Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,
Ψάχνω συμβατό καλώδιο για το κινητό Samsung Galaxy J6 (δεν είμαι στην Ελλάδα).
Θεωρητικά θα έπρεπε να είναι πολύ απλό διότι χρειάζομαι απλά καλώδιο με μια θύρα micro usb. Το θέμα είναι ότι έχω πάρει δύο καινούρια καλώδια μέχρι τώρα και κανένα δε φορτίζει το κινητό μου. Δεν είναι πρόβλημα των καινούριων καλωδίων διότι με άλλη συσκευή (lenovo) δουλεύουν.
Στη φωτογραφία βλέπετε από αριστερά το καινούριο καλώδιο (που δε λειτουργεί με το κινητό μου) και δεξιά είναι το παλιό καλώδιο που έχω απ' όταν το αγόρασα (που λειτουργεί).
Έχει κανείς ιδέα τι συμβαίνει; Για ποιο λόγο τα καινούρια καλώδια με micro usb θύρα δε λειτουργεί;

420871233_741498707664973_3531257801378275232_n.jpg

• 2 μήνες μετά...
  • Λύση
Δημοσ.
Στις 27/1/2024 στις 10:56 ΠΜ, chios είπε

Προφανώς δεν είναι θέμα καλωδίου, έπαθε ζημιά η θύρα του τηλεφώνου. 

Έτσι νόμιζα κι εγω αλλά τελικά το πρόβλημα ήταν η συσσωρευμενη σκόνη στη θύρα. Είχα δοκιμάσει να το καθαρίσω με συμπιεσμενο αερα πρώτα και νόμιζα ότι καθαρισε άρα συμπερανα ότι χαλασε η θυρα. Λάθος έκανα και ευτυχώς κάπου διαβασα ότι πρέπει να δοκιμάσεις να το καθαρισει προσεκτικα με μια βελονα κ ενα μικρο κομματακι χαρτί. Αυτό έκανα κ έβγαλε πολύ πράμα (σαν συμπιεσμενη σκόνη φαντάσου). Έκτοτε δουλέυει μια χαρά.

Στις 28/1/2024 στις 6:56 ΠΜ, vargas77 είπε

Γτ ασχολείται με αυτο το κινητό αρχαιότητα;  το καλώδιο είναι το τελευταίο θεμα που μπορεί να εχει..

Δουλεύει ακόμη κανονικά. Δεν ήταν το πρόβλημα το καλώδιο αλλά η συσσωρευμενη σκονη στη θύρα που δεν ειχε φυγει ουτε με το συμπιεσμενο αερα. 
Όντως αρχαιολογία αλλά σκυλί. Πεντέμισι χρόνια και ακόμα δουλεύει κανονικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...