thephotoshoped Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά ! Είμαι στην αναζητηση SUV και βρέθηκε μια ενδιαφέρουσα περίπτωση από γνωστό μου . Πρόκειται για ελληνική BMW X3 2012 μοντέλο πετρέλαιο , χειροκίνητο, 2λιτρη με 266.000 χλμ στα 15.000. Τα χλμ είναι αρκετά αλλά γνωρίζοντας τον οδηγό έχουν γίνει όλα σε ταξίδια και με συντηρητική οδήγηση . Επίσης έχουν γίνει με ευλάβεια όλα τα service , τα περισσότερα σε αντιπροσωπεία και πολλά έχουν αλλαχτεί προληπτικά . Δεν έχω πάρει ξανά BMW και δεν έχω γνώμη για το μοντέλο αυτό . Τι θα προτείνατε ; Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2024 από thephotoshoped
thephotoshoped Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 1 minute ago, basilis_k6 said: χωρις τιμη δεν εχει νοημα η ερωτηση Έχεις δίκιο , το συμπλήρωσα 15.000€
basilis_k6 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 1 λεπτό πριν, thephotoshoped είπε Έχεις δίκιο , το συμπλήρωσα 15.000€ απο γνωστο και σε νορμαλ/καλη τιμη, αν ειχα τα λεφτα να συντηρησω ενα bmw θα το επαιρνα. αλλωστε το πιο πιθανο ειναι -αν δεν εχει καποιο προβλημα στο μελλον- να το πουλησεις σε 5 χρονια στα 12-13χιλιάρικα μη σου πω και 15 αν ανεβουν ξανα οι τιμες. 1
thephotoshoped Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 23 minutes ago, basilis_k6 said: απο γνωστο και σε νορμαλ/καλη τιμη, αν ειχα τα λεφτα να συντηρησω ενα bmw θα το επαιρνα. αλλωστε το πιο πιθανο ειναι -αν δεν εχει καποιο προβλημα στο μελλον- να το πουλησεις σε 5 χρονια στα 12-13χιλιάρικα μη σου πω και 15 αν ανεβουν ξανα οι τιμες. Ωραία άρα προτείνεις πως είναι καλή περίπτωση έτσι ;
Akor1981 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 Εξαρτάται γιατί χρήση το θες. Άμα το χρειάζεσαι για καθημερινό, να κάνεις 30.000 χλμ το χρόνο και ειδικά εντός πόλη δεν στο συστήνω. Το αμάξι έχει τα χρόνια του και τα χιλιόμετρα του και οι τιμές των ανταλλακτικών του Βαυαρού είναι φωτιά , δε συζητάω καν να πηγαίνεις σε επίσημη αντιπροσωπεία. Άμα το έχει για τα ταξίδια σου είναι ωραίο αμάξι, ξεκούραστο και οικονομικό.
thephotoshoped Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 8 minutes ago, Akor1981 said: Εξαρτάται γιατί χρήση το θες. Άμα το χρειάζεσαι για καθημερινό, να κάνεις 30.000 χλμ το χρόνο και ειδικά εντός πόλη δεν στο συστήνω. Το αμάξι έχει τα χρόνια του και τα χιλιόμετρα του και οι τιμές των ανταλλακτικών του Βαυαρού είναι φωτιά , δε συζητάω καν να πηγαίνεις σε επίσημη αντιπροσωπεία. Άμα το έχει για τα ταξίδια σου είναι ωραίο αμάξι, ξεκούραστο και οικονομικό. Κάθε χρόνο λόγω επαγγέλματος κάνω πολλά χιλιόμετρα σε ταξίδια. Περίπου 35-40.000 χλμ τον χρόνο . Βέβαια πολλά από αυτά είναι και εντός πόλης. Χρειάζομαι τους χώρους ενός μεγάλου αυτοκινήτου. Σίγουρα η συντήρηση είναι και ανάλογη της μάρκας αλλά φαντάζομαι πως σε αντίστοιχο συνεργείο θα είναι οκ . Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2024 από thephotoshoped
Akor1981 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 Λίγο ρίσκο η αγορά με τα χιλιόμετρα που κανείς. Βέβαια άμα το θες για 3 χρόνια εγώ θα το έπαιρνα . Αλλά άμα χρειάζεσαι χώρους δεν κοιτάς station wagon ; Δε τα έχουνε σε εκτίμηση στην Ελλάδα αλλά είναι καλύτερα σαν σύνολο από τα SUV. 1
thephotoshoped Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 4 minutes ago, tzotzo said: Μπαίνει πόλη το συγκεκριμένο; Τι εννοείς ; Just now, Akor1981 said: Λίγο ρίσκο η αγορά με τα χιλιόμετρα που κανείς. Βέβαια άμα το θες για 3 χρόνια εγώ θα το έπαιρνα . Αλλά άμα χρειάζεσαι χώρους δεν κοιτάς station wagon ; Δε τα έχουνε σε εκτίμηση στην Ελλάδα αλλά είναι καλύτερα σαν σύνολο από τα SUV. Ρίσκο από ποια άποψη ; Κοίταξε τα χλμ τα βάζω πολύ χοντρικά . Υπάρχουν χρονιές που κάνω 15 άλλες όμως 30 . Ξέρεις τι και τα SW μου αρέσουν όμως θέλω να είναι ψηλό και βα μη βρίσκει .
tzotzo Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 11 minutes ago, thephotoshoped said: Τι εννοείς ; Ρίσκο από ποια άποψη ; Κοίταξε τα χλμ τα βάζω πολύ χοντρικά . Υπάρχουν χρονιές που κάνω 15 άλλες όμως 30 . Ξέρεις τι και τα SW μου αρέσουν όμως θέλω να είναι ψηλό και βα μη βρίσκει . Αν επιτρέπεται να μπει το πετρέλαιο αυτό στην πολη
Akor1981 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 11 λεπτά πριν, tzotzo είπε Αν επιτρέπεται να μπει το πετρέλαιο αυτό στην πολη Αν σαν πόλη εννοείς Αθήνα Θεσσαλονίκη ναι . Εάν εννοείς Κωνσταντιπολη δεν ξέρω
basilis_k6 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 57 λεπτά πριν, thephotoshoped είπε Κάθε χρόνο λόγω επαγγέλματος κάνω πολλά χιλιόμετρα σε ταξίδια. Περίπου 35-40.000 χλμ τον χρόνο . Βέβαια πολλά από αυτά είναι και εντός πόλης. Χρειάζομαι τους χώρους ενός μεγάλου αυτοκινήτου. Σίγουρα η συντήρηση είναι και ανάλογη της μάρκας αλλά φαντάζομαι πως σε αντίστοιχο συνεργείο θα είναι οκ . για τοσα πολλα μαλλον δεν θα το κοιταγα. ειναι ηδη φορτωμένο.
kostasbm Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 εχω το βενζινη με 380χιλ ......πηγαινα να παρω ενα πετρελαιο πριν καιρο Αυστραλια και μου ειπαν μακρυα απο BMW πετρελαιο....τα πουλανε με το κιλο και γω πηρα φορα γιατι νομισα ευκαιρια παρε βενζινοκινητο....αλλα το χρειαζεσαι πραγματικα 4κινητο ??? ενα πισωκινητο χ1 χ2 η κατι παρομοιο......
Akor1981 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 Πως το σκέφτηκα , 40Κ*5χρονια βάζεις 200κ σε ένα ήδη "κουρασμένο" μοτέρ και αμάξωμα . Θα αρχίσει να ζητάει και τα έξοδα σε αυτή τη μάρκα είναι τσουχτερά . Για βάλε ότι θα αρχίσουν οι τριγμοί ,τη φθορά των πλαστικών, όλα αυτά είναι λογικά . Θα νιώθεις ότι οδηγάς παλιό αμάξι μια και εγώ είμαι ολίγον περίεργος . Υπάρχουν και σχετικά ψηλά sw 28 λεπτά πριν, kostasbm είπε εχω το βενζινη με 380χιλ ......πηγαινα να παρω ενα πετρελαιο πριν καιρο Αυστραλια και μου ειπαν μακρυα απο BMW πετρελαιο....τα πουλανε με το κιλο και γω πηρα φορα γιατι νομισα ευκαιρια Μη συγκρίνεις διαφορετικές αγορές . Είναι κλασσικό λάθος που κάνουμε . Αλλά εργοστάσια αλλά στάνταρ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα