Binos2004 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Μπορω να αφαιρεσω το φιμε βερνικι στα πισω φαναρια του αυτοκινητου;Και αν ναι πως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2MM Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Ναι με μικτη. Σπαστα και βαλε άλλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 12 ώρες πριν, Binos2004 είπε Μπορω να αφαιρεσω το φιμε βερνικι στα πισω φαναρια του αυτοκινητου;Και αν ναι πως; Είναι από τη μάννα τους ή τα έκανες μετα;;; Αν είναι από τη μάννα τους μάλλον να ρωτήσεις στην εταιρεία αν το φιμέ είναι από βερνίκι ή το τζάμι του φαναριού είναι εξαρχής έτσι κατασκευασμένο. Αλλα μπελάς ρε φίλε (άντε τρίψε ώρες με γυαλόχαρτα να βγάλεις το βερνίκι αν γίνεται) τι σε πειράζει να μείνουν όπως είναι;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzotzo Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2 hours ago, papoys1 said: Είναι από τη μάννα τους ή τα έκανες μετα;;; Αν είναι από τη μάννα τους μάλλον να ρωτήσεις στην εταιρεία αν το φιμέ είναι από βερνίκι ή το τζάμι του φαναριού είναι εξαρχής έτσι κατασκευασμένο. Αλλα μπελάς ρε φίλε (άντε τρίψε ώρες με γυαλόχαρτα να βγάλεις το βερνίκι αν γίνεται) τι σε πειράζει να μείνουν όπως είναι;; Μάλλον για να τον βλέπουν το βράδυ οι πίσω του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgiouu Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου ποτε μου δεν καταλαβα αυτο με τα φιμε φαναρια.μου φαινεται εντελως ηλιθια κινηση,επιδειξη μαγκιας;για ποιο λογο το κανουν;ασε που ασχημαινει το αυτοκινητο με κατι μουτζουρικα φαναρια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Σπάνια είναι βερνίκι, συνήθως είναι φιμε μεμβράνη και αφαιρείται εύκολα με θερμοπιστολο. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου από bill999r 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, georgiouu είπε ποτε μου δεν καταλαβα αυτο με τα φιμε φαναρια.μου φαινεται εντελως ηλιθια κινηση,επιδειξη μαγκιας;για ποιο λογο το κανουν;ασε που ασχημαινει το αυτοκινητο με κατι μουτζουρικα φαναρια Κάποια μοντέλα είναι από τη μάννα του. Το opel vectra που έχω κανονικά είναι αλλά σε κάποιο επόμενο μοντέλο είχε βγάλει τα πίσω φανάρια φιμε . Μην κοιτάς τιμή ότι νάναι γράφει αυτός.Εσπασα ένα και πήρα καινούργιο με 20 ευρώ. 🤣 https://zefkas.gr/products/opel-vectra-c-2002-2008-led/ Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου από papoys1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, papoys1 είπε Κάποια μοντέλα είναι από τη μάννα του. Το opel vectra που έχω κανονικά είναι αλλά σε κάποιο επόμενο μοντέλο είχε βγάλει τα πίσω φανάρια φιμε πάνω κάτω και στη μέση κόκκινο. Μην κοιτάς τιμή ότι νάναι γράφει αυτός.Εσπασα ένα και πήρα καινούργιο με 20 ευρώ. 🤣 https://zefkas.gr/products/opel-vectra-c-2002-2008-led/ αλλο αυτό και άλλο το μπουρνάζιedition που ειναι βαμμένο με σπρέι απο το praktiker. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα