Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, INFLUENCER είπε

Κατοχος BMW 116D 1.600cc

Τα service ολα σε ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ με την συντηρηση του οχηματος σε πολυ χαμηλες τιμες.

Απο τον Μαρτιο του 2014 που εγινε η αγορα δεν εχει βγαλει τιποτα το αμαξι μου. Σημερα 230.000 χλμ και δεν καιει σταγονα λαδι....

Σε συγκριση με τα κοστη service ενος φιλου μου το Toyota Yaris 1.5 ειναι πιο ψηλα. 

Λιπαντικό service στον Σφακιανάκη 700€, το μεγάλο 1400€ τιμές του 2016 σε X6 (F16). Αφού έριξε τις τιμές μπράβο του .

Πέρυσι Σφακιανάκης (σε άλλη περιοχή)σε Fiat 500x λιπαντικό και τακάκια μπρος πίσω 500€. Απλό λιπαντικό βγαίνει κάπου στα 300€ , μάλλον το έχει πλέον ταρίφα . 

Επεξ/σία από Akor1981
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον εσεις εκπτωσεις δεν λαμβανετε ?

Για παραδειγμα λαμβανω 50% εκπτωση στις αλλαγες λαδιων, και 35% στα φιλτρα και στα λοιπα. 

Οποιος ειναι πελατης λαμβανει και εκπτωσεις, εαν πας και ρωτησεις προφανως θα σου αναφερουν μια τιμη απο τιμοκαταλογο.

Τακακια Εμπος + sensors + εργασια = 180 ευρω (περιπου ανα 80.000 χλμ)

Τακακια Πισω + sensors + εργασια = 160 ευρω (περιπου ανα 100.000 χλμ)

Επεξ/σία από INFLUENCER
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 30/1/2024 στις 7:24 ΠΜ, INFLUENCER είπε

Λοιπον εσεις εκπτωσεις δεν λαμβανετε ?

Για παραδειγμα λαμβανω 50% εκπτωση στις αλλαγες λαδιων, και 35% στα φιλτρα και στα λοιπα. 

Οποιος ειναι πελατης λαμβανει και εκπτωσεις, εαν πας και ρωτησεις προφανως θα σου αναφερουν μια τιμη απο τιμοκαταλογο.

Τακακια Εμπος + sensors + εργασια = 180 ευρω (περιπου ανα 80.000 χλμ)

Τακακια Πισω + sensors + εργασια = 160 ευρω (περιπου ανα 100.000 χλμ)

αν πας εκει τοσα χρονια και του εχεις αφησει ενα διαμερισμα πριν παρεις εκπτωσεις τοτε λογικο ειναι ..

αν πηγαινες ομως εξω σε εξειδικευμενο η΄γενικο για τα φθηνα,λαδακια,τακακια κ.λ.π θα ειχες ακομα το διαμερισμα.!

οσο για τον φιλο,ενα αυτοκιντο 12 χρονων με 260.000 χιλ που κοστιζει 40.000 καινουριο και δεινεις 15.000 και ειναι και διλιτρο ,εγω το θεωρω κοροιδια.στα μισα ,ναι παρτο.

Επεξ/σία από megapaixtaras
Δημοσ.
11 minutes ago, megapaixtaras said:

αν πας εκει τοσα χρονια και του εχεις αφησει ενα διαμερισμα πριν παρεις εκπτωσεις τοτε λογικο ειναι ..

αν πηγαινες ομως εξω σε εξειδικευμενο η΄γενικο για τα φθηνα,λαδακια,τακακια κ.λ.π θα ειχες ακομα το διαμερισμα.!

οσο για τον φιλο,ενα αυτοκιντο 12 χρονων με 260.000 χιλ που κοστιζει 40.000 καινουριο και δεινεις 15.000 και ειναι και διλιτρο ,εγω το θεωρω κοροιδια.στα μισα ,ναι παρτο.

Έχεις βρει X3 καινούργια με 40k ; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...