gigi80 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2024 Καλησπέρα σε όλους …θα ήθελα τα φώτα σας καθώς δε γνωρίζω … συγγενικό πρόσωπο θέλει ένα ρολόι για να μπορεί να βλέπει τυχόν αρρυθμίες … έχει android (νομίζω xiaomi) και θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο watch ή band για αυτό το σκοπό ….
JPaxilleas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2024 Καλησπέρα φίλε. Δες εδώ ή εδώ. Best Smartwatch for afib in 2023 (FDA Approved). Afib είναι συντόμευση για την Κολπική Μαρμαρυγή (Atrial Fibrillation /Afib). Το ψάχνεις βέβαια και εσύ με απλό κριτήριο την αναζήτηση της έκφρασης "Smartwatch for afib". 1
gigi80 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2024 Τα Samsung με τα Samsung κινητά όπως και της apple … τα fitbit δεν έχουν γίνει ακόμα approved for Greece … Για αυτό ρώτησα … έκανα την έρευνα πριν 1
JPaxilleas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2024 Έχεις δίκιο. Λυπάμαι που δε βοήθησα. 1 1
Kag1ante Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2024 Αν θυμάμαι καλά το επερχόμενο Xiaomi Watch S3 θα έχει ECG Επίσημο το Xiaomi Wrist ECG Blood Pressure Recorder με πιεσόμετρο στο λουράκι και τιμή χώμα - Techmaniacs Τώρα αν και πότε θα κυκλοφορίσει εδώ... άγνωστο 2
gigi80 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ για την απάντηση …το θέμα μου είναι ότι ψάχνομαι για τώρα να βρω κατι … Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2024 από gigi80
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα