Balrog Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Από το site της εφορίας αιτήθηκα εκπρόθεσμη διακοπή (παύση εργασιών) με ημερομηνία 31.12.2021. Ανεβάζεις μια υπ. δήλωση και το έντυπο Δ211 συμπληρωμένο. Εάν δεν σου έχει κόψει κανείς τιμολόγιο εν αγνοία σου και σου εγκρίνουν το αίτημα, μπορείς στη συνέχεια να κάνεις τροποποιητικές Ε1 και νέο αίτημα για διαγραφή/ επιστροφή τελών επιτηδεύματος. Μετά υποθέτω μπορεί κανείς να σταματήσει να πληρώνει και ασφαλιστικές εισφορές, πλην κλάδου υγείας. Ενδεχομένως και να γίνεται να διαγραφούν/ επιστραφούν όσες έχουν καταλογιστεί για τα έτη που αφορά η αναδρομική διαγραφή. Εάν το έχει κάνει κάποιος στο παρελθόν και μπορεί να μου πει κατά πόσον το μετάνιωσε στην πορεία ή να δώσει κάποια άλλη χρηστική συμβουλή θα του είμαι υπόχρεος. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2024 από Balrog
fmarkos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, Balrog είπε Εάν το έχει κάνει κάποιος στο παρελθόν και μπορεί να μου πει κατά πόσον το μετάνιωσε στην πορεία ή να δώσει κάποια άλλη χρηστική συμβουλή θα του είμαι υπόχρεος. Μια χρήσιμη συμβουλή είναι να κάνεις ό,τι σου είπε ο λογιστής. Από προσωπική μου εμπειρία σου λέω πως τα χρέη προς το ταμείο διαγράφονται για την περίοδο μετά την εκπρόθεσμη διακοπή (αν κάνεις διακοπή με ημερομηνία 31/12/2023, ότι χρωστάς στο ταμείο από κει και πέρα διαγράφεται). Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2024 από fmarkos 1
nicole99 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 θα μπορούσε κάποιος να με κατευθύνει; προσπαθώ να κάνω διακοπή εργασιών αλλά η λογίστρια μου είναι άφαντη....δεν ξέρω ακριβώς τις διαδικασίες...Μπορεί κάποιος να με κατατοπήσει;
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 1 λεπτό πριν, nicole99 είπε θα μπορούσε κάποιος να με κατευθύνει; προσπαθώ να κάνω διακοπή εργασιών αλλά η λογίστρια μου είναι άφαντη....δεν ξέρω ακριβώς τις διαδικασίες...Μπορεί κάποιος να με κατατοπήσει; βρες άλλο λογιστή.
takoulou Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 1 λεπτό πριν, nicole99 είπε θα μπορούσε κάποιος να με κατευθύνει; προσπαθώ να κάνω διακοπή εργασιών αλλά η λογίστρια μου είναι άφαντη....δεν ξέρω ακριβώς τις διαδικασίες...Μπορεί κάποιος να με κατατοπήσει; Να πας σε άλλον λογιστή.. Με ένα εξώδικο να εμφανιστεί..
nicole99 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 ε ενταξει..προφανως και θα αλλαξω αλλα για την ωρα καιγομαι να το κανω γρηγορα και δεν θελω να επιλεξω εναν λογιστη βιαστικά και να κανει τα ιδια...
Kalahaan Δημοσ. 10 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2024 Καλησπέρα, έχει κανείς ιδέα πόσο καιρό παίρνει ένα αίτημα διακοπής εργασιών, για να απαντηθεί; Έχουμε κάνει από 1/4, αλλά ακόμα τίποτα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα