george_rig Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 Παιδιά την βοήθεια σας ! Εδω και ένα εξάμηνο είχα έναν ήχο στατικό στο τροφοδοτικό . Με τα πολλά αλλάζω τροφοδοτικό και βάζω ένα που υπερκαλύπτει της ανάγκες μου. Με το που κούμπωσα το καλώδιο επάνω ΧΩΡΙΣ να ανόιξω τον υπολογιστή άρχισε πάλι ο ίδιος ήχος που με χτυπάει στο τύμπανο.( ΝΑΙ ο ήχος είναι απο το τροφοδοτικοό 100% και ναι ο υπολογιστής παροτι τον ήχο δουλευει άψογα).Αφού βεβαιώθηκα οτι δεν είναι πρόβλημα υπολογιστή τότε σκέφτηκα μήπως ειναι θέμα τάσης του σπιτιού εφόσον μετακόμισα και πρόσφατα. Έτσι πήρα ένα UPS. Με το ups λύθηκε το πρόβλημα αλλα μετα απο ένα τετράωρο απροβλημάτιστης χρήσης ξεκίνήσε πάλι ο ήχος. Έτσι παρατήρησα μέσω του UPS οτι η τάση μεταβάλεται συνεχώς μέχρι και 20 VA δηλαδή όσο η τάση είναι πάνω απο 230 VA τοτε το pc είναι αθόρυβο με το που πέσει κάτω απο τα 226 VA 9μέχρι και 213 έχω δει στο input ) τότε αρχίζει το πανηγυρι πάλι. Η ερώτηση μου είναι οι εξής :1) Υπάρχει κάποια περίπτωση να δημιουργείτε απο το hardware ? 2) Υπάρχει περίπτωση να δημιουργει το πρόβλημα αυτό το δίκτυο? και αν ναι πως μπορώ να το λύσω? σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοηθειά σας! *Συγνώμη για το σεντόνι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα