mojiro Δημοσ. 23 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2004 ποια ειναι η καλυτερη καρτα ηχου σε ευαισθησια και ποιοτητα μεχρι τα 130 ευρα ? μην μου πειτε για soundblaster, εχω καψει 2 live και δεν θελω και 3η σκεφτομαι philips ή terratec
vagpap Δημοσ. 23 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2004 Κοίτα και κατά M-Audio μεριά... Αλλιώς Terratec (καλύτερα λόγια για οδηγούς έχω ακούσει)
billpeppas Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 "σε ευαισθησια και ποιοτητα μεχρι τα 130 ευρα ? " Είναι η Audigy 2 ZS , αλλά αφού εσύ δεν θες Creative... Πάρε Terratec. Υ.Γ. Το ότι έκαψες εσύ πολλές Creative SB Live , δεν σημαίνει ότι έχει πρόβλημα η κάρτα... ( BTW , η Creative έχει την Audigy 3 υπό παραγωγή , και λογικά θα κυκλοφορήσει σε 2 μήνες )
poulinos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 terratec korifes kartes ixou alla ligo akribes.sistinontai anepifilakta.me ta matia klista.
mojiro Δημοσ. 25 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2004 Υ.Γ. Το ότι έκαψες εσύ πολλές Creative SB Live , δεν σημαίνει ότι έχει πρόβλημα η κάρτα... μπορει να ειχα πεσει σε ελατοματικες, anyway οπως και να εχει θελω κατι διαφορετικο απο creative. εγω δοκιμασει την terratec με την cinergy400-tvtuner και μου αρεσει πολυ σαν μαρκα
knightmare Δημοσ. 25 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2004 Audigy 2 zs,pisth sthn creative Mojiro.Mallon epeses se elatwmatika kommatia.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.