Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Ιουνίου 2001 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 2001 Παιδιά, χαιρετώ. Θέλω την συμβουλή σας στο εξής:<BR>Είμαι στην Cosmote με συμβόλαιο από τον Μάιο 2000. Τότε είχα πάρει από Γερμανό το Τ28s. Τώρα, ένα χρόνο μετά, με παίρνουν απ' τον Γερμανό να ανανεώσω το συμβόλαιο (λόγω λογαριασμών της τάξης των 80.000 μηνιαίως) και να μου δώσουν νέα συσκευή ή δωρεάν ή με επιβάρυνση. Πχ. μου δίνουν το Τ29 δωρεάν, το Νokia 8210 με 10.000 και το 6210 με 12.000. Το θέμα είναι ότι (α) είμαι Ericsson-ας (να χαρεί ο ATG ) και (β) δεν ξέρω τι να τους πω. Θα'θελα πολύ το Τ39 (bluetooth, GPRS) αλλά δεν νομίζω να κυκλοφορεί ακόμα... Τι διάολο να τους πω; Δεν με πειράζει να σκάσω κανά 10άρι, 15άρι, άααντε 20άρι. ΑΛΛΑ θέλω τα εξής: Μικρό και ελαφρύ (όπως το Τ28), καλή μπαταρία (στο Τ28 έχω την μεγάλη μπαταρία και είμαι ευτυχισμένος!), μεγάλα μηνύματα, αν είναι δυνατόν με bluetooth (σκοπεύω να πάρω το Ericsson Headset). ΔΕΝ με ενδιαφέρει το WAP, ΟΥΤΕ οι προσόψεις, ΟΥΤΕ εικονομηνύματα/μελωδίες/αηδιούλες. Αν έχει και GPRS είναι ιδανικό.<P>Βλέπω ως πιο καλά το Τ39m και το Nokia 6310 (με προτιμότερο το Τ39 λόγω μεγέθους) αλλά κυκλοφορούν αυτά; Αν όχι πότε; <P>ΥΓ: Όχι εξυπνάδες του στυλ "πάρε T68" Μακάρι αλλά (α) θα κυκλοφορήσει αρκετά αργότερα και (β) θα είναι πανάκριβο.<P>Βοήθεια, πρέπει να τους απαντήσω σήμερα/αύριο...
Anonymous Δημοσ. 11 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2001 To T39m tha kikloforisi mesa ston mina, logika....Ke ontos kalo tha itan na paris GPRS tilefono ke ochi aplo.<P>To T29s ine ena exeligmeno T28, me poli girgora menu, wap, anafora paradosis, chat, aftonomia 300 oron, EMS.<P>(Mporis na vris perisotera gia ta nea ericsson <A HREF="http://go.to/talkman" TARGET=_blank>edo</A>.
spybol Δημοσ. 11 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2001 An prepei na dialexeis kati twra amesws (ennow sou dinoun tin syskeyh twra mono opote den mporeis na perimeneis ta nea montela) pare to t29s einai poly kalo.Den sou proteinw to 8210 mia kai einai etoimo gia katarghsh kai poly palio (2 etwn) enw pali den sou proteinw to 6210 giati an einai na pas se megalo thlefwno kai efoson sou aresoun ta ericsson pare to r520 tpou hdh kykloforei einai poly fthino kai exei ta panta mesa!malista efoson exeis hdh to t28 kai to t29 moiazei poly einai kalytera na krathseis to t28 sou kai na parei skai to r520 gia tins tromeres dynatothtes sou.Min xehnas epishs oti an thelei skai to bluetooth to external kit einai panakribo enw to r520 to exei hdh mesa tou.h timh tou r520 einai peripou idiame to 6210 isw skia ligo fthinotero.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Ιουνίου 2001 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2001 Παιδιά, ευχαριστώ. Όντως προτιμώ τα Ericsson φίλε spybol και δεν παίρνω το 8210 με τίποτα.¨Το δε R520 είναι μια χαρά αλλά τεράστιο! <BR>Γαμώτο το Τ29s είναι κουκλί αλλά θα προτιμούσα το Τ39m. Θα το προλάβω όμως; Ακόμα και στο επίσημο site της Ericsson το έχει ακόμα ως προσεχώς βρε ATG. Το δε site που έδωσες λέει ότι θα έρθει... αρχές Σεπτεμβρίου!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.