gunman Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Παιδιά ξαφνικά κάθε φωτογραφία στο desktop και στον Synology NAS που έχω βγάζει πρόβλημα όταν πάω να την ανοίξω, βγάζει το παρακάτω error Σας έχει ξανασυμβεί? Καμία ιδέα? ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Μόνο στις φωτογραφίες γίνεται αυτό ή και σε άλλους τύπους αρχείων; Έχεις και άλλους υπολογιστές που μπαίνουν στον nas; Πάντως μέχρι να δεις τι συμβαίνει αποσύνδεσε ΑΜΕΣΑ τον nas από το δίκτυο μήπως και είναι κανένα ransomware και σου ξεσκίσει όλα τα αρχεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, gunman είπε Σας έχει ξανασυμβεί? Δεν λειτουργεί η εφαρμογή φωτογραφίες η αριθμομηχανή και η μεταφραση του edge Εχω το ιδιο πρόβλημα σε 3 pc Απεγκατεστησα την εφαρμογή και την ξαναέβαλα τίποτα Δοκίμασα οτι αναφέρεται στο ιντερνετ Εκανα καθαρή εγκατάσταση και όλα καλα μέχρι να κάνουν τα πρώτα update 1ος 2024 Μετα παλι τα ιδια Spoiler πριν μπουν αυτες ολα καλα Μερα τιποτα Τις εκανα απεγκατασταση τίποτα Spoiler 1 ώρα πριν, micos000 είπε Μόνο στις φωτογραφίες γίνεται https://www.auslogics.com/en/articles/how-to-fix-file-system-error-2147219196-in-photo-app/#what-is-the-error-2147219196 https://www.youtube.com/watch?v=6SML5lejVsI https://www.youtube.com/watch?v=kFWjoATLh9w Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου από hp8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_p Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Και σε μένα απο προχθές χωρείς να εχω κάνει κάτι, η αριθμομηχανή ανοίγει και κλείνει αμέσως. Δεν ξέρω μήπως εχει εχει να κάνει με κάποιο update? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JPaxilleas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Από ότι φαίνεται ανοίγεις τις φωτογραφίες με το "Photos" της Microsoft το οποίο για κάποιο λόγο έχει πρόβλημα (με μια αναζήτηση στο Internet και με κιτήριο αναζήτησης το "Microsoft Photos: File system error (-2147219196)" θα βρεις πολλές σχετικές αναφορές. Σε αυτή τη σελίδα θα βρεις όλα τα προβλήματα που παρουσιάζονται τελευταία σε πολλούς χρήστες και δεν αφορούν μόνο το "Photos" αλλά π.χ. και το "Calculator" που αναφέρει ο φίλος dimitris_p. Εάν η έκδοση του "Photos" της Microsoft είναι η "2024.11010.10002.0" τότε σίγουρα αυτή η εφαρμογή είναι η αιτία του προβλήματος, οπότε έχεις δυο επιλογές: Περιμένεις από Microsoft το όποιο fix ή Χρησιμοποιείς ένα άλλο free πρόγραμμα προσωρινά για τις φωτογραφίες σου. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου από JPaxilleas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 6 ώρες πριν, JPaxilleas είπε Εάν η έκδοση του "Photos" της Microsoft είναι η "2024.11010.10002.0" τότε σίγουρα αυτή η εφαρμογή είναι η αιτία του προβλήματος δεν νομίζω Διάβασε αυτά που έγραψα παραπάνω Όταν έκανα καθαρή εγκατάσταση 22Η2 μπήκε η 2023.11110.29003.0 φωτο Και δούλευε μια χαρά Μόλις ξεκίνησαν τα update έγινε το πρόβλημα Αναγκάστηκα να ακολουθήσω διάφορες οδηγίες όπως και απεγκατασταση και παλι εγκατάσταση της εφαρμογής Αυτό εχει ως αποτέλεσμα να μπαίνει η"2024.11010.10002.0 Κατι άλλο είναι Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JPaxilleas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, hp8 είπε δεν νομίζω Διάβασε αυτά που έγραψα παραπάνω Όταν έκανα καθαρή εγκατάσταση 22Η2 μπήκε η 2023.11110.29003.0 φωτο Και δούλευε μια χαρά Μόλις ξεκίνησαν τα update έγινε το πρόβλημα Αναγκάστηκα να ακολουθήσω διάφορες οδηγίες όπως και απεγκατασταση και παλι εγκατάσταση της εφαρμογής Αυτό εχει ως αποτέλεσμα να μπαίνει η"2024.11010.10002.0 Κατι άλλο είναι Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Φίλε hp8 καλημέρα. Τελικά με τα Windows τίποτα δεν είναι σίγουρο🤣. Είναι πρόβλημα με κάποιο update. Οπότε: Περιμένεις από Microsoft το όποιο fix Κάνεις uninstall τα τελευταία windows updates Κάνεις επαναφορά του συστήματος από το τελευταίο restore point (εάν είχες δημιουργήσει πριν την εγκατάσταση των updates) ή Χρησιμοποιείς ένα άλλο free πρόγραμμα προσωρινά για τις φωτογραφίες σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Πωπωω Απο χθες αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα.Λεω τι στο καλο εγινε.Δοκιμασα καποιες λυσεις τιποτα.Οποτε δεν ειμαι ο μονος καποια χαζομαρα απο ms μερια ειναι. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου από Mr_Terror Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_p Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Σήμερα δεν μου ανoίγει ούτε της φώτο!! και βγαζει και σε μένα το ιδιο error για σύστημα αρχείων. Τι σκ....τα εχει γίνει? Οι φώτος ανοίγουν μόνο με την ζωγραφική και με το απόκομμα και σχέδιο. Το προεπιλεγμενο φωτογραφίες καθώς και το ζωγραφική 3D δεν δουλεύει. Πάμε για format? Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου από dimitris_p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Μπορείτε να δείτε και οι δύο ποιο ή ποια ήταν τα τελευταία updates που πήρατε πριν το πρόβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_p Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 8 λεπτά πριν, micos000 είπε Μπορείτε να δείτε και οι δύο ποιο ή ποια ήταν τα τελευταία updates που πήρατε πριν το πρόβλημα; Δεν ειμαι σίγουρος πότε ακριβως εμφανίστηκε. Παντως το ποιο πρόσφατο βλέπω ότι ειναι το παρακάτω σε μενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Αυτό είναι driver για usb to serial interface. Ασχολείσαι με τίποτα andruino, raspberry κτλ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_p Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Ναι εχω ένα usb to serial για προγραμματισμό, δεν εχει σχέση με andruino, raspberry και το ειχα εγκαταστήσει πριν αρκετό καιρό. Να κατέβασε κανένα update? . Πάντως απ- εγκατάσταση δεν υπάρχει σε αυτό. Δεν ξέρω αν το διαγράψω σαν συσκευή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δε νομίζω να φταίει αυτό. Από αλλά update εκτός drivers τι έχει πάρει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_p Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Διαβάζω στο FB σε κάποιες ομάδες που ειμαι μέλος οτι το πρόβλημα αρχίζει και εμφανίζετε σε ολο και περισσότερους χρήστες και δεν διορθώνετε ούτε σε νεα εγκατάσταση των εφαρμογών! Αρκετά παράξενο πρόβλημα. Τα υπόλοιπα update που εχει ειναι πάνω από 15-20 μέρες πίσω που τότε δούλευαν όλα οκ. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου από dimitris_p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα