CODEC Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 3 minutes ago, polaki said: Αυτό που το κάθε χαζοχαρούμενο χακεράκι δεν θέλει να καταλάβει, είναι ότι για κάθε server ή site που πέφτει υπάρχει ένας ταλαίπωρος υπάλληλος admin που εργάζεται για να πληρώσει το ψωμί για την οικογένεια του, και τον τρέχουν να ψάχνει λύσεις για την κάθε μαλακία του κάθε τσογλανιού. Πολλοί ακόμα και εδώ μέσα θεοποιούν τέτοια παράσιτα της ζωής και λένε καλά να πάθει η Rockstar για τη διαρροή, η Μicrosoft η Apple κλπ. Λες και δεν υπάρχουν αληθινοί άνθρωποι σαν εμάς εκεί μέσα να δουλεύουν. Άσχετο με το cheating βέβαια αλλά σχετικό με τα DDOS attacks και λοιπά. Το πρόβλημα δεν είναι τα παράσιτα (υπήρχαν - υπάρχουν- και θα υπάρχουν) ,αλλά τα στραβά μάτια που κάνουν οι εκάστοτε εταιρίες γιατί υπάρχουν τεράστια *παράπλευρα κέρδη* . Τη SONY δεν την έπιασε πόνος ξαφνικά. Αν τα συμφέροντά της προσβάλλονται απ το zen ,το κόβει απλά με ένα update. Και αυτό έκανε . Τώρα μπορεί να έγινε και από τύχη..... θα δείξει το μέλλον. 2 1
Diavolos666 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Για όλα φταίει η ίδια η βιομηχανία παιχνιδιών. Όταν βάζεις ένα "e" μπροστά από την λέξη "sports" και νομίζει ςότι βγάζεις τίποτα αθληταράδες, δημιουργείς την ανάγκη να γίνουν όλοι κάποιοι. Κάνεις και τα eSport tournaments όπου όλα τα nerd φοράνε ίδια ρούχα για να νιώθουν ότι είναι σαν τις αθλητικές ομάδες και δημιουργείται ολόκληρη βιομηχανία από ομάδες, οπαδούς και άτομα που θέλουν να γίνουν οι "καλύτεροι". Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2024 από Diavolos666 3
Tetrabitos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 Παίζουν και λεφτά στο twitch tv. Πόσους και πόσες ειδικά γυναίκες έχουν πιάσει με τέτοια μαραφετια; Εδώ το νο#1 στο apex legends στον κόσμο, είχε κάτι scriptakia. Έπεφταν τα donations βροχή, τον αγαπούσαν κιόλας. 2
gurgurant Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 1 ώρα πριν, CODEC είπε Το πρόβλημα δεν είναι τα παράσιτα (υπήρχαν - υπάρχουν- και θα υπάρχουν) ,αλλά τα στραβά μάτια που κάνουν οι εκάστοτε εταιρίες γιατί υπάρχουν τεράστια *παράπλευρα κέρδη* . Τη SONY δεν την έπιασε πόνος ξαφνικά. Αν τα συμφέροντά της προσβάλλονται απ το zen ,το κόβει απλά με ένα update. Και αυτό έκανε . Τώρα μπορεί να έγινε και από τύχη..... θα δείξει το μέλλον. Ακριβώς,πολλές εταιρίες σκόπιμα διαρρέουν τον κώδικα για δημιουργία τσιτ κ παίρνουν ποσοστά από τις πωλήσεις.Για το warzone μιλάω ναι,το είπαν ευθέως και αντί οι παίχτες να τους τιμωρήσουν κ να σταματήσουν να ασχολούνται με αυτό να βάλουν μυαλό παραδειγματικά οι εταιρίες,συνέχισαν όποτε τι να πω. 4 λεπτά πριν, Tetrabitos είπε Παίζουν και λεφτά στο twitch tv. Πόσους και πόσες ειδικά γυναίκες έχουν πιάσει με τέτοια μαραφετια; Εδώ το νο#1 στο apex legends στον κόσμο, είχε κάτι scriptakia. Έπεφταν τα donations βροχή, τον αγαπούσαν κιόλας. Nadia warzone,είμαι η καλύτερη παίχτρια μέχρι που την ξεψάχνισε ένας τύπος σε βίντεο με slow motion κάμερα,νούμερο 1 cheater ήταν 😂😂😂 1
Tlykog Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 2 ώρες πριν, cpc464 είπε Καλά κάνουν, μπαίνει το κάθε χαμένο που έχει χαλάσει 160-200€ για το ζεν και κάνα 50αρι για το script και ταράζει τον εγγονό της γειτόνισσας στα headshot στο fortnite, αυτός αρχίζει τα ουρλιαχτά και τα κλάματα μεσημεριάτικα και πετάγομαι εγώ ταραγμένος από την σιέστα μου, γιατί κύριε ζεν μου κόβεις τον ύπνο?.
Tetrabitos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 14 λεπτά πριν, gurgurant είπε Ακριβώς,πολλές εταιρίες σκόπιμα διαρρέουν τον κώδικα για δημιουργία τσιτ κ παίρνουν ποσοστά από τις πωλήσεις.Για το warzone μιλάω ναι,το είπαν ευθέως και αντί οι παίχτες να τους τιμωρήσουν κ να σταματήσουν να ασχολούνται με αυτό να βάλουν μυαλό παραδειγματικά οι εταιρίες,συνέχισαν όποτε τι να πω. Nadia warzone,είμαι η καλύτερη παίχτρια μέχρι που την ξεψάχνισε ένας τύπος σε βίντεο με slow motion κάμερα,νούμερο 1 cheater ήταν 😂😂😂 Άλλες έχουν πιαστεί να παίζουν τα αγόρια τους σε άλλο δωμάτιο κτλπ. Το τα βάζουν και δεύτερη καμερουλα να δείχνει τα χεράκια τους! 😂
Retromaniac Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 3 ώρες πριν, UnderZer0 είπε Στα single player το καταλαβαίνω. Στην τελική πλήρωσα το παιχνίδι και θέλω να το δω όλο να κάνω οτι θέλω, να δοκιμάσω τα πάντα κλπ. Στα multiplayer προφανώς και ειναι ελεεινό και κατάπτυστο. Ναι συμφωνώ, για αυτό είπα όταν κολλήσω κάπου θα χρησιμοποιήσω για να συνεχίσω... 1
kinitos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 και οταν λες του αλλου εισαι cheater σου λεει οχι βεβαια παιζω απο κονσολα το καλυτερο ban ειναι καψιμο καρτας γραφικων η κονσολας αρκει να ειναι σιγουρο ....μην φαμε κανα πακετο χωρις λογο (το λεω επειδη ποτε δεν πιστευα οτι μπορει να φας μπαν χωρις λογο αλλα δεν ισχυει) στο παραδειγμα αυτο πρεπει να τρως ειδοποιηση οπως και παντα πριν το μπαν οτι αν ξανα εχεις αυτο το ρημαδι θα καει το μηχανιμα σου 1 1
Retromaniac Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 7 λεπτά πριν, kinitos είπε και οταν λες του αλλου εισαι cheater σου λεει οχι βεβαια παιζω απο κονσολα το καλυτερο ban ειναι καψιμο καρτας γραφικων η κονσολας αρκει να ειναι σιγουρο ....μην φαμε κανα πακετο χωρις λογο (το λεω επειδη ποτε δεν πιστευα οτι μπορει να φας μπαν χωρις λογο αλλα δεν ισχυει) στο παραδειγμα αυτο πρεπει να τρως ειδοποιηση οπως και παντα πριν το μπαν οτι αν ξανα εχεις αυτο το ρημαδι θα καει το μηχανιμα σου Νόμιζα ότι αυτό γίνεται έτσι και αλλιώς από τις κατάρες που σου ρίχνουν οι υπόλοιποι
kinitos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 25 minutes ago, Retromaniac said: Νόμιζα ότι αυτό γίνεται έτσι και αλλιώς από τις κατάρες που σου ρίχνουν οι υπόλοιποι δυστηχως οχι ....
unrealtrooper Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 Ε Έχω το xim 4 εδώ και χρόνια. Και το κατά ευχαριστήθηκα με το ps4. Πλέον δεν παίζω πολλά σούτερ games, λόγο έλλειψης χρόνου...αλλά δεν θεωρώ cheating να έχεις μια τέτοια συσκευή. Τα first person shooters είναι φτιαγμένα για να παίζονται με mouse και πληκτρολόγιο. Ούτως ή άλλως όποιος θέλει μπορεί να την αγοράσει μία τέτοια συσκευή.... Δεν του το απαγορεύει κάποιος. Με την ίδια λογική να μπλοκάρουμε και τις τιμονιέρες για όσους παίζουν παιχνίδια οδήγησης, να μπλοκάρουμε τα joystick για αυτούς που παίζουν προσομοιωτές πτήσης και τα λοιπά. Το πιο σωστό θα ήταν η sony και οι άλλες εταιρείες που βγάζουν κονσόλες να έχουν ενεργοποιημένη την επιλογή να παίξεις με πληκτρολόγιο και mouse και ό,τι άλλο παρελκόμενο υπάρχει, όπως μπορείς να κάνεις και με ένα pc,ώστε να έχουν πρόσβαση όλοι και να μπορούν να ευχαριστηθούν το παιχνίδι που θέλουν. Εγώ συγκεκριμένα ακόμα και στο pc έπαιζα με mouse και με move subcontroller, γιατί πολύ απλά θεωρώ ότι δεν πρέπει να πολεμάω πώς να φτιάξω το set-up του χειρισμού, και να παθαίνω θλάση απλά για να παίξω το παιχνίδι (απλή υπερβολή για να καταλάβετε το αυτό που θέλω να πω), απλά θα πρέπει να μπορώ να παίξω να το παιχνίδι και να επικεντρώνομαι στον ευχαριστία με τον παιχνίδι. Και πέρα η διαφορά του παίκτη θα φανεί από τις στρατηγική και το πώς παίζει το παιχνίδι. Και αυτό θα ήταν πολύ πιο εύκολο αν όλοι είχαν πρόσβαση στον ίδιο τρόπο χειρισμού. Καμία περίπτωση όμως δεν θεωρώ ότι είναι σωστό να χανταρώνουμε αυτόν που έχει πρόσβαση. Όπως είπα και πιο πάνω αν δεν υπήρχαν περιορισμοί ως προς το χειριστήριο που θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις με την κονσόλα σου δεν θα υπήρχαν αυτά τα φαινόμενα.
svartevarg Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 3 ώρες πριν, polaki είπε Πολλοί ακόμα και εδώ μέσα θεοποιούν τέτοια παράσιτα της ζωής και λένε καλά να πάθει η Rockstar για τη διαρροή, η Μicrosoft η Apple κλπ. Λες και δεν υπάρχουν αληθινοί άνθρωποι σαν εμάς εκεί μέσα να δουλεύουν. Πες τα, να αγιάσει το στόμα σου!!! Στο τέλος πάντα την πληρώνουν οι βιοπαλαιστές υπάλληλοι αυτών των εταιρειών - κολοσσών.
gurgurant Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 2 ώρες πριν, Tetrabitos είπε Άλλες έχουν πιαστεί να παίζουν τα αγόρια τους σε άλλο δωμάτιο κτλπ. Το τα βάζουν και δεύτερη καμερουλα να δείχνει τα χεράκια τους! 😂 Εχει χαθει η διασκεδαση πλεον σε οτι εχει να κανει με shooting games.Τελος δυστηχως.
kisa Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 12 ώρες πριν, unrealtrooper είπε Ε Έχω το xim 4 εδώ και χρόνια. Και το κατά ευχαριστήθηκα με το ps4. Πλέον δεν παίζω πολλά σούτερ games, λόγο έλλειψης χρόνου...αλλά δεν θεωρώ cheating να έχεις μια τέτοια συσκευή. Τα first person shooters είναι φτιαγμένα για να παίζονται με mouse και πληκτρολόγιο. Ούτως ή άλλως όποιος θέλει μπορεί να την αγοράσει μία τέτοια συσκευή.... Δεν του το απαγορεύει κάποιος. Με την ίδια λογική να μπλοκάρουμε και τις τιμονιέρες για όσους παίζουν παιχνίδια οδήγησης, να μπλοκάρουμε τα joystick για αυτούς που παίζουν προσομοιωτές πτήσης και τα λοιπά. Το πιο σωστό θα ήταν η sony και οι άλλες εταιρείες που βγάζουν κονσόλες να έχουν ενεργοποιημένη την επιλογή να παίξεις με πληκτρολόγιο και mouse και ό,τι άλλο παρελκόμενο υπάρχει, όπως μπορείς να κάνεις και με ένα pc,ώστε να έχουν πρόσβαση όλοι και να μπορούν να ευχαριστηθούν το παιχνίδι που θέλουν. Εγώ συγκεκριμένα ακόμα και στο pc έπαιζα με mouse και με move subcontroller, γιατί πολύ απλά θεωρώ ότι δεν πρέπει να πολεμάω πώς να φτιάξω το set-up του χειρισμού, και να παθαίνω θλάση απλά για να παίξω το παιχνίδι (απλή υπερβολή για να καταλάβετε το αυτό που θέλω να πω), απλά θα πρέπει να μπορώ να παίξω να το παιχνίδι και να επικεντρώνομαι στον ευχαριστία με τον παιχνίδι. Και πέρα η διαφορά του παίκτη θα φανεί από τις στρατηγική και το πώς παίζει το παιχνίδι. Και αυτό θα ήταν πολύ πιο εύκολο αν όλοι είχαν πρόσβαση στον ίδιο τρόπο χειρισμού. Καμία περίπτωση όμως δεν θεωρώ ότι είναι σωστό να χανταρώνουμε αυτόν που έχει πρόσβαση. Όπως είπα και πιο πάνω αν δεν υπήρχαν περιορισμοί ως προς το χειριστήριο που θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις με την κονσόλα σου δεν θα υπήρχαν αυτά τα φαινόμενα. Αφού θες να παίζεις με mouse να παίζεις μονο pc και όχι με το xim σε κονσόλα που παίζεις με mouse και aim assist. Αλλα σιγά μην το κάνεις. Τόσα χρόνια που έχεις συνηθίσει να παίζεις με mouse και aim assist θα παίζεις σαν noob. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα