vounisios Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 Καλησπερα φιλοι μου...θελω να ρωτησω το εξης: Εδω & ενα[1] χρονο, εκανα αλλαγη παροχου & πηγα στο Φυσικο αεριο...Εκτος απο δυο φορες τις αλλες ηταν καλο το κοστολογιο...Καθε μηνα μετρουσα εγω ο ιδιος τις τιμες στο ρολοι[κανονικο & μειωμενο] & τους το εστελνα μεσα απο την εφαρμογη τους. 17 με 18 του μηνα μου στελνανε το ποσο για πληρωμη & αυτο γινοταν τελος του καθε μηνα.Τωρα, ο μηνας κοντευει να βγει & ακομα δεν μας στειλανε το τι καταναλωσαμε & την πληρωμη του. Οφειλη δεν εχουμε καμμια....Γιατι αυτη η καθυστερηση ? Μηπως εχει σχεση με τις αλλαγες & με τα κοκκινα,μπλε,κιτρινα κλπ, καθυστερουν ? συμβαινει και σε αλλους αυτο? Ευχαριστω.
vounisios Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 10 λεπτά πριν, korakios είπε Συγνωμη...απλα ρωτησα για την καθυστερηση.Συμβαινει σ ολους αυτο ή μονο σ αυτους που εχουν ρευμα απο το Φυσικο Αεριο ? μονο αυτο.
dimpap61 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 2 ώρες πριν, vounisios είπε Καλησπερα φιλοι μου...θελω να ρωτησω το εξης: Εδω & ενα[1] χρονο, εκανα αλλαγη παροχου & πηγα στο Φυσικο αεριο...Εκτος απο δυο φορες τις αλλες ηταν καλο το κοστολογιο...Καθε μηνα μετρουσα εγω ο ιδιος τις τιμες στο ρολοι[κανονικο & μειωμενο] & τους το εστελνα μεσα απο την εφαρμογη τους. 17 με 18 του μηνα μου στελνανε το ποσο για πληρωμη & αυτο γινοταν τελος του καθε μηνα.Τωρα, ο μηνας κοντευει να βγει & ακομα δεν μας στειλανε το τι καταναλωσαμε & την πληρωμη του. Οφειλη δεν εχουμε καμμια....Γιατι αυτη η καθυστερηση ? Μηπως εχει σχεση με τις αλλαγες & με τα κοκκινα,μπλε,κιτρινα κλπ, καθυστερουν ? συμβαινει και σε αλλους αυτο? Ευχαριστω. Μία απάντηση μπορεί να είναι ότι έχεις αποδεχτεί το πρόγραμμα maxi home, το οποίο είναι κίτρινο, και η τιμή του για τον Γενάρη θα ανακοινωθεί στο τέλος του Γενάρη. 1
vounisios Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 20 λεπτά πριν, dimpap61 είπε Μία απάντηση μπορεί να είναι ότι έχεις αποδεχτεί το πρόγραμμα maxi home, το οποίο είναι κίτρινο, και η τιμή του για τον Γενάρη θα ανακοινωθεί στο τέλος του Γενάρη. ΟΚ Φιλε μου...σ ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις