Basilhs1982 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 Το ίδιο έκανε και η MS πριν μερικούς μήνες αν θυμάμαι σωστά, για όλα τα περιφερειακά τύπου Ζεν και αντάπτορες. Πολλά τα παράπονα παιδιά και με τα Ζεν και με τους αντάπτορες για πληκτρολόγια ποντίκια, είχε καταντήσει αηδία σε όλα τα σουτέρ γκέιμς. Προερχόμενος από Η/Υ όταν είχα πρωτοαγοάσει το ΧΒΟΧ, μου φαινόταν αδύνατο να παίζω PUBG με το gamepad κι έτσι είχα αγοράσει έναν φθηνό ανταπτορα για πληκτρολογιο-ποντικι. Παίζοντας 20 χρόνια στον Η/Υ το αβαντάζ που είχα ήταν πολύ μεγάλο ειδικά απέναντι σε μέτριους παίχτες με gamepad. Δεν ευχαριστιομουν με τίποτα το game, ένιωθα ότι έκλεβα τον άλλον που είχε μπει να κάνει το χαβαλε του και να διασκεδάσει και πέρα από αυτό αναγκαζομουνα να παίζω σε γραφείο, ένας λόγος που είχα εγκαταληψει το gaming τα τελευταία χρόνια. Το πούλησα και ησύχασα. Κάθισα σιγά σιγά έμαθα να παίζω σουτερς με γκέιμπαντ και τέλος, τώρα αν με ρωτήσεις θα σου πω ότι δεν το αλλάζω με τίποτα. Άλλη φάση να κάθεσαι αραχτός στον καναπέ ή στο κρεβάτι σου και να παίζεις 1-2 ωρίτσες που κι αυτές δύσκολα υπάρχουν πλέον διαθέσιμες το βράδυ. ΥΓ. Εμένα πάντως αυτή η πολιτική κι από τις δύο εταιρίες μου αρέσει, προσπαθούν να θωρακίσουν το γκειμινγκ για να είναι πραγματική διασκέδαση για όλους και για όσους παίζουν καζουαλ και για όσους παίζουν πιο ανταγωνιστικά. 2
Retromaniac Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 3 ώρες πριν, kisa είπε Αφού θες να παίζεις με mouse να παίζεις μονο pc και όχι με το xim σε κονσόλα που παίζεις με mouse και aim assist. Αλλα σιγά μην το κάνεις. Τόσα χρόνια που έχεις συνηθίσει να παίζεις με mouse και aim assist θα παίζεις σαν noob. Στην ουσία είναι cheat αν δεν παίζει cross platform αφού έχει το πλεονέκτημα... 4
gurgurant Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 18 ώρες πριν, Diavolos666 είπε Για όλα φταίει η ίδια η βιομηχανία παιχνιδιών. Όταν βάζεις ένα "e" μπροστά από την λέξη "sports" και νομίζει ςότι βγάζεις τίποτα αθληταράδες, δημιουργείς την ανάγκη να γίνουν όλοι κάποιοι. Κάνεις και τα eSport tournaments όπου όλα τα nerd φοράνε ίδια ρούχα για να νιώθουν ότι είναι σαν τις αθλητικές ομάδες και δημιουργείται ολόκληρη βιομηχανία από ομάδες, οπαδούς και άτομα που θέλουν να γίνουν οι "καλύτεροι". Αυτο ακριβως,προσπαθουν να γινουν ολοι καποιοι και καπου εκει χανετε η ουσια! 17 ώρες πριν, Retromaniac είπε Ναι συμφωνώ, για αυτό είπα όταν κολλήσω κάπου θα χρησιμοποιήσω για να συνεχίσω... Τα single player ειναι πολυ ευκολα σε σχεση με τα competitive που ειναι γεματο cheaters,δεν εχω δυσκολευτει σε κανενα απο αυτα που επαιξα 600+ ωρες(nioh2,dark souls 3 + elden ring ng+7 και στα 2,monster hunter world iceborn)αυτα τα πιο δυσκολα παιζω επιλεγμενα παιχνιδια οχι οτι βρω μπροστα μου.Αν θες cheat γιαυτα καλυτερα σταματα να παιζεις,ευγενικα το λεω οχι ειρωνικα,δεν κανουν ολοι για παιχνιδια και σιγουρα οχι για καθε ειδους παιχνιδια. 16 ώρες πριν, unrealtrooper είπε Ε Έχω το xim 4 εδώ και χρόνια. Και το κατά ευχαριστήθηκα με το ps4. Πλέον δεν παίζω πολλά σούτερ games, λόγο έλλειψης χρόνου...αλλά δεν θεωρώ cheating να έχεις μια τέτοια συσκευή. Τα first person shooters είναι φτιαγμένα για να παίζονται με mouse και πληκτρολόγιο. Ούτως ή άλλως όποιος θέλει μπορεί να την αγοράσει μία τέτοια συσκευή.... Δεν του το απαγορεύει κάποιος. Με την ίδια λογική να μπλοκάρουμε και τις τιμονιέρες για όσους παίζουν παιχνίδια οδήγησης, να μπλοκάρουμε τα joystick για αυτούς που παίζουν προσομοιωτές πτήσης και τα λοιπά. Το πιο σωστό θα ήταν η sony και οι άλλες εταιρείες που βγάζουν κονσόλες να έχουν ενεργοποιημένη την επιλογή να παίξεις με πληκτρολόγιο και mouse και ό,τι άλλο παρελκόμενο υπάρχει, όπως μπορείς να κάνεις και με ένα pc,ώστε να έχουν πρόσβαση όλοι και να μπορούν να ευχαριστηθούν το παιχνίδι που θέλουν. Εγώ συγκεκριμένα ακόμα και στο pc έπαιζα με mouse και με move subcontroller, γιατί πολύ απλά θεωρώ ότι δεν πρέπει να πολεμάω πώς να φτιάξω το set-up του χειρισμού, και να παθαίνω θλάση απλά για να παίξω το παιχνίδι (απλή υπερβολή για να καταλάβετε το αυτό που θέλω να πω), απλά θα πρέπει να μπορώ να παίξω να το παιχνίδι και να επικεντρώνομαι στον ευχαριστία με τον παιχνίδι. Και πέρα η διαφορά του παίκτη θα φανεί από τις στρατηγική και το πώς παίζει το παιχνίδι. Και αυτό θα ήταν πολύ πιο εύκολο αν όλοι είχαν πρόσβαση στον ίδιο τρόπο χειρισμού. Καμία περίπτωση όμως δεν θεωρώ ότι είναι σωστό να χανταρώνουμε αυτόν που έχει πρόσβαση. Όπως είπα και πιο πάνω αν δεν υπήρχαν περιορισμοί ως προς το χειριστήριο που θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις με την κονσόλα σου δεν θα υπήρχαν αυτά τα φαινόμενα. Αν δεν θες να παθαινεις θλαση τοτε αυτα τα παιχνιδια δεν κανουν για εσενα!Οχι δεν θα επρπ καν να πωλειται κατι τετοιο διοτι γνωριζεις απο πριν πια ειναι η χρηση του και απλα ειναι ολα για τα λεφτα δυστηχως.Για να υποστηριζεις κατι τετοιο προφανως εισαι απο εκεινους με τα macro no recoil. 13 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Στην ουσία είναι cheat αν δεν παίζει cross platform αφού έχει το πλεονέκτημα... ΕΤΣΙ ΠΕΣΣΣΣ ΤΑΑΑΑΑ!!!!
Retromaniac Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, gurgurant είπε Τα single player ειναι πολυ ευκολα σε σχεση με τα competitive που ειναι γεματο cheaters,δεν εχω δυσκολευτει σε κανενα απο αυτα που επαιξα 600+ ωρες(nioh2,dark souls 3 + elden ring ng+7 και στα 2,monster hunter world iceborn)αυτα τα πιο δυσκολα παιζω επιλεγμενα παιχνιδια οχι οτι βρω μπροστα μου.Αν θες cheat γιαυτα καλυτερα σταματα να παιζεις,ευγενικα το λεω οχι ειρωνικα,δεν κανουν ολοι για παιχνιδια και σιγουρα οχι για καθε ειδους παιχνιδια. Δεν θέλω να παίζω παιχνίδια γιατί είμαι καλός σε αυτά αλλά γιατί διασκεδάζω. Δεν είναι κάτι που πρέπει να φέρω εις πέρας με επιτυχία και πρέπει να τα παρατήσω γιατί δεν μπορώ να τα καταφέρω. Και επίσης η αλήθεια είναι πως είμαι πολύ καλός στα βιντεοπαιχνίδια απλά δεν έχω πολύ χρόνο να παίζω οπότε δεν μου αρέσει να ζορίζομαι σε κάποια σημεία και να πρέπει να αφιερώσω χρόνο. Αλλά omg πόσο φλεξάρισμα έκανες σε ένα ποστ φίλε μου. Πόσο χρονών είσαι; Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2024 από Retromaniac 2
Mhlogiatros Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) ουτε να παιζουν καθονται και βλεπουν αλλους να φλεξαρουν στα twich και στα kick καμμενη γενια καλα μας λεγανε παλια οχι πολυ tiktok θα τυφλωθεις Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2024 από Mhlogiatros 1
gurgurant Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 8 ώρες πριν, Retromaniac είπε Δεν θέλω να παίζω παιχνίδια γιατί είμαι καλός σε αυτά αλλά γιατί διασκεδάζω. Δεν είναι κάτι που πρέπει να φέρω εις πέρας με επιτυχία και πρέπει να τα παρατήσω γιατί δεν μπορώ να τα καταφέρω. Και επίσης η αλήθεια είναι πως είμαι πολύ καλός στα βιντεοπαιχνίδια απλά δεν έχω πολύ χρόνο να παίζω οπότε δεν μου αρέσει να ζορίζομαι σε κάποια σημεία και να πρέπει να αφιερώσω χρόνο. Αλλά omg πόσο φλεξάρισμα έκανες σε ένα ποστ φίλε μου. Πόσο χρονών είσαι; Καθόλου δν έκανα,πάντα για πάρτυ μου έπαιζα 😌 δυστηχως τα fps είναι για να ζορίζεσαι δν είναι για διασκέδαση γιαυτο τα λένε competitive….τι να φίλε ξέρω μαν μου,ποιος νοιάστηκε αν είσαιείμαι στα παιχνίδια η όχι…σαν παρέα τα είχα κ πλέον με τους τσιτερ δν ήταν διασκέδαση αλλά μαρτύριο,εκτός των single player.Αν παίζεις εται κι αλλιώς αφιερώνεις τον πολύτιμο σου χρόνο όποτε το τσιτ δν είναι λύση,προσπάθησε 1 ώρα παραπάνω για ένα πράγμα αντι για την πιο εύκολη οδό για να κερδίσεις χρόνο,ούτως η άλλως χάνεις τον χρόνο σου για τα παιχνίδια όποτε ας λάβεις περισσότερη ηθική ικανοποίηση 😌
whiteman7 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2024 από whiteman7
CODEC Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2024 2 hours ago, whiteman7 said: Δηλώσεις πανικού γιατί προφανώς οι απαιτήσεις για refund αγγίζουν μύρια . Η προτροπή να μην γίνει update , δημόσια , ως μη απαραίτητο αγγίζει τα όρια της μήνυσης από τη SONY.
thanosAIAS Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2024 Στις 26/1/2024 στις 2:22 ΜΜ, nzeppos είπε Δηλαδή πόσο καμένος πρέπει να είσαι για να πληρώσεις να πάρεις τέτοιο πράγμα για να τσιτάρεις και μετά να φλεξάρεις ότι νίκησες στο CoD; Πόσο εγκεφαλικά καθυστερημένος; Αρκεί η εφηβεία για τέτοια ...ψυχραιμία! 😄
unrealtrooper Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2024 Στις 27/1/2024 στις 8:20 ΠΜ, kisa είπε Αφού θες να παίζεις με mouse να παίζεις μονο pc και όχι με το xim σε κονσόλα που παίζεις με mouse και aim assist. Αλλα σιγά μην το κάνεις. Τόσα χρόνια που έχεις συνηθίσει να παίζεις με mouse και aim assist θα παίζεις σαν noob. Πρώτα πρώτα αν δεν θα σε ρωτήσω που θα παίζω και δεύτερον όχι ότι χρειάζεται να σου απαντήσω κιόλας αλλά το aim assist το απενεργοποιώ ακόμα και όταν παίζω με χειριστήριο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα