Προς το περιεχόμενο

Seatleon1

Seatleon1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα έχω ένα seat Leon 1 έχω αλλάξει αμορτισέρ μάρκα sachs και ελατήρια kayaba καινούργια πρίν ένα μήνα εννοείται 4αδα.. και πάλι ο θόλος σε κλειστές στροφές βέβαια... βρίσκει... είναι καλές μάρκες αυτές που έβαλα η είναι μούφα?...στα πίσω αμορτισέρ γίνεται αυτή η δουλειά από ότι έχω παρατηρήσει..

Θέλω τα φώτα σάς.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Αυτό που μπορώ να σου πω για την κατηγορία των αμορτισέρ, είναι ότι είναι premium μάρκες και πρώτης τοποθέτησης σε πολλά αυτοκίνητα σήμερα.

Άρα, σίγουρα το θέμα δεν είναι προϊοντικό.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Seatleon1 είπε

Καλησπέρα στην ομάδα έχω ένα seat Leon 1 έχω αλλάξει αμορτισέρ μάρκα sachs και ελατήρια kayaba καινούργια πρίν ένα μήνα εννοείται 4αδα.. και πάλι ο θόλος σε κλειστές στροφές βέβαια... βρίσκει... είναι καλές μάρκες αυτές που έβαλα η είναι μούφα?...στα πίσω αμορτισέρ γίνεται αυτή η δουλειά από ότι έχω παρατηρήσει..

Θέλω τα φώτα σάς.

Τι έχεις βάλει ελατήρια και αμορτισέρ χαμηλώματος ; οι ζάντες είναι γνήσιες η after market με offset ότι νανε ;

Δημοσ.

Όχι μαμά ύψος κ μαμά ζάντα έχω.

1 ώρα πριν, Dark_Nightfall είπε

Τι έχεις βάλει ελατήρια και αμορτισέρ χαμηλώματος ; οι ζάντες είναι γνήσιες η after market με offset ότι νανε ;

Όχι μαμά ύψος κ τη μαμισια ζάντα έχω 

1 ώρα πριν, AeonBeliever είπε

Καλησπέρα. Αυτό που μπορώ να σου πω για την κατηγορία των αμορτισέρ, είναι ότι είναι premium μάρκες και πρώτης τοποθέτησης σε πολλά αυτοκίνητα σήμερα.

Άρα, σίγουρα το θέμα δεν είναι προϊοντικό.

Άρα θεωρείται σχετικά κάτι καλό σαν μάρκα 

Δημοσ.

Επειδή γράφεις ότι και πάλι σου βρίσκει , έβρισκε και για αυτό η αλλαγή ; Έχεις βάλει πιο φαρδύ ή μεγαλύτερο προφίλ ελαστικό ; Οι εταιρείες είναι κορυφή αλλά έχουνε και οικονομική σειρά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...