Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Γειά σας, με ενδιαφέρει η συγκεκριμένη τηλεόραση στις 48'', και να πάρω και το PS5 Slim Disc να παίζω κανένα FIFA, με καλύτερα γραφικά. Τώρα έχω μία επίσης Sony 32'' Full HD(την πήρα προ 3 χρόνια) και το PS4 Slim.. Θα ήθελα απόψεις
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Στις 27/1/2024 στις 9:22 ΠΜ, 6xXx6 είπε Την πήρες εχθές είναι εξαιρετική. 48αρα πήρες ή 42αρα?
antnatal Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) μεγαλύτερη νεότερο (φετινό μοντέλο) φτηνότερη λίγο υποδεέστερη σε δυνατότητες αλλά το καλύτερο vfm φέτος https://sonycenters.gr/eikona/sony-xr-55a80l-55-bravia-xr-oled-4k-ultra-hd-high-dynamic-range-hdr-smart-tv-google-tv/ Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου από antnatal
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Μάλλον σε 42αρα θα πάω, και η 48 τελικά πέφτει μεγάλη πόσο μάλλον η 55αρα που μου έδειξες... με καλύπτει η 42 να την συνδιάσω με το PS5 και το νέο FIFA όταν βγεί, ευχαριστώ πολύ
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 12 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Τελικά την παράγγειλα προχθές(42'') στην τιμή των 1249€ +30€ η 5ετής εγγύηση, μαζί με PS5 Slim, 2ο χειριστήριο covalt blue και φορτιστή χειριστηρίων. Όταν την δοκιμάσω- θα την έχω σε 10-15 μέρες γιατί δεν είναι άμεσα διαθέσιμη θα σας πώ εντυπώσεις Επεξ/σία 12 Ιουλίου από Σπίθας Στο Σκοτάδι
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 29 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου Οκ με την τηλεόραση, πολύ καλή εικόνα, ο τεχνικός που την σύνδεσε μου λέει αρχικά ''μα καλά γιατί δεν πήρες LG, οι Sony έχουν μείνει πίσω'' κι όταν την άνοιξε και την δούλεψε λίγο είπε ''τελικά είναι καλές οι Sony δεν το περίμενα, φοβερή εικόνα ρε φίλε''. Όντως πολύ καλή τηλεόραση και σε συνδιασμό με PS5 παίζεις απολαυστικό FIFA... ευχαριστιέσαι ποδοσφαιράκι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα