tsofras Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2024 16 ώρες πριν, alkistismenelaos είπε παιδια χρειαζεται να κανω μερεμετια στο σπιτι και δεν εχω κωδικο της βαφης γιατι ειχα κανει μιξη εχετε καμια ιδεα τι μπορώ να κανω???? Αν τα μερεμέτια είναι στον έναν τοίχο μόνο απλά διάλεξε ένα παραπλήσιο χρώμα , έχω στις παραλλαγές στο σαλόνι και μία χαρα ωραίο είναι Αν τα μερεμέτια είναι σε όλους τους τοίχους τότε εφαρμόζεις την λύση που σου είπαν να πας να σου βρούν το χρώμα
chaosmaster Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2024 Και τον κωδικό να έχεις υπάρχει περίπτωση είτε να έχει καταργηθεί είτε να μη ταιριάζει γιατί μηχάνημα με μηχάνημα έχει διαφορά ακόμη κ με τον ίδιο κωδικό. Έτσι κρατούσα κ γω κωδικούς κ μόλις πήγαινα να βγάλω ξανά χρώμα δεν είχε σχέση με αυτό που είχα.
Haldol Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2024 Πριν πόσο καιρό είχε βαφτεί το σπίτι; Διότι αν είναι αρκετό καιρό (6-12+ μήνες, όχι πρόσφατα) ό,τι κι αν κάνεις, θα 'χει διαφορά. Το πλαστικό χρώμα δεν είναι αθάνατο. Αλλάζει απόχρωση από τον ήλιο, από το καθάρισμα, από τη χερούκλα μας που ακουμπάμε πάνω, κ.λπ. Η πιο εύκολη λύση είναι μία ωραία διχρωμία, που να κολλάει καλά με το υπόλοιπο. Να πετύχεις το ίδιο ακριβώς χρώμα, είτε το έβαψες πριν κάνα μήνα και απλά έχασες τον κωδικό, ή είναι περσινό (+) βάψιμο, δε παίζει...
Joshua21 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2024 46 minutes ago, Haldol said: Πριν πόσο καιρό είχε βαφτεί το σπίτι; 14 hours ago, alkistismenelaos said: πριν δυο χρονια το εβαψα
andreaspA Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2024 19 ώρες πριν, Pwpwpw είπε Αν πας να βγαλεις χρωμα απλα με το ματι η αποκλιση θα ειναι τεραστια πιστεψε με. αναλογα ποιου το ματι. Ο μπογιατζης μου δεν με εχει απογοητευσει ποτε. Μια χαρα το βγαζει με το ματι. Μιλαω παντα για τις απλες αποχρωσεις που φτιαχνουμε με ωχρα και με μαυρο. 6 ώρες πριν, Haldol είπε Πριν πόσο καιρό είχε βαφτεί το σπίτι; Διότι αν είναι αρκετό καιρό (6-12+ μήνες, όχι πρόσφατα) ό,τι κι αν κάνεις, θα 'χει διαφορά. Υπερβολη. Μετα απο 3 χρονια εβαψα το μισο σαλονι. Εφτιαξα μια γυψοσανιδα μεσα στο σαλονι, οποτε βαφτηκε αυτη και το μισο σαλονι. Καμια διαφορα δεν εχει απο τους υπολοπους τοιχους. 1
Pwpwpw Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, andreaspA είπε αναλογα ποιου το ματι. Ο μπογιατζης μου δεν με εχει απογοητευσει ποτε. Μια χαρα το βγαζει με το ματι. Μιλαω παντα για τις απλες αποχρωσεις που φτιαχνουμε με ωχρα και με μαυρο. Αναφερομουν στο μάτι του ts, όχι σε έμπειρο μάτι επαγγελματία. Ο ts με τις ερωτήσεις που κανεί στο νήμα δεν μου φάνηκε για επαγγελματίας μπογιατζής. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2024 από Pwpwpw 1
doomnx Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2024 Καλέ πάρε εκεί το χρώμα που θεωρείς πιο κοντά σε αυτό που έχεις και βάψε να τελειώνεις. Και να σου βγει 1 τόνο πιο ανοιχτό ή πιο σκούρο, βαθμό θα σου βάλουμε; Έλα Χριστέ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα