Seatleon1 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2024 Καλησπέρα στην ομάδα έχω ένα seat Leon 1 έχω αλλάξει αμορτισέρ μάρκα sachs και ελατήρια kayaba καινούργια πρίν ένα μήνα εννοείται 4αδα.. και πάλι ο θόλος σε κλειστές στροφές βέβαια... βρίσκει... είναι καλές μάρκες αυτές που έβαλα η είναι μούφα?...στα πίσω αμορτισέρ γίνεται αυτή η δουλειά από ότι έχω παρατηρήσει.. Θέλω τα φώτα σάς.
AeonBeliever Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2024 Καλησπέρα. Αυτό που μπορώ να σου πω για την κατηγορία των αμορτισέρ, είναι ότι είναι premium μάρκες και πρώτης τοποθέτησης σε πολλά αυτοκίνητα σήμερα. Άρα, σίγουρα το θέμα δεν είναι προϊοντικό.
Dark_Nightfall Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2024 1 ώρα πριν, Seatleon1 είπε Καλησπέρα στην ομάδα έχω ένα seat Leon 1 έχω αλλάξει αμορτισέρ μάρκα sachs και ελατήρια kayaba καινούργια πρίν ένα μήνα εννοείται 4αδα.. και πάλι ο θόλος σε κλειστές στροφές βέβαια... βρίσκει... είναι καλές μάρκες αυτές που έβαλα η είναι μούφα?...στα πίσω αμορτισέρ γίνεται αυτή η δουλειά από ότι έχω παρατηρήσει.. Θέλω τα φώτα σάς. Τι έχεις βάλει ελατήρια και αμορτισέρ χαμηλώματος ; οι ζάντες είναι γνήσιες η after market με offset ότι νανε ;
Seatleon1 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2024 Όχι μαμά ύψος κ μαμά ζάντα έχω. 1 ώρα πριν, Dark_Nightfall είπε Τι έχεις βάλει ελατήρια και αμορτισέρ χαμηλώματος ; οι ζάντες είναι γνήσιες η after market με offset ότι νανε ; Όχι μαμά ύψος κ τη μαμισια ζάντα έχω 1 ώρα πριν, AeonBeliever είπε Καλησπέρα. Αυτό που μπορώ να σου πω για την κατηγορία των αμορτισέρ, είναι ότι είναι premium μάρκες και πρώτης τοποθέτησης σε πολλά αυτοκίνητα σήμερα. Άρα, σίγουρα το θέμα δεν είναι προϊοντικό. Άρα θεωρείται σχετικά κάτι καλό σαν μάρκα
andreaspA Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2024 Μαλλον αναποδα τα εχεις βαλει. Ελατηρια zachs και αμορτισερ kayaba.
Nabuko Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2024 10 ώρες πριν, Seatleon1 είπε Θέλω τα φώτα σάς. Πήγαινε σ' αυτόν που στα τοποθέτησε
Akor1981 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2024 Επειδή γράφεις ότι και πάλι σου βρίσκει , έβρισκε και για αυτό η αλλαγή ; Έχεις βάλει πιο φαρδύ ή μεγαλύτερο προφίλ ελαστικό ; Οι εταιρείες είναι κορυφή αλλά έχουνε και οικονομική σειρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα