίου και του Λουξεμβούργου) ή για ελαφρώς καλύτερες τιμές μια ακτίνα γύρω από Κολωνία.

Με αυτά τα κριτήρια που θέτεις δες μηπως βρεις κάποιο Kamiq, βγαίνει σε αυτόματο ο ατμοσφαιρικός με τα 150 άλογα. Πολύ μεγάλοι χώροι για την κατηγορία του.

Με τιμές που ισχύουν εκεί πόσα γλυτώνεις σε σχέση με το ίδιο αμάξι καινούριο;

Επίσης γιατί θεωρείς τόσο πρόβλημα τα χιλιόμετρα; Θέλω να πω αν το αμάξι είναι τριετίας και δεν έχει τρακάρισμα ο κινητήρας δεν πρόκειται να έχει πάθει κάτι ιδιαίτερο είτε 5.000 χιλιόμετρα να έκανε το χρόνο είτε 20-25.000. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...