Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Eirini2 είπε

Καλησπερα ξερει κανεις τι καθισματα μπορει να παρεις ενα fiat punto 2005 εκτος απο τα δικα του;

χωρίς αλλαγες στις βάσεις;Ισως απο καμιά  alfa?

Τι ακριβώς θες να κάνεις;

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Eirini2 είπε

Θελω να αλλαξω τα μπροστινά καθισματα γιατι εχουν λιωσει τα αφρολεξ

Bρες δύο ίδια μεταχειρισμένα.Αλλιώς πας σε ταπετσέρη να στα φτιάξει.

Δημοσ.
Στις 28/1/2024 στις 5:37 ΜΜ, Ukforthemoment είπε

Bρες δύο ίδια μεταχειρισμένα.Αλλιώς πας σε ταπετσέρη να στα φτιάξει.

Και τα μεταχειρισμένα θέλει ψάξιμο να βρει καλά λόγω και της χρονολογίας  

Καλύτερα σε ταπετσερη εάν παίρνουν επισκευή .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 28/1/2024 στις 1:12 ΜΜ, Eirini2 είπε

Καλησπερα ξερει κανεις τι καθισματα μπορει να παρεις ενα fiat punto 2005 εκτος απο τα δικα του;

ειχα το ίδιο πρόβλημα με ένα fiat strada του 2001. Του οδηγού είχε κυριολεκτικά διαλυθεί και το είχα δεμένο με σύρματα. Έψαχνα καιρό σε μεταχειρισμένα κυρίως Σπύρου Πατση και Φραντζή αλλα ποτέ δεν έβρισκα. Ειχαν φωτό με 150 ευρώ αλλά μου έλεγαν τα έδωσα παραμύθι έτσι κάνουν μπας και σου πουλήσουν τίποτε άλλο.

Περνάω μια μέρα σε μια ανακύκλωση ALYKON στην Παιανία ΕΔΩ  βλέπει το αυτοκίνητο ένα τσακάλι μου λέω έχω με πάει σε ένα άλλο fiat παλιό κλειστό δε θυμαμαμαι μάρκα μου λέει αυτά είναι 100 ευρω τα δύο , δεν δίνω ένα. Είχα μια αμφιβολία του λέω βγάλτα θα τα πάρω. Όντως τα έβγαλε μου έδειξε πως θα το αλλάξω πράγματι το άλλαξα και ήταν μια χαρα.΄Ιδια με τα δικά του.

Ξεκίνα βρες στο γκούγκλη ανακυκλώσεις και άρχισε να παίρνεις τηλέφωνα Αυτοί ξέρουν κάπου θα πετύχεις.fiat παλιά είναι γεμάτος ο τόπος.Να τα πας ταπετσέρη ωραία θα γίνουν αν είναι μονο τα αφρολέξ και δεν έχουν άλλα προβλήματα αλλά θα σου πάρουν 200 ευρώ. Τόσα μου ζητούσαν εμένα για το opel vectra (του οδηγού είχε σκιστεί και το ύφασμα) βρήκα πάλι δύο ίδια σε ανακύκλωση στην Κερατέα με 100 ευρώ σε πολύ καλή κατάσταση άλλαξα και αυτά.

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...