manoslevendaki Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Θέλω να μου προτείνετε πληκτρολόγιο για gaming και για απλή χρήση Είχα το Razer Blackwidow Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2024 από manoslevendaki
nzeppos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2024 Αν και δεν δίνεις πληροφορίες για τις προδιαγραφές του πληκτρολογίου και τη χρήση του, εγώ θα πω https://www.keychron.com/ Σαν τα keychron δεν έχει. 2
cthulhucarbide Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) Ερώτηση για αγορά πληκτρολογίου. Αυτό που έχω τα φτύνει οπότε θέλω νέο. Απλό ενσύρματο. Μπήκα σκρουτζ, είδα αυτό που έχει αρκετά καλές κριτικές, ΌΜΩΣ: Θέλω οπωσδήποτε να έχει κουμπί που κάνει απευθείας Shut down τον υπολογιστή, όπως αυτό που έχω τώρα, όπως επίσης και κουμπί Sleep. Ψάχνοντας περαιτέρω παίζει να μην βρήκα ούτε ένα πληκτρολόγιο που να έχει τέτοιο κουμπί ενώ πολλές φωτογραφίες προϊόντων ήταν αρκετά χαμηλής ανάλυσης για να φαίνονται τα κουμπιά τους. Υπάρχει τρόπος μήπως σε ένα οποιοδήποτε πληκτρολόγιο να ρυθμίσω ένα άκυρο κουμπί πχ κάποιο από τα F ή το Scroll Lock να κάνει αυτή την δουλειά? Win 11 εδώ Επεξ/σία 28 Απριλίου 2024 από cthulhucarbide
uniquegr Δημοσ. 2 Μαΐου 2024 Δημοσ. 2 Μαΐου 2024 Μπορείς να δημιουργήσεις μια συντόμευση για τη λειτουργία shutdown όπως περιγράφεται εδώ: https://winbuzzer.com/2024/03/26/how-to-create-a-windows-11-shutdown-shortcut-or-sleep-hibernate-lock-xcxwbt/ και στη συνέχεια να ορίσεις ένα συνδυασμό πλήκτρων που όταν τα πατάς, να κάνει shutdown ο υπολογιστής. Προ ολίγου έκανα τη δοκιμή σε windows 10, με τον συνδυασμό ctrl+shift+alt+s. Επομένως, μπορείς να αγοράσεις οποιοδήποτε πληκτρολόγιο καλύπτει τις υπόλοιπες ανάγκες σου. 1
cthulhucarbide Δημοσ. 3 Μαΐου 2024 Δημοσ. 3 Μαΐου 2024 Φίλε παραδίδεις! Λύση άμεση και εύκολη, μέσα από τα windows χωρίς να χρειάζονται τρίτες εφαρμογές. Το έκανα ήδη και δούλεψε. Μια απορία μόνο, αν σβήσεις το εικονίδιο της συντόμευσης θα εξακολουθεί να δουλεύει η φάση? Γιατί δεν θέλω να τα έχω στην επιφάνεια εργασίας. Άμα σβήνοντας το εικονίδιο σταματάει απλά θα το καταχωνιάσω σε ένα φάκελο στα Έγγραφα
uniquegr Δημοσ. 3 Μαΐου 2024 Δημοσ. 3 Μαΐου 2024 Καλημέρα, χαίρομαι που σε βοήθησα! Δυστυχώς, όταν διαγράψεις τη συντόμευση, παύει να ισχύει και η συντόμευση του πληκτρολογίου. Με μια αναζήτηση που έκανα στο google, είδα και αυτό: https://www.makeuseof.com/windows-keyboard-shortcuts-programs/ και συγκεκριμένα το τμήμα που αναφέρεται στην εφαρμογή powertoys. Αν έχεις όρεξη για πειραματισμό, δοκίμασέ το κι αυτό! 1
cthulhucarbide Δημοσ. 15 Μαΐου 2024 Δημοσ. 15 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) Για όποιον μπορεί να ενδιαφέρεται, να σημειώσω πως διαπίστωσα ότι όταν μετακινώ τις συντομεύσεις από την Επιφάνεια Εργασίας στα Έγγραφα αυτές σταματάνε να δουλεύουν! Με διπλό κλικ απάνω νομίζω δουλεύουν αλλά η συντόμευση από το πληκτρολόγιο όχι. Τις πήγα πίσω στην Επιφάνεια και πάλι δεν δούλευαν. Κοίταξα με δεξί κλικ το ορισμένο κουμπί για το πληκτρολόγιο και ήταν τα F9 και F10 που είχα βάλει, δεν είχε αλλάξει κάτι. Τις έσβησα, τις έφτιαξα από την αρχή και δουλέψανε πάλι. Τις έσβησα και τις έφτιαξα από την αρχή μέσα στα Έγγραφα μου και πάλι δεν δούλεψαν! Δεν έχω ιδέα γιατί αλλά όπως φαίνεται θα μείνουν σε μια γωνιά της επιφάνειας εργασίας Επεξ/σία 15 Μαΐου 2024 από cthulhucarbide
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα