Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας ρε μαγκες, πηγα και προκοψα και αγορασα πριν 4 μηνες το καινουργιο Yaris, τιμη 19.000€, το αμαξι ειναι μια χαρα απλα εγω αλλαξα γνωμη και σκεφτομαι να το δωσω πισω στην αντιπροσωπεια για να παρω το Yaris Cross το υβριδικο, ποσο λετε να μου το παρουν, ενας δικος μου λεει μη δεχτεις κατω απο 18.000€ αλλα μου φαινονται πολλα, εσεις τι πιστευετε? Ευχαριστω.

P.S. Το αμαξι εχει 385Km

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, blackpele είπε

Γεια σας ρε μαγκες, πηγα και προκοψα και αγορασα πριν 4 μηνες το καινουργιο Yaris, τιμη 19.000€, το αμαξι ειναι μια χαρα απλα εγω αλλαξα γνωμη και σκεφτομαι να το δωσω πισω στην αντιπροσωπεια για να παρω το Yaris Cross το υβριδικο, ποσο λετε να μου το παρουν, ενας δικος μου λεει μη δεχτεις κατω απο 18.000€ αλλα μου φαινονται πολλα, εσεις τι πιστευετε? Ευχαριστω.

P.S. Το αμαξι εχει 385Km

Δώσε το 10Κ τότε να σου φαίνονται λίγα.

Πήγαινε απο εκεί και ρώτα τους,τι πιο απλό;

• Like 1
Δημοσ.

άμα έχει κάνει 385 χλμ σε 4 μήνες δεν χρειάζεσαι υβριδικό. για την τιμή πώλησης με δεδομένο την αναμονή που υπάρχει στα τογιοτα είναι εφικ΄τη η τιμή αυτή αν το δώσεις εκτός αντιπροσωπίας

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κρίμα, αλλά καλά που το διαπίστωσες νωρίς.
Δε νομίζω κανεις μας να μπορει να σου πει τιμη που η Τογιοτα θα δεχτεί ως "λογική". Εξαρταται και από εμπορο σε έμπορο.
Το μόνο ομως που θα πρότεινα ειναι να κανεις την επικοινωνία με όσους μπορείς, άμεσα και να μη βαλεις πολλά χλμ ακόμα
Νομίζω οτι αφού θα παρεις Τογιοτα πάλι, δε θα ειναι τόσο δύσκολο!

Επεξ/σία από a_f_a
  • Like 2
Δημοσ.

Και μηδέν χλμ να είχες κάνει, ένα 10% της αξίας αυτόματα το ξεχνάς. Γιαυτό και πάντα λέω πως η αγορά καινούριου  αμαξιού είναι από τις χειρότερες αγορές που μπορεί να κανει κάποιος. 

• Like 16
  • Thanks 2
  • Confused 6
Δημοσ.

Με το βγήκες από την αντιπροσωπεία το αυτοκίνητο έχασε 15% τής αξίας του λέω εγώ 20% θα σου πει η αντιπροσωπεία 

Και είναι λογικό ακόμα και αν έκανες μόνο 380 χιλιόμετρα επειδή ο επόμενος στα χαρτιά φαίνεται ως δεύτερος ιδιοκτήτης και όταν θα πάει να το πουλήσει θα το πουλήσει ως δεύτερος ιδιοκτήτης

Κράτα το αμάξι πού πήρες είναι μια χαρά και όπως είπανε πιο πάνω με τόσα λίγα χιλιόμετρα πού κάνεις δεν χρειάζεσαι υβριδικό 

• Like 10
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, blackpele είπε

P.S. Το αμαξι εχει 385Km

Σε 4 μήνες έχεις κάνει μόνο 385χλμ? σε μάντρα ή αντιπροσωπεία δύσκολά θα πιάσεις την τιμή που θες. ψάξε να το δώσεις σε ιδιώτη.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 minutes ago, blackpele said:

P.S. Το αμαξι εχει 385Km

Εμένα τα 18k για να το πάρει πίσω η αντιπροσωπεία δεν μου φαίνονται απλώς πολλά, μου φαίνονται εκτός πραγματικότητας, πιστεύω πως δεν θα σου δώσουν πάνω από 16-16,5.

Ρώτησε τους τι σου δίνουν, και μετά κρίνε μόνος σου αν αξίζει.

Επεξ/σία από Joshua21
  • Like 4
Δημοσ.

Μια χαρά είναι το Yaris. Μην κάνεις το λάθος να το αλλάξεις με το cross ειδικά με τα χλμ που κάνεις. Η αλλαγή θα σου στοιχίσει και σε χρήμα και σε χρόνο αναμονής που είναι 14+ μήνες.........

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, blackpele είπε

P.S. Το αμαξι εχει 385Km

Για ποιο λόγο δεν το θες?Βενζίνη σκέτο είναι?

18.000-19.000€ το δίνεις σε ιδιώτη πάντως.

Επίσης πως γίνεται να το πήρες τόσο φθηνά? Την πιο φθηνή αρχική έκδοση σε άσπρο πήρες?

image.png.383fdc8ccd0e6f1f53ff79682683b5ea.png

Επεξ/σία από sphinxgr
Δημοσ.
56 minutes ago, Joshua21 said:

Εμένα τα 18k για να το πάρει πίσω η αντιπροσωπεία δεν μου φαίνονται απλώς πολλά, μου φαίνονται εκτός πραγματικότητας, πιστεύω πως δεν θα σου δώσουν πάνω από 16-16,5.

Ρώτησε τους τι σου δίνουν, και μετά κρίνε μόνος σου αν αξίζει.

αν μπεις στο car θα δεις ότι ειδικά τα αυτοκίνητα που έχουν μεγάλο χρόνο παράδοσης, όπως τα τογιοτα (δες για παράδειγμα yaris, yaris cross, chr), έχουν τιμές ως μεταχειρισμένα, μεγαλύτερες από αυτές των καινούργιών. λογικό αφού ο ενδιαφερόμενος μπορεί να θέλει το συγκεκριμένο μοντέλο αλλά δεν μπορεί να περιμένει μέχρι να το πάρει. τώρα αν πράγματι πουλιούνται σε αυτές τις τιμές είναι άλλη κουβέντα.

• Like 2
Δημοσ.
1 minute ago, Panagiotis 05 said:

αν μπεις στο car θα δεις ότι ειδικά τα αυτοκίνητα που έχουν μεγάλο χρόνο παράδοσης, όπως τα τογιοτα (δες για παράδειγμα yaris, yaris cross, chr), έχουν τιμές ως μεταχειρισμένα, μεγαλύτερες από αυτές των καινούργιών. λογικό αφού ο ενδιαφερόμενος μπορεί να θέλει το συγκεκριμένο μοντέλο αλλά δεν μπορεί να περιμένει μέχρι να το πάρει. τώρα αν πράγματι πουλιούνται σε αυτές τις τιμές είναι άλλη κουβέντα.

Πολύ σωστά το έθεσες, άλλο το τι ζητάνε στις αγγελίες, και άλλο το τι μπορούν να πιάσουν στην πραγματικότητα.

Επίσης αυτό που έγραψα εγώ είναι κάτι άλλο, το πόσο θα το αγοράσει η αντιπροσωπεία, η οποία σίγουρα θα το πάρει για αρκετά πιο λίγα από όσα μπορεί να πιάσει στην πραγματικότητα.

• Like 6
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...