Exodia The Forbidden One Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 Καλησπέρα παιδιά έχω δύο λογαριασμούς σε δύο διαφορετικές τράπεζες ο ένας είναι εθνική και ο άλλος σε Eurobank. Θέλω να έχω IRIS μόνο στην Eurobank και να καταργήσω το IRIS από την εθνική γίνεται?
Sorath Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 Το IRIS μόνο σε ένα λογαριασμό μπορεί να συνδεθεί. Φυσικά και γίνεται να το γυρίσεις σε άλλη τράπεζα. 1
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 3 λεπτά πριν, Sorath είπε Το IRIS μόνο σε ένα λογαριασμό μπορεί να συνδεθεί. Φυσικά και γίνεται να το γυρίσεις σε άλλη τράπεζα. Πώς το κάνεις
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 37 λεπτά πριν, Sorath είπε Απλά ενεργοποίησέ το στην Eurobank. Ψάχνω να βρω επιλογή στην mobile εφαρμογή και δεν βρίσκω κάτι
Sorath Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 Κάπου θα έχει για εγγραφή στο IRIS. Λυπάμαι δεν έχω Eurobank για να σε βοηθήσω περαιτέρω. 1
Getta Robo Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 1 minute ago, Exodia The Forbidden One said: Ψάχνω να βρω επιλογή στην mobile εφαρμογή και δεν βρίσκω κάτι Δεν λειτουργουν τα παρακατω βηματα απο την εφαρμογη; https://www.eurobank.gr/el/business/ilekronikes-upiresies/ilektronikes-upiresies/mobile-kai-apps/apps/iris-online-payments-business 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις