Giorgos17589 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 22 λεπτά πριν, keysmith είπε Οχι δεν εχω μπερδευτεί. Το πρώτο που λές "είναι άθλιο" είναι samsung αισθητηρας στα 50mp (νομιζα της sony στα 50 για αυτό το έβαλα αλλά είναι της Samsung στα 50). Βλέπεις το s23 το απλό έχει 50 αισθητήρα. Δικό μου λάθος ήθελαν να σου δείξω έναν της Sony στα 50mp θα σου βρω ενα οποιον θες στα 50 να δεις ότι ο 200 της samsung που βγάζει 50 (pixel binning 4) είναι ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ. Κανε εσύ την αλλαγή στο μενού και φέρε οποιο παράδειγμα sony 50mp θες και δωσε link ότι ειναι καλύτερος από τον 200άρη samsung του s23 ultra. Το δεύτερο που λες "καλό", μάντεψε.. Είναι samsung αισθητήρα γιατί είναι το s23 ultra (όχι το απλό) Οσο για την μέρα και τη νύχτα θα πρέπει να ξέρεις ότι οι περισσότερες φωτογραφίες σου μαλλον ειναι μερα σε καλό φως και εκεί πρέπει να σε απασχολεί πιο κινητό βγάζει καλύτερες (και είναι οι samsung αισθητήρες χωρίς να υστερούν το βράδυ). Εγώ όσο το έχω ψάξει λυπάμε που το λέω γιατί θα ήθελα να είναι αλλιώς, ο καλύτερος αισθητήρας είναι samsung αυτη τη στιγμή. Εμενα προσωπικα οι περισσοτερες φωτογραφιες μου ειναι νυχτα... Οποτε με νοιαζει τη νυχτα... Το βραδυ ξεχωριζει ο πολυ καλος απο τον απλα καλο.. Την μερα οι διαφορες ειναι πολυυυ μικρες... Περα απο αυτο... Μ φαινεται εχεις μπερδέψει τα σχολια... Ολα τα αλλα π γραφεις παραπανω μηπως ειναι απαντηση σου σε αλλο σχολιο? Εγω δν σχολιασα κάτι σχετικο με αυτα.. Άθλιο ειπα ειναι την νυχτα το s21 ultra επειδη το ειχα και ξερω πως βγαζει... Δεν αναφερθηκα εγω σε κανενα λινκ κλπ που μ λες... Και αναφερθηκα επισης στο s23 ultra π εχει περασει κ αυτο απο την κατοχη μου οτι τη νυχτα εχει αρκετο θορυβο.. Οχι οσο το 21 ultra.. Αλλα εχει πολυ παραπανω απο πχ vivo x90 pro... Oppo find x5 pro π χω τωρα.. Και πολλα αλλα... Τι απλο s23 με 50αρη sony κλπ μου λες... Που τα ειπα εγω αυτά? .. Τελος παντων... Δν ασχολουμαι αλλο... ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.. καλο απόγευμα!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xionomiaou Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Πολύ όμορφο τηλέφωνο. Κρίμα που του έβαλαν σχετικά αδύναμο επεξεργαστή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duende Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου παντως με το που ελυσαν τα θεματα τους με τη νοκια, αρχισαν να σκανε μυτη στην ευρωπη οι ευρωπαικες εκδοσεις σε διαφορα vivo/oppo/oneplus/realme. πιστευω οι κινεζοι δε θα χασουν χρονο να γεμισουν την αγορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα