Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα 

Έχω μια Lancia του 98'...μηχανολογικά είναι σχεδόν ίδιο με το punto εκείνης της χρονιάς...

θα το πάω μάστορα αύριο γιατί απόψε έβγαλε ένα θεματάκι...

όταν πατώ φρένο ανάβει το φωτάκι από το κουμπί που είναι για τη θέρμανση του πίσω τζαμιού...τα φώτα από τα φρένα ντάξει...

έχει ιδέα κανείς τι μπορεί να είναι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στη πλαφονιέρα του πορτ παγκάζ περνάνε τα καλώδια για τα πίσω φώτα αλλά και το καλώδιο για τα συρματάκια αντιστάσεις που ζεσταίνουν το πίσω τζάμι.

Λογικά σε αμάξι που κοντεύει τα 30χρόνια ζωής έχει φαγωθεί το καλώδιο της αντίστασης και επειδή ακουμπάει με αυτά των stop, δίνει τάση και στο τζάμι.

Ανοιγεις πορτ παγκάζ, βγάζεις ταπετσαρίες κουμπωτές από τους θόλους πάνω απο τους τροχούς αριστερά και δεξιά να βρεις τα καλώδια και που είναι χαλασμένα.

Αν δε ξέρεις εσύ από ηλεκτρολογικά, πήγαινε σε ηλεκτρολόγο αυτοκινήτων. όχι σε απλό μηχανικό.

Επεξ/σία από greekfragma
  • Like 2
Δημοσ.
15 hours ago, spiros_kaz said:

Καλησπέρα 

Έχω μια Lancia του 98'...μηχανολογικά είναι σχεδόν ίδιο με το punto εκείνης της χρονιάς...

όταν πατώ φρένο ανάβει το φωτάκι από το κουμπί που είναι για τη θέρμανση του πίσω τζαμιού...τα φώτα από τα φρένα ντάξει...

ποιο μοντελο???

Δημοσ.
15 hours ago, spiros_kaz said:

Καλησπέρα 

Κάτι έχει βραχυκυκλώσει κάπου, μη το πας σε μάστορα (μηχανικό), σε ηλεκτρολόγο να το πας.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, spiros_kaz είπε

όταν πατώ φρένο ανάβει το φωτάκι από το κουμπί που είναι για τη θέρμανση του πίσω τζαμιού...

Μήπως έχεις βάλει led λάμπες στα stop;

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, giannnis122 είπε

Μήπως έχεις βάλει led λάμπες στα stop;

Έχω βάλει στα πλευρικά φλας και στα φώτα θέσεως μόνο...υπάρχει περίπτωση να είναι από αυτό?

1 ώρα πριν, bezan είπε

ποιο μοντελο???

η ύψιλον η 16v το elefantino rosso

συν τοις άλλοις έχω βάλει πρόσφατα και στη πινακίδα led...θεωρητικά παίρνει ρεύμα από το ίδιο καλώδιο με το τρίτο στοπ που σταμάτησε να δουλεύει αλλά η πινακίδα λειτουργεί...υπάρχει περίπτωση το led να έκανε βραχυκυλωμα?

Δημοσ.

Το πήγα ηλεκτρολόγο...ήταν μια πλεξούδα καλωδίων  ανάμεσα από τη πόρτα του πορτ μπαγκάζ και το σώμα του αμαξιού που'χε κοπεί...και καλά που άντεξε 25 χρόνους😏

• Like 1
Δημοσ.

On 30/01/2024 at 15:06, spiros_kaz said:

Το πήγα ηλεκτρολόγο...ήταν μια πλεξούδα καλωδίων  ανάμεσα από τη πόρτα του πορτ μπαγκάζ και το σώμα του αμαξιού που'χε κοπεί...και καλά που άντεξε 25 χρόνους😏

παρακαλώ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...