baskon Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Μια χαρά δουλεύει το 20% του lucky draw. Μόλις το δοκίμασα με έναν κωδικό που μου ειχαν στείλει . Κάθε κωδικός προφανώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί μια φορά οπότε απλά ξαναζήτατε νέο κωδικό με τη διαδικασία που προαναφερθηκε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgebit Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, baskon είπε Μια χαρά δουλεύει το 20% του lucky draw. Μόλις το δοκίμασα με έναν κωδικό που μου ειχαν στείλει . Κάθε κωδικός προφανώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί μια φορά οπότε απλά ξαναζήτατε νέο κωδικό με τη διαδικασία που προαναφερθηκε Στο lucky draw μου έστειλαν τον ίδιο κωδικό που είχε προαναφερθεί στο forum, ίσως έχουν κάποιο αριθμό χρήσεων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
baskon Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, georgebit said: Στο lucky draw μου έστειλαν τον ίδιο κωδικό που είχε προαναφερθεί στο forum, ίσως έχουν κάποιο αριθμό χρήσεων Δοκίμασε αυτό που μου ειχαν στείλει εμενα και δουλεύει τώρα που το δοκίμασα VD-EU-02828E3-20 Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου από baskon 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antretng Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Αν πατε να παραγγειλετε τωρα σας βγαζει αποστολη ελλαδα; Shipping country επελεξα "Other". Οι αλλες δυο επιλογές ηταν "USA to Mexico" και "USA το Canada". Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου από Antretng Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsk Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 10 λεπτά πριν, Antretng είπε Αν πατε να παραγγειλετε τωρα σας βγαζει αποστολη ελλαδα; Shipping country επελεξα "Other". Οι αλλες δυο επιλογές ηταν "USA to Mexico" και "USA το Canada". Πήγαινε στο ευρωπαϊκό site: https://eu.chuwi.com/products/larkbox-x-2023 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antretng Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, vsk είπε Πήγαινε στο ευρωπαϊκό site: https://eu.chuwi.com/products/larkbox-x-2023 Σωστός. Το παρηγγειλα στα 135.2 ευρώ με το κουπόνι του baskon. Σας ευχαριστώ και τους δύο όπως και τον ts! 4 ώρες πριν, baskon είπε Δοκίμασε αυτό που μου ειχαν στείλει εμενα και δουλεύει τώρα που το δοκίμασα VD-EU-02828E3-20 Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου από Antretng Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vadergr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Παρελαβα πριν λιγο και εχει ξεπερασει καθε προσδοκια. Σφαίρα πάει το ατιμο. Αθηνα με ACS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antretng Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, vadergr είπε Παρελαβα πριν λιγο και εχει ξεπερασει καθε προσδοκια. Σφαίρα πάει το ατιμο. Αθηνα με ACS Καλοδουλευτο. Ποσες μερες σου εκανε να ρθει; Το περιμενω και γω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vadergr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Νομίζω ούτε εβδομάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
quintus Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Υπάρχουν ακόμη κωδικοί lucky draw; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 4 λεπτά πριν, quintus είπε Υπάρχουν ακόμη κωδικοί lucky draw; ????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
quintus Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Κουπόνια εννοώ όπως το παραπάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gbras Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δεν υπαρχει εδω και μερες διαθεσιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgead Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Sold Out... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgebit Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Και εγώ παρέλαβα Θεσσαλονίκη με ACS πολύ γρήγορα και έχω να πω τα καλύτερα μέχρι στιγμής για το μηχανάκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα