Billys1313 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 Καλημερα. Εμενα που ειναι στο ονομα της γιαγιας μου που εχει πεθανει, μπορω να ενεργοποιησω το my dei για να παρω το κουπονι;
ak156 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 Για όσους ενδιαφέρονται για F1, ορίστε τι θα ισχύσει φέτος (ειδικά για τον 1ο και τελευταίο αγώνα): Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ επιλέγει να προσφέρει όλο το πλούσιο περιεχόμενο της F1 ζωντανά, αποκλειστικά μέσα από το ΑΝΤ1+ και να προβάλλει τα Grand Prix σε ετεροχρονισμένη μετάδοση στον ANT1 TV (delay ή μαγνητοσκόπηση). Το 1o και το τελευταίο GP θα μεταδοθεί ζωντανά και στον ΑΝΤ1. Λεπτομέρειες εδώ : https://www.newsauto.gr/formula1-3/pou-tha-doume-fetos-tin-formula-1/
Despotas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Billys1313 είπε Καλημερα. Εμενα που ειναι στο ονομα της γιαγιας μου που εχει πεθανει, μπορω να ενεργοποιησω το my dei για να παρω το κουπονι; Πρέπει να φτιάξεις λογαριασμό mydei όπως λες. Θέλει τα στοιχεία της παροχής κλπ και ένα κινητό. Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Στη χειρότερη πάρε τηλ, είναι γενικά πολύ εξυπηρετικοί. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2024 από Despotas
ringboy Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 7 ώρες πριν, Billys1313 είπε Καλημερα. Εμενα που ειναι στο ονομα της γιαγιας μου που εχει πεθανει, μπορω να ενεργοποιησω το my dei για να παρω το κουπονι; 99% δεν θα εχεις προβλημα. Να μην πω δλδ 100%.
Billys1313 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 5 ώρες πριν, Despotas είπε Πρέπει να φτιάξεις λογαριασμό mydei όπως λες. Θέλει τα στοιχεία της παροχής κλπ και ένα κινητό. Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Στη χειρότερη πάρε τηλ, είναι γενικά πολύ εξυπηρετικοί. Ρωταω γιατι απο τη δεη μου ειπαν, οτι λογω θανατου δεν θα μπορεσω να το φτιαξω. Δυστηχως δεν γινεται... Τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι δεν ειναι εφικτο.
laxanoulis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) Βρε παιδιά, έκανα όλη τη διαδικασία, δείχνει ότι το έχω ενεργοποιημένο το Ant1+, και μέσω της εφαρμογής πάλι μου δείχνει διαφημίσεις όσο βλέπω F1. Τι γίνεται? Τι κάνω λάθος? Edit: Το βρήκα. Έπρεπε να επιλέξω το κανάλι formula 1 από τη λίστα. Εγώ είχα επιλεγμένο το Αντ1. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2024 από laxanoulis
ak156 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) και επειδή η F1 είναι ταυτόχρονα στον ΑΝΤ1 και στον ΑΝΤ1+, έβαλα στην μεγάλη εικόνα τον ANT1+ και σε Picture in Picture (PIP) τον "κανονικό"/"απλό" ANT1 😎 Φυσικά στην μεγάλη εικόνα ΔΕΝ υπάρχουν διαφημίσεις, ενώ στην μικρή υπάρχουν😉 Επίσης όμως υπάρχει και μία χρονική υστέρηση στην μετάδοση μέσω Ιντερνετ και μέσω DTB😁 **Η μεγάλη εικόνα είναι μέσω TVbox (X88 King S922) και η μικρή μέσω κεραίας κεντρικής. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2024 από ak156
pp6210 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 εμενα παντως δεν παιζει ο αγωνας F1, παταω στο πλαισιο που εχει στην κεντρικη σελιδα κ δεν κανει τιποτα...ενω τα υπολοιπα πλαισια με σειρες κτλ ανοιγουν αμεσως. κανω search, φερνει ολες τξς κατατακτηριες αλλα τον αγωνα δεν! ειμαι σε smart tv samsung στο δε κινητο, μπαινω στο app και μενει σε μαυρη αρχικη οθονη...
enteacher04 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 5 minutes ago, pp6210 said: εμενα παντως δεν παιζει ο αγωνας F1, παταω στο πλαισιο που εχει στην κεντρικη σελιδα κ δεν κανει τιποτα...ενω τα υπολοιπα πλαισια με σειρες κτλ ανοιγουν αμεσως. κανω search, φερνει ολες τξς κατατακτηριες αλλα τον αγωνα δεν! ειμαι σε smart tv samsung στο δε κινητο, μπαινω στο app και μενει σε μαυρη αρχικη οθονη... Πρέπει να πας στην επιλογή "Live", και εκεί βγάζει αρχικά τον "απλό" ΑΝΤ1, αλλά θα το αλλάξεις αυτό, και θα επιλέξεις το κανάλι της φόρμουλα ένα
pp6210 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 3 λεπτά πριν, enteacher04 είπε Πρέπει να πας στην επιλογή "Live", και εκεί βγάζει αρχικά τον "απλό" ΑΝΤ1, αλλά θα το αλλάξεις αυτό, και θα επιλέξεις το κανάλι της φόρμουλα ένα χιλια ευχαριστω φιλε μου...
ak156 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 10 λεπτά πριν, pp6210 είπε εμενα παντως δεν παιζει ο αγωνας F1, παταω στο πλαισιο που εχει στην κεντρικη σελιδα κ δεν κανει τιποτα...ενω τα υπολοιπα πλαισια με σειρες κτλ ανοιγουν αμεσως. κανω search, φερνει ολες τξς κατατακτηριες αλλα τον αγωνα δεν! ειμαι σε smart tv samsung στο δε κινητο, μπαινω στο app και μενει σε μαυρη αρχικη οθονη... Όπως ήδη σου είπαν στο Live
Billys1313 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 Επειδη εχω αυτο το θεμα και δεν μπορω να το ενεργοποιησω, εαν καποιος εχει καποιο κουπονι διαθεσιμο, θα του ημουνα υποχρεος!!
akisgd Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 Κόλλησε το ΑΝΤ1 + καλά που είναι και το ΑΝΤ και θα δούμε τους τελευταίους 15 γύρους... Ξεφτίλα... 2
ak156 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, akisgd είπε Κόλλησε το ΑΝΤ1 + καλά που είναι και το ΑΝΤ και θα δούμε τους τελευταίους 15 γύρους... Ξεφτίλα... και σε εμένα κάποια στιγμή έβγαλε λάθος ΑΝΡΕ 8006, όμως με επανεκκίνηση ΟΛΑ ΟΚ😎 (άσε που το βλεπω ντούμπλεξ με PIP) Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2024 από ak156
Προτεινόμενες αναρτήσεις