Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ,

Γράφω εδώ ρίχνοντας άδεια μετά από πολύχρονη έρευνα μήπως και βγάλω τίποτα.  

Ψάχνω έναν πολύ καλό μου φίλο ο οποίος εξαφανίστηκε. Πριν από περιπου 3 χρόνια μου έστειλε ένα μήνυμα ότι θα φύγει από την ΝΤΠ και θα ακολουθήσει το δρόμο του. Από εκείνη τη στιγμή δεν μπόρεσα ποτέ να τον βρω αλλά ούτε η ίδια του η οικογένεια που είναι Γερμανοί όπως και αυτός. Έχουμε άπαντες κάνει τα πάντα για να βρούμε έστω και το παραμικρό σημάδι επικοινωνίας μαζί του. Πρεσβείες, κυβερνήσεις σε πολλές χώρες, ντετέκτιβ, αστυνομίες, τα πάντα. Κανείς δεν ξέρει που ήτα,  που ειναι, ιστορικό , διαδρομές, τίποτα. Έχουμε ψαξει online , social media, emails, chat platforms. Ότι μπορέσαμε να φανταστούμε. Κανένα σημάδι. Υπάρχει από κάποιον κάποια ιδέα; Μήπως μας έχει ξεφύγει κάτι. Δεν μπορεί ένα άτομο να εξαφανίζεται έτσι εύκολα με τέτοια τεχνολογία και τόσο έλεγχο. 

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Να τον αφήσετε στην ησυχία του και να σεβαστείτε την απόφασή του αν θέλει να είναι μακριά από όλα.

Πιθανότατα ήθελε κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που έβλεπε γύρω του.

π.χ. αν ήταν σε κάποια πόλη να πήρε τα βουνά και τα λαγκάδια σε κάνα μικρό χωριό και να στήσει καμιά μίνι φάρμα.

το να φτάσατε στο σημείο επίσημης αναζήτησης εξαφανισμένου ατόμου στις αρχές και να μην υπήρξε αποτέλεσμα έχει 2 τινά.

ή ξέρει πολύ καλά πως να κρυφτεί μακριά από ηλεκτρονικές συναλλαγές, ή έφυγε από τη ΝΤΠ μια και καλή χωρίς επιστροφή και insert coin to continue με έξτρα κανονάκι.

• Like 1
Δημοσ.

Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω ενα πραγμα. εχω πετυχει πολλες περιπτωσεις που ενα ατομο εξαφανιζεται και αντι ο κοσμος να σκεφτει οτι μπορει αυτο να ηθελε να χαθει, ξαφνικα μπαινουν σε μια λουπα να ψαξουν να τον βρουν με καθε τροπο. ειτε ειναι φιλος ειτε δεν ξερω τι....

και επειδη καποτε μπορει να ησασταν φιλοι αυτο δεν λεει κατι.δεν λεω για το συγκεκριμενο Case αλλα γενικα.

2 minutes ago, basilis_k6 said:

εχει και αλλος απορια τι ειναι αυτο ή ειμαι μονος μου?

νεα ταξη πραγματων

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, Milkywaygrad said:

Δεν μπορεί ένα άτομο να εξαφανίζεται έτσι εύκολα με τέτοια τεχνολογία και τόσο έλεγχο. 

Χωριό στην Πίνδο, σπίτι με φωτοβολταϊκά και πηγάδι/γεώτρηση, dump phone η smart phone με "πακιστανικό" νούμερο, και δεν σε βρίσκει ποτέ κανείς. Έχεις και 2 αγελάδες, 2 κότες και ένα θερμοκήπιο, και ζεις μια πιο ήρεμη ζωή, μακριά απ' όλα.

Εγώ δεν θα το έκανα. Δεν θα κατηγορούσα κανέναν που θα ήθελε να το κάνει όμως.

Spoiler

2/10 από εμένα. Ούτε το όνομα του "χαμένου" δεν μας λες.

• Like 1
Δημοσ.

Αρχικά πως ξέρετε ότι έφυγε μόνος του και δεν έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας? Το ότι έλαβες ένα μήνυμα θα μπορούσε να το έχει στείλει κάποιος άλλος.

Από την στιγμή που τον έχουν ψάξει αστυνομίες κλπ δεν βλέπω τι άλλο μπορεί να γίνει αν δεν βρεθεί κάποιο νέο στοιχείο που να δείχνει κάτι.

Βασικά αυτό που είπε ότι θέλει να ξεφύγει από την νέα τάξη πραγμάτων δείχνει είτε ότι έχει αρχίσει και τα χάνει είτε ότι είναι ψεκ συνωμοσιολόγος

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, Milkywaygrad said:

Πρεσβείες, κυβερνήσεις σε πολλές χώρες, ντετέκτιβ, αστυνομίες, τα πάντα.

Εσύ έχεις σοβαρές άκρες...

• Like 2
Δημοσ.

Ίσως μια έρευνα στη ζωή του φίλου σου το τελευταίο χρονικό διάστημα πριν εξαφανιστεί να δείχνει προς τα που τράβηξε.

Αν όλα ήταν ήρεμα και φυσιολογικά , όπως φυσιολογικά τα θεωρούμε οι περισσότεροι τότε είναι μυστήριο η εξαφάνισή του και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ακόμη και την εγκληματική ενέργεια.

Αν ο φίλος είχε αρχίσει να ταξιδεύει νοητικά να φαντάζεται και να βλέπει άλλα πράγματα τότε όλα είναι πιθανά. Ας μην ξεχνάμε πως στη πατρίδα μας έχουμε και το παράδειγμα ενός ευφυέστατου ανθρώπου όπως ο καθηγητής Λιαντίνης που πάντα θα υπάρχει το ερώτημα. Ήταν συνειδητή η πράξη του ή το μυαλό του είχε πάρει κάποιες λάθος στροφές και δεν ήξερε τι έκανε;;;;

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα έναν φίλο που έφυγε για εξωτερικό και τον χάσαμε για 2 χρόνια. Μας είχε δώσει ένα κινητό που δεν δούλευε, ένα δεύτερο μέσω Skype που νόμιζα πως ήταν παλιό. Εξαφανισμένος από παντού, με την οικογενεια του δεν μιλούσαμε. Τελικά τον βρήκαμε όταν κάλεσα τυχαία στο πρώτο νούμερο που βρήκα στο Skype και το σήκωσε. Ήρθε Ελλάδα όταν πήρε άδεια και χαρήκαμε.

Τώρα για την δική σας περίπτωση. Αφήστε την κατάσταση ως έχει τουλάχιστον όσοι είστε φίλοι του. Αν η οικογενεια πήγε στις αστυνομικες αρχές δεν έχουμε να πούμε κάτι άλλο, ας αναλάβουν αυτοί. 

Πολλά παίζουν για τις αιτίες εξαφάνισης, μπορεί και η εγκληματική ενεργεια, δεν έχει νόημα να τα αναλύουμε. 

Επεξ/σία από mariosnik_
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...