GREGORYMO Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 Μπορεί να λειτουργήσει POS σε χώρο χωρίς ρεύμα και πόσες ώρες περίπου?
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 22 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Μπορεί να λειτουργήσει POS σε χώρο χωρίς ρεύμα και πόσες ώρες περίπου? Υπαρχουν με μπαταρία. πχ https://cardlink.gr/pos-devices/?filter=filter-asyrmata-android-pos
Joshua21 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 1 hour ago, GREGORYMO said: Μπορεί να λειτουργήσει POS σε χώρο χωρίς ρεύμα και πόσες ώρες περίπου? Αν είναι φορητό ναι, έχουν ενσωματωμένη μπαταρία. Όσο για τη διάρκεια ανάλογα το μοντέλο και τη χρήση, όπως ακριβώς και τα κινητά τηλέφωνα.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 Ανάλογα τον τύπο του pos Τα κλασικά 3-4 μέρες σίγουρα, της viva που είναι σαν κινητό οριακά βγάζει μέρα
GREGORYMO Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 41 λεπτά πριν, Inuyasha είπε Ανάλογα τον τύπο του pos Τα κλασικά 3-4 μέρες σίγουρα, της viva που είναι σαν κινητό οριακά βγάζει μέρα Μια ημέρα αρκεί. Το φορτίζεις το βράδυ η όχι?
georgiouu Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 εχω δει και smartphone να το λειτουργουν ως POS
zio10 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 20 λεπτά πριν, georgiouu είπε εχω δει και smartphone να το λειτουργουν ως POS Το κάνει σίγουρα η viva, δεν ξέρω αν το έχουν κι άλλοι. Θέλει συσκευή με nfc απλά και κατεβάζεις την εφαρμογή τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα