inoel Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Καλημέρα ήθελα να κάνω μία ερώτηση αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Θέλω στα windows 11 όταν ανοίγω το λάπτοπ μου η γλώσσα να είναι τα Αγγλικά κι όχι τα Ελληνικά και όποτε θέλω εγώ να αλλάζω τη γλώσσα σε Ελληνικά. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση micos000 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Λύση Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Πας Ρυθμίσεις->Ώρα και γλώσσα->Γλώσσα και περιοχή->τρεις τελίτσες στα Αγγλικά (αν δεν υπάρχουν πρόσθεσε Αγγλικά (Ηνωμένων πολιτειών)->Επιλογές γλώσσας->Πακέτο γλώσσας->Λήψη Μόλις τελειώσει πάνω μια φορά πίσω (Γλώσσα και περιοχή) και στην γλώσσα εμφάνισης, μπορείς τώρα να επιλέξεις τα Αγγλικά ή τα Ελληνικά. Θέλει αποσύνδεση από τον λογαριασμό και ξανα-σύνδεση για να πάρει την αλλαγή (στο ζητάει μόλις αλλάξεις τη γλώσσα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Επίσης διέγραψε το ίδιο θέμα που άνοιξες πάλι στα windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
inoel Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Πώς το διαγράφω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, inoel είπε Πώς το διαγράφω? Κάνε επεξεργασία τον τίτλο και γράψε "Άκυρο. Double post" και γραψε στο μήνυμα "Παρακαλώ να διαγραφεί" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα