Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας θα ήθελα την βοήθεια σας σε κάποια ερωτήματα μου ...πρόσφατα ήρθε το τεχνικό τμημα της cosmote και μου είπε ότι εχω πρόβλημα με τη εξωτερική καλωδίωση γι'αυτό δεν βγάζω καλό ίντερνετ (έχω 50αρα και βγάζω 5.5mbps μόνο) πριν ρωτήσετε αν βγάζω τόσο ναι βγάζω και το διπλανό μου σπίτι είναι κομπλέ...είμαι 100% σίγουρος ότι είναι η καλωδίωση. Λοιπόν αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι μπορώ να τραβήξω από το box του σπιτιού μου καθαρή γραμμή ως το ρούτερ στην υποδοχή dsl?? Δηλαδή να φτιάξω ένα καλώδιο με rj 11 βύσμα και να το κουμπώσω στο router

Δημοσ.
4 ώρες πριν, network_service είπε

Καλημέρα σας θα ήθελα την βοήθεια σας σε κάποια ερωτήματα μου ...πρόσφατα ήρθε το τεχνικό τμημα της cosmote και μου είπε ότι εχω πρόβλημα με τη εξωτερική καλωδίωση γι'αυτό δεν βγάζω καλό ίντερνετ (έχω 50αρα και βγάζω 5.5mbps μόνο) πριν ρωτήσετε αν βγάζω τόσο ναι βγάζω και το διπλανό μου σπίτι είναι κομπλέ...είμαι 100% σίγουρος ότι είναι η καλωδίωση. Λοιπόν αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι μπορώ να τραβήξω από το box του σπιτιού μου καθαρή γραμμή ως το ρούτερ στην υποδοχή dsl?? Δηλαδή να φτιάξω ένα καλώδιο με rj 11 βύσμα και να το κουμπώσω στο router

Ναι θα πρέπει να πάρεις ένα καλώδιο pet εξωτερικού χώρου με έστω με δυο δίκλωνα. Και όταν μπει στο σπίτι θα το κουμπώσεις σε πρίζα και μετά καλώδιο κατευθείαν στο ρούτερ στην θύρα DSL άμα χρειαστεί να ενώσεις κάπου θα πάρεις scotch lock και όχι με μονωτική.  Βγάζουν σιλικόνη και μονωνουν. Τέλος άμα δεν βγάλεις άκρη. Τότε βάλει το speedbooster που συνδυάζει κινητή και σταθερή.  Εγώ φτάνω τα 50 μαζί με την adsl. Τουλάχιστον δεν επηρεάζετε από το καλώδιο του ίντερνετ αλλά από το δίκτυο κινητής. Έστω και με μια γραμμή σήμα τα ίδια δίνει.  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...