Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Άποψη που σέβομαι και ενδεχομένως να έχεις δίκιο αλλά προσωπικά δεν τα ξαναβάζω από τη στιγμή που είμαι ευχαριστημένος με αυτά που χρησιμοποιώ.

καλα κανεις.οτι σε βολευει.αλλα εχει δικιο.

πληροφοριακα να σου πω οτι το 10-40 κατασκευαζεται με βαση λαδιου απο γκρουπ 2,φθηνη πρωτη υλη.ενω το 5-30 απο βαση γκρουπ 3 πιο ακριβα υλικα.και προσθετα.οποτε σαν λαδι ειναι κλασης ανωτερο.εχει μεγαλυτερη αντοχη στα χιλιομετρα και δεν σπαει ευκολα οπως το δικο σου.

θελω ομως να ειμαι δικαιος γιατι παιζει ρολο και η τεχνολογια του αυτοκινητου και τι του καθεται στο καθε κινητηρα καλυτερα.οι ανοχες που εχει,η καταπονηση ,η χρηση κ.λ.π. 

ομως για να καταλαβεις εαν ενα λαδι με αλλο ιξωδες,αλλη μαρκα ειναι καλο πρεπει να το δοκιμασεις περιπου 2 φορες.γιατι το 10-40 εχει αλλα προσθετα που μπορει να υπαρχουν σε αντιθεση με το 5-30 που ηρθε και εχει αλλα προσθετα και την ρπωτη φορα να συγκρουονται. συμβαινει χωρις λογο.οποτε μετα την δευτερη μπορει να σου καθοταν καλα.

• Like 1
  • Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
21 minutes ago, papoys1 said:

Άποψη που σέβομαι και ενδεχομένως να έχεις δίκιο αλλά προσωπικά δεν τα ξαναβάζω από τη στιγμή που είμαι ευχαριστημένος με αυτά που χρησιμοποιώ.

Δεν είναι άποψη, γεγονός είναι.

Κατά τα άλλα καλά κάνεις και βάζεις αυτά του lidl, και εγώ τα ίδια βάζω στο δικό μου.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, megapaixtaras είπε

ο μπομπ ο γερολαδας εχει 3 διδακτορικα ,εσυ ακομα εισαι στην πτυχιακη σου εργασια..και εισαι και 20 χρονων επαγγελματιας,που σπουδαζει βεβαια..ε ρε σανο που πουλας.

τελειωσε την σχολη σου πρωτα να μαθεις κατι και μετα ελα εδω να γραψεις τι εμαθες.

οσο γαι μενα δεν βλεπω να γραφεις κατι να δουμε ποσα περισοτερα ξερεις.μονο δεν γινεται,δεν ισχυει ακουω δλδ. αερα κοπανιστο. αντε ρε γραψε να δουμε τις γνωσεις σου,επαγγελματια! η΄θα διβασεις πρωτα τα εγχειριδια χρησης και μετα θα απαντησεις?

στα λαδι παντως το αν ειναι χοντρα η' οχι δεν τα καθοριζει το ιξωδες .τα καθοριζει ενα χαρακτηριστικο τους που πρεπει να το διαβαζετε μεσα στο τεχνικο φυλλαδιο.λεγεται hths  και καθοριζει την αντοχη και ποση αντισταση εχει το λαδι πριν σπασει.αν το λαδι που βαζεις και ειναι λεπτο σαν ιξωδες ας πουμε στο δικο σου το 0-20 εχει μεγαλυτερο αριθμο  hths απο ενα πιο χοντρο που εχει μικροτερο τοτε το 5-30 θεωρειται πιο λεπτο λαδι.,παροτι με μεγαλυτερο ιξωδες.

Εκτός της αγένειας που σε χαρακτηρίζει με αυτά που γράφεις εκτίθεσαι μόνος σου ως προς την άγνοια σου. Όταν δεν έχεις τις βασικές γνώσεις γιατί προσπαθείς να πας αμέσως σε πράγματα που δεν τα κατέχεις; Αυτά χρειάζονται χρόνο και εκπαίδευση. 

Δημοσ.

για την αγενεια mirror - mirror on the wall...πανε πισω να δεις πως μιλας εσυ που το αρχισες το υφακι.

για τις γνωσεις μου  δεν χρειαζομαι διδακτορικα και σεμιναρια..τις γραφω εδω και μερες..εσυ ποτε θα αρχισεις να τις μοιραζεσαι??? ..καιρος να αφησεις τις διαπιστωσεις και να το αποδειξεις..τα θεωρητικα κρατα τα για την σχολη...γραψε..

υ.γ.  2 χρονια εκπαιδευση ειχα..σε καλυπτω και σε χρονια και σε εκπαιδευση..μονο διαπιστωσεις ακουω,γνωσεις και επιχειρηματα εδω και 10 ποστ δεν βλεπω..οποτε η΄αρχισε να γραφεις επιστημονικα κατι η΄ μιλα με αλλον αν δεν μπορεις..που αποτι βλεπω δεν μπορεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...