Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα δεν ξερω αν ειναι το σωστο μερος για αυτο το θεμα... Πηρα προσφατα εναν ολοκαινουργιο υπολογιστη απο msystems καταστημα που το συναρμολογησαν αυτοι κανω καθαρη εγκατασταση των windows 11 pro ο υπολογιστης πηγαινε σφαιρα στην αρχη... Ωσπου κατεβασα διαφορα γκειμς και σε καποια φαση η οθονη freezarei κυριολεκτικα για 1 δευτερολεπτο μετα ξεκολλαει και γινεται παλι αυτο διαρκως ενω παιζω... Δεν ξερω αν ξεχασα να κανω κατι εγω απο μεριας μου drivers κατεβασα απο geforce experience κιολας..

τα χαρακτηριστικα του pc ειναι : ryzen 9 7900x - rtx 4070 -  aorus elite x670 - corsair vengeance rgb ddr5 32gb 5600mhz cl36 - υδροψυξη corsair icue h100x elite rgb 240mm liquid cpu cooler

Να σημειωσω οτι η οθονη ειναι μια LG παλια 75hz δεν θυμαμαι ποια ακριβως δεν ξερω αν φταιει αυτο.. Μιλησα και με το καταστημα μου ειπαν να κανω καθαρη εγκατασταση την οποια την εκανα παλι χθες αλλα παλι τα ιδια γινονται..

Επεξ/σία από kostaskiou
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
15 ώρες πριν, kostaskiou είπε

Καλησπερα δεν ξερω αν ειναι το σωστο μερος για αυτο το θεμα... Πηρα προσφατα εναν ολοκαινουργιο υπολογιστη απο msystems καταστημα που το συναρμολογησαν αυτοι κανω καθαρη εγκατασταση των windows 11 pro ο υπολογιστης πηγαινε σφαιρα στην αρχη... Ωσπου κατεβασα διαφορα γκειμς και σε καποια φαση η οθονη freezarei κυριολεκτικα για 1 δευτερολεπτο μετα ξεκολλαει και γινεται παλι αυτο διαρκως ενω παιζω... Δεν ξερω αν ξεχασα να κανω κατι εγω απο μεριας μου drivers κατεβασα απο geforce experience κιολας..

τα χαρακτηριστικα του pc ειναι : ryzen 9 7900x - rtx 4070 -  aorus elite x670 - corsair vengeance rgb ddr5 32gb 5600mhz cl36 - υδροψυξη corsair icue h100x elite rgb 240mm liquid cpu cooler

Να σημειωσω οτι η οθονη ειναι μια LG παλια 75hz δεν θυμαμαι ποια ακριβως δεν ξερω αν φταιει αυτο.. Μιλησα και με το καταστημα μου ειπαν να κανω καθαρη εγκατασταση την οποια την εκανα παλι χθες αλλα παλι τα ιδια γινονται..

Πήγαινέ στο κατάστημα για έλεγχο , είναι καινούργιο μηχάνημα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Dark_Nightfall είπε

Πήγαινέ στο κατάστημα για έλεγχο , είναι καινούργιο μηχάνημα.

Το αυτο.

Σε παιχνιδια μπορει να ειναι ακομη και ο δισκος ή και το internet.

Δομιμασε να συνδεσεις την TV να εχεις μια εικονα και απο εκει.

Μπορει να ειναι και settings του παιχνιδιου σου που το δημιουργουν.

Επεξ/σία από SeNNinhA
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από θερμοκρασίες όλα καλά;

Ισως λέω και βλακεία. 

Επειδή η οθόνη είναι 75Hz, υπάρχει περίπτωση  με την κάρτα που έχει να βγάζει πολλά παραπάνωfps  και να βγαίνει εκτός ορίων το g-sync ,freesync ή όπως αλλιώς λέγεται;

Μήπως να παίξει με ρυθμίσεις v-sync ή να βάλει cap λίγο κάτω από τα 75? 

(Μη βαράτε. Μια σκέψη έκανα).

Επεξ/σία από tasvar
Δημοσ.

Ποια είναι η οθόνη; Το μοντέλο της.

Πως συνδέεις τον υπολογιστή με την οθόνη με HDMI ή DP Καλώδιο; Άλλαξε καλώδιο και δοκίμασε. 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, tasvar είπε

Ισως λέω και βλακεία. 

Επειδή η οθόνη είναι 75Hz, υπάρχει περίπτωση  με την κάρτα που έχει να βγάζει πολλά παραπάνωfps  και να βγαίνει εκτός ορίων το g-sync ,freesync ή όπως αλλιώς λέγεται;

Μήπως να παίξει με ρυθμίσεις v-sync ή να βάλει cap λίγο κάτω από τα 75? 

(Μη βαράτε. Μια σκέψη έκανα).

ενεργοποιησα και το free sync θα δω πως θα παει τωρα...

10 ώρες πριν, JPaxilleas είπε

Ποια είναι η οθόνη; Το μοντέλο της.

Πως συνδέεις τον υπολογιστή με την οθόνη με HDMI ή DP Καλώδιο; Άλλαξε καλώδιο και δοκίμασε. 

Αν δεν κανω λαθος ειναι αυτη LGMP59G με HDMI καλωδιο ειναι συνδεδεμενο προτεινεις Display port? Αν και ποια version για αυτα τα χαρακτηριστικα του πι σι

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, kostaskiou είπε

ενεργοποιησα και το free sync θα δω πως θα παει τωρα...

Δοκίμασε αν δεν πάει καλύτερα, να παίξεις και από τις ρυθμίσεις του driver της κάρτας γραφικών, για g-sync ή v-sync. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, tasvar είπε

Δοκίμασε αν δεν πάει καλύτερα, να παίξεις και από τις ρυθμίσεις του driver της κάρτας γραφικών, για g-sync ή v-sync. 

Χρησιμοποιω speccy αν και ξερω οτι δεν ειναι αξιοπιστο.. οι θερμοκρασιες αποτι βλεπω ειναι νορμαλ.. Αν εχεις καποιο αλλο προγραμμα για θερμοκρασια να μου προτεινεις καλως !  Επισης αυτο το AMD K19 που εχει τοσα πολλα ειναι νορμαλ ξερει κανεις?

image.png

Επεξ/σία από kostaskiou
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, kostaskiou είπε

Χρησιμοποιω speccy αν και ξερω οτι δεν ειναι αξιοπιστο.. οι θερμοκρασιες αποτι βλεπω ειναι νορμαλ.. Αν εχεις καποιο αλλο προγραμμα για θερμοκρασια να μου προτεινεις καλως !  Επισης αυτο το AMD K19 που εχει τοσα πολλα ειναι νορμαλ ξερει κανεις?

image.png

Μου φαίνεται περίεργο που δεν σου δείχνει στην CPU θερμοκρασίες καθώς και ότι σου εμφανίζει 31GB ram χωρίς κάποια άλλη πληροφορία πχ ταχύτητα μνημών.
Είναι σίγουρα η τελευταία έκδοση του speccy; Έχουν σίγουρα εγκατασταθεί οι drivers;

Αν μπορείς κάνε ένα κόπο και πήγαινε στο εικονίδιο της Έναρξης > Δεξί κλικ > Διαχείριση συσκευών. 
Βγάζει κάποιο σφάλμα; Αν δεν μπορείς να καταλάβεις στείλε και ένα printscreen από εκεί.

Δημοσ.

29 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Μου φαίνεται περίεργο που δεν σου δείχνει στην CPU θερμοκρασίες καθώς και ότι σου εμφανίζει 31GB ram χωρίς κάποια άλλη πληροφορία πχ ταχύτητα μνημών.
Είναι σίγουρα η τελευταία έκδοση του speccy; Έχουν σίγουρα εγκατασταθεί οι drivers;

Αν μπορείς κάνε ένα κόπο και πήγαινε στο εικονίδιο της Έναρξης > Δεξί κλικ > Διαχείριση συσκευών. 
Βγάζει κάποιο σφάλμα; Αν δεν μπορείς να καταλάβεις στείλε και ένα printscreen από εκεί.

Πφφ και μενα μου φαινεται περιεργο να βγαζει 31 gb δεν νομιζω να εφαγα scam ειδα αξιολογησεις απο αυτο το καταστημα speccy τελευταια εκδοση ειναι και drivers εχω κατεβασει απο αυτοματα απο geforce experience 

image.png.31d12594d2e4d65c9c3a31e770b9ce1b.png

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, BadBoy είπε

Το Speccy είναι για τ΄ ανάθεμα, βάλε το HWiNFO.

Συμφωνώ. Κοιτούσα την εικόνα και απόρησα πότε βγήκε rtx 4070  με 4gb ram

Δημοσ.

Drivers chipset ή ότι άλλο χρειάζεται η μητρική, να υποθέσω όλα εγκατεστημένα; 

XMP -SAM δοκίμασες να τα ρυθμίσεις ένα ένα;

Ρίχνω ιδέες μήπως μας πουν οι εμπειρότεροι σε AMD κάτι άλλο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, tasvar είπε

Drivers chipset ή ότι άλλο χρειάζεται η μητρική, να υποθέσω όλα εγκατεστημένα; 

XMP -SAM δοκίμασες να τα ρυθμίσεις ένα ένα;

Ρίχνω ιδέες μήπως μας πουν οι εμπειρότεροι σε AMD κάτι άλλο.

Με την μητρικη δεν ασχοληθηκα η αληθεια ειναι κατεβασα ενα προγραμμα απτην amd auto detect ετσι λεγοταν αλλα δεν ξερω αν το εκανα σωστα δεν το ειχα ξανακανει... Μπορουμε να το τσεκαρουμε καπως? Που μπορω να δω την εκδοση του chipset

Απο την στιγμη που εγκατεστησα τα windows μονο windows update και καρτα γραφικων drivers εχω βαλει δεν εχω πειραξει κατι αλλο..

Επεξ/σία από kostaskiou

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...