Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Arkin said:

Ζηταει και καρτα χρεωστικη λογικα την βαζεις και την κοβεις αμεσα να μην ανανεωθει αυτοματα σε 9 μηνες. 

Προσοχη γιατι δεν γινεται ακυρωση της συνδρομης αν το κανετε θα χασετε τους 9 μηνες του κουπονιου. Καθε μηνα θα γινεται μια χρεωση μηδενικη για 9 μηνες και στον 9ο μηνα να εχετε το νου να κοψετε τη συνδρομη. Δεν ειναι οτι μπορουμε να κοψουμε τη συνδρομη αμεσα και για 9 μηνες να βλεπουμε δωρεαν χωρις πιθανοτητα να μας χρεωσουν. Οποτε υπενθυμιση και σε 9 μηνες ακυρωση αλλιως μετα παει 8 ευρω το μηνα. 

.

Επεξ/σία από naimore
  • Like 1
  • Απαντ. 366
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, naimore είπε

την  εκοψα εγω και παλι παιζει ρολοι, δεν ισχυει αυτο που λεει

Οντως? Ωραιος θα το κανω αμεσα τοτε μην ξεχαστω. Αρα αυτο που λεει ακυρο ant1 τι να πεις. 

4 λεπτά πριν, naimore είπε

την  εκοψα εγω και παλι παιζει ρολοι, δεν ισχυει αυτο που λεει

Κατσε εφαγα φλασια. Λεει αν ακυρωσουμε χανουμε το κουπονι απο 29/2 και μετα. Μηπως δηλαδη ο ενας μηνας που ηδη μας χρεωθε μηδεν ευρω απο την καρτα εστειλε δηλαδη εντολη χρεωσης παιξει κομπλε και απο 29/2 το χανουμε μιας και δεν θα μπορει να στειλει εντολη χρεωσης 0 ευρω? 

• Like 2
Δημοσ.

Tην έβαλα κι εγώ με μια κάρτα μιας χρήσης της revolut σε περίπτωση που ξεχάσω να διακόψω 😅 Σε ευχαριστώ TS

• Like 2
Δημοσ.
1 hour ago, chocorello said:

Δεν κρύβεται καμιά περίεργη δέσμευση στη ΔΕΗ αν το ενεργοποιήσουμε έτσι; :P

Στο άλλο θέμα της «ακατονόμαστης»

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Arkin είπε

Κατι εχει ενταξει

Screenshot-3.png
Screenshot-4.png
Screenshot-5.png
Screenshot-6.png
Screenshot-7.png

μου λεει κατι συνδεση με ΔΕΗ για το κουπονι αν δεν εχεις πως γινεται?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τσίμπησα το κουπόνι. Θα το ενεργοποιήσω προς το τέλος του Φεβρουαρίου για να έχω όλη τη σεζόν της F1. Έχει όμως και καλούτσικο περιεχόμενο. 

Επεξ/σία από gianniskks
Δημοσ.

Εγω το ενεργοποιησα με καρτα visa που την εχω παγωσει απο την εφαρμογη της Winbank και δουλευει. Και εμενα λεει οτι θα με χρεωσει και καλα στις 29-2-2024

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...