tzitzikas2 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Έχω ένα yaris 2005 μοντέλο 1300cc. Πριν από μερικές ημέρες άρχισε να κάνει το εξής πρόβλημα. Όταν βάζω πρώτη και αφήνω το συμπλέκτη πατώντας γκάζι τραντάζει το αυτοκίνητο. Σε αλλαγή μετά σε Δευτέρα, τρίτη και τέταρτη ταχύτητα δεν το κάνει. Το αυτοκίνητο έχει περίπου 180.000km. περισυ σε ένα συνεργείο μου είχαν πει ότι κάποια στιγμή θα χρειαστεί αλλαγή δίσκο -πλατο, γιατί άκουγαν έναν θόρυβο. Έχω αλλάξει μια φορά δίσκο-πλατο στο παρελθόν. Ένα άλλο σύμπτωμα είναι ότι και εδώ και κάνα χρόνο μερικές φορές η 1η ταχύτητα μπαίνει με δυσκολία (όχι πάντα) και άλλοτε χρειάζεται και δεύτερη προσπάθεια πατώντας ξανά συμπλέκτη (σπάνια αυτό). Αυτό με το τράνταγμα δείχνει δίσκου -πλατο ή κάτι άλλο? Ρώτησα στο τηλέφωνο και μάστορα που ασχολείται με Toyota αλλά δεν μου είπε κάτι. Ευχαριστώ!! Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου από tzitzikas2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Παρόμοιο θέμα είχα λόγω χαλασμένης κόντρα βάσης μοτέρ. (μιλάω για το τράνταγμα στην πρώτη) Πήγαινε δες το. Δεν είναι φοβερή ζημιά Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου από nickol-us 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzotzo Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Συγχρονίζε μου φαίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Μπορεί και να είναι δίσκος - πλατό, αν μαζί με το τράνταγμα νιώθεις και να σου μπατινάρει λίγο. Ε, στα 180.000 δεν είναι και παράλογο να αλλάξεις 2η φορά, ανάλογα και τί είχε μπει επάνω, την 1η. Μπορεί να είναι και κάτι άλλο, μια επίσκεψη στο συνεργείο θα σε διαφωτίσει περισσότερο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgebek2 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Παρομοιο ειχα σε πεζο και ηταν βαση μηχανης/50ε. Μπορει βεβαια να ειναι και κατι αλλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzitzikas2 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, tzotzo είπε Συγχρονίζε μου φαίνεται Καλημέρα, τι είναι αυτό? Το τραύμα.την 1η φορά.που μου το έκανε πρόσφατα το έκανε.και στην όπισθεν, αλλά γενικά τώρα το παρατηρώ στην 1η και όχι πάντα .Αν ζεστάνω το.αμαξι.το.πρωι και ξεκινήσω μπορεί να.μην το κάνει, αλλά μετά από λίγη ώρα μόλις βάλω.1η στο φανάρι το κάνει. Επίσης το κάνει σίγουρα αν έχω πατημένο συμπλέκτη για λίγα δευτερόλεπτα, π.χ αν έχω σταματήσει στην κίνηση. Αν έχω νεκρά στο φανάρι και αμέσως βαλω 1η να ξεκινήσω, συνήθως δεν το κάνεις Καμιά φορά πατιναρει αλλά σε ανηφόρα σε.φαναρι. εδώ και καιρό δηλαδή όχι τώρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Έλεγχο σε όλες τις βάσεις μηχανής / κιβωτίου μήπως έχει κοπεί κάποια. Και στο σύστημα διεύθυνσης επιπλέον . 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BarcodeCrew Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, Georgebek2 είπε Παρομοιο ειχα σε πεζο και ηταν βαση μηχανης/50ε. Μπορει βεβαια να ειναι και κατι αλλο. Εγω τετοιο προβλημα εχω αρκετες μηνες ,επειδη πρεπει να αλλαξω μια βαση μηχανης. Οταν ειμαι σε ανηφορα το καταλαβαινω περισσοτερο. Και εγω λεω να δει ολες τις βασεις και μετα να ψαξει αλλου προ προβλημα. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Καμία σχέση με συγχρονιζέ που γράφτηκε. Τα συγχρονιζέ ό,τι είναι να κάνουν το κάνουν μέχρι να μπει η ταχύτητα, από τη στιγμή που μπαίνει τέλος η δουλειά τους. Πλατώ είναι. Ή και κάποια βάση ανάλογα πόσο σωστή είναι η περιγραφή που κάνεις-δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα