Προς το περιεχόμενο

Ποια είναι η καλύτερη λύση για μεταφορά δεδομένων;

patrickdrd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι θα συστήνατε για μεταφορά δεδομένων από χώρο (εταιρεία - εργασία) όταν δεν υπάρχει cd/dvd recorder;

1) Το πλαίσιο έχει βάλει flash disk 1GB σε τιμή 150 € + ΦΠΑ.

2) External Hard Disk (USB);

3) External CD/DVD recorder (USB);

Ποια είναι η καλύτερη λύση και γιατί;

Δημοσ.

Παίρνεις ένα δίσκο της χωρητικότητας που θέλεις και ένα external case USB ή firewire (αν υπάρχει) και καθάρισες...

Δημοσ.

Το DVD recorder external δεν είναι τόσο καλή ιδέα.

Θα σου πρότεινα εξωτερικό σκληρό δίσκο. Αν δεν σε ενδιαφέρει το μέγεθος, πάρε μια θήκη να βάλεις έναν 3,5" δίσκο και να κάνεις την δουλειά σου.

Αν θες κάτι πιο φορητό, πάρε έναν εξωτερικό δίσκο 1.8" να κάνεις την δουλειά σου. Ξεκινάνε από 150 ευρώ, αλλά θα σου πρότεινα κάτι ελληνικό (http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=826&Nav_Section_Id=21&Catalog_Id=1&Product_Id=171157&Merchant_Id=1&sts_cid=3). Η UNIBRAIN είναι διεθνώς αναγνωρισμένη (ιδιαίτερα για firewire)

Δημοσ.

Πολύ καλές οι λύσεις που προτείνεις φίλε StavrosD, αλλά έλεγα για κάτι πιο φτηνό..

Το transcend π.χ. το 20άρι (20gb) στα 150€ + ΦΠΑ τι λέει; Καλή μάρκα;

Γενικώς ψάχνω κάτι γύρω στα 100 - 150 € τελική.

Δημοσ.

Και το Transcend είναι καλή λύση.

Εγώ έχω αυτή την θήκη (Firewire + usb 2)

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=1027&Nav_Section_Id=21&Catalog_Id=1&Product_Id=146944&Merchant_Id=1&sts_cid=3

Και έχω βάλει μέσα έναν IBM 80GB δίσκο. (προτίμησα IBM επειδή έχει ρύθμιση για την στάθμη του θορύβου και τις επιδόσεις. Το έχω βάλει στο αθόρυβο και δεν ακούγεται καθόλου η κεφαλή στο seek, μόνο το μοτεράκι περιστροφής του δίσκου όσο ακούγεται. Και η πτώση στις επιδόσεις είναι 1-3%, δηλαδή αμελητέα για εξωτερικό δίσκο). Αυτό έχει και σαν αποτέλεσμα να μην ζεσταίνεται καθόλου.

Αν σε ενδιαφέρει και είσαι Πάτρα, στον δίνω σεταρισμένο όπως είναι με 110€ (έχω βάλει στο μάτι ένα μικρότερο, που να μην χρειάζεται εξωτερικό τροφοδοτικό).

Δημοσ.

patrickdrd ένας 120άρης + εξωτερική θήκη θα σου έρθει αρκετά πιο χαμηλά από το κόστος που δίνεις. Ψάξε σε on-line site να δεις τιμές.

Δημοσ.

Πως δουλεύει ρε παίδες αυτό το "κόλπο" με την εξωτερική θήκη;

Παίρνω μια θήκη + έναν οποιοδήποτε σκληρό (π.χ. IDE)

τον βάζω μέσα στην θήκη και είμαι ok;

Χρειάζεται εξωτερική τροφοδοσία από ρεύμα;

Χρειάζονται drivers;

Δημοσ.

παρε μια ext usb2 case gia 2.5' 30 - 45e ramshop - eshop ktl

kai HD 30 - 60gb me 90e - 160e kai eisai OK

exo ego enan 40ari se usb2 2mbcache 5400 kai ftanei se test 30 - 35mb

me exei sosei kiriolektika se ola. MP3,dvd,dvix,images

paizei kai se usb1.1 alla me mikri taxitita 1mb/sec

Δημοσ.

Ο σκληρός τι θα είναι; Ο κλασσικός που παίζει και στα desctop pcs;

O IDE π.χ. κάνει;

Θέλει και ρεύμα δικό του για να δουλέψει έτσι δεν είναι;

Και προφανώς και εγκατάσταση των drivers;

Δημοσ.

einai HD 2.5' se case gia 2.5' kai mpainei se 2 usb (1.1 - 2.0)

pairnei reyma apo usb fisika :)

an o hd poy tha pareis katanalonei mexri 500ma tote tha thoylepsei aneta kai me 1 usb.

o dikos moy einai sto 1A kai thelei kai tis 2usb. (HD 2.5 einai metaksei 500ma - 1A)

Δημοσ.

Gia Win98&Me theleis drivers oti removable syskeui syndesis. Pio foriti lysi einai i agora mias thikis gia 2,5'HDD kai enas HDD 2,5' stis 4.200RPM. Oute adaptores gia reuma oute megales thermokrasies kai miden thoryvos.

Δημοσ.

poli kali timi alla den nomizo na exei poli kali taxitita. stis 4200 ext HD mexri 13mb/sec exo dei

kai kati allo. kai aytos einai apla enas HD 2.5 se case, den exei kamia diafora me ayta poy leme oloi sxetika me ext HD :)

apla tha to pareis etoimo :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...