kwstasdhm Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω , εγω που ειμαι 21 χρονων, δεν κανω φορολογικη δηλωση επειδη το εισοδημα μου δεν ξεπερναει τα 3κ, αμα ας πουμε μου στειλει ο πατερας μου χρηματα η κανω καποια καταθεση στον λογαριασμο μου ασ πουμε ενα χιλιαρικο και δουλεψω το καλοκαιρι και βγαλω ξερω γω 2,5 κ και θα πρεπει να κανω φορολογικη δηλωση η οχι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Estevan Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Φορολογικη δηλωση θα επρεπε να κανεις κανονικα, μηδενικη. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, kwstasdhm είπε θα πρεπει να κανω φορολογικη δηλωση ? Ναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Φορολογικη δηλωση ειναι καλο να γινεται εστω και αν καποιος δεν ειναι υποχρεος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwstasdhm Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 14 ώρες πριν, Estevan είπε Φορολογικη δηλωση θα επρεπε να κανεις κανονικα, μηδενικη. ναι κανει ο πατερασ μου για εμενα γιατι θεωρουμε προστατευομενο μελος, ρωταω για το αν θα πρεπει να κανω δικια μου ? 6 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Φορολογικη δηλωση ειναι καλο να γινεται εστω και αν καποιος δεν ειναι υποχρεος ναι κανει ο πατερασ μου για εμενα γιατι θεωρουμε προστατευομενο μελος, ρωταω για το αν θα πρεπει να κανω δικια μου ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 14 ώρες πριν, kwstasdhm είπε καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω , εγω που ειμαι 21 χρονων, δεν κανω φορολογικη δηλωση επειδη το εισοδημα μου δεν ξεπερναει τα 3κ, αμα ας πουμε μου στειλει ο πατερας μου χρηματα η κανω καποια καταθεση στον λογαριασμο μου ασ πουμε ενα χιλιαρικο και δουλεψω το καλοκαιρι και βγαλω ξερω γω 2,5 κ και θα πρεπει να κανω φορολογικη δηλωση η οχι ? Το 1000€ στο χέρι. Δεν συναντιεστε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archer100 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 14 hours ago, kwstasdhm said: καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω , εγω που ειμαι 21 χρονων, δεν κανω φορολογικη δηλωση επειδη το εισοδημα μου δεν ξεπερναει τα 3κ, αμα ας πουμε μου στειλει ο πατερας μου χρηματα η κανω καποια καταθεση στον λογαριασμο μου ασ πουμε ενα χιλιαρικο και δουλεψω το καλοκαιρι και βγαλω ξερω γω 2,5 κ και θα πρεπει να κανω φορολογικη δηλωση η οχι ? Εγω θα σου προτεινα να κανεις για να συνηθισεις τα συστηματα, κλπ Ειναι κατι που ουτως η αλλως θα κανεις καποια στιγμη στο μελλον. Ειναι πχ σα να παιρνεις διπλωμα χωρις να εχεις αυτοκινητο. Καντην μαζι με τον πατερα σου για πρωτη φορα για να σου δειξει. Στο ερωτημα σου, αν τα εσοδα σου ειναι 2.5Κ και ο πατερας σου δε δηλωσει το ποσο των 1000 ως δωρεα, τοτε εισαι κατω απο το οριο των 3Κ και δε χρειαζεται να κανεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Όλο το σόι λεφτά σου δίνει? Τις προάλλες άνοιξες θέμα με λεφτά που σου έστειλε ο ξάδερφος από από την Ελβετία. https://www.insomnia.gr/forums/topic/823040-αναληψη-χρηματων-απο-ρεβολουτ-σε-τραπεζα-eurobank/#comment-60131997 Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου από dionisis1925 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 35 λεπτά πριν, kwstasdhm είπε ναι κανει ο πατερασ μου για εμενα γιατι θεωρουμε προστατευομενο μελος, ρωταω για το αν θα πρεπει να κανω δικια μου ? ναι κανει ο πατερασ μου για εμενα γιατι θεωρουμε προστατευομενο μελος, ρωταω για το αν θα πρεπει να κανω δικια μου ? Αν εχεις εισοδημα φυσικα και πρεπει να κανεις .Τωρα αν ο πατερας σου δικαιουτε να σε εχει στη δικη του δεν μπορω να ξερω .Αν εχεις νομιζω κατω απο 3000 μπορει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwstasdhm Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε Το 1000€ στο χέρι. Δεν συναντιεστε? δεν ειπα οτι μου εδωσε που τετοια τυχη 😂 1 ώρα πριν, dionisis1925 είπε Όλο το σόι λεφτά σου δίνει? Τις προάλλες άνοιξες θέμα με λεφτά που σου έστειλε ο ξάδερφος από από την Ελβετία. https://www.insomnia.gr/forums/topic/823040-αναληψη-χρηματων-απο-ρεβολουτ-σε-τραπεζα-eurobank/#comment-60131997 τι να κανουμε τα εχει η ζωη αυτα ¨) 1 ώρα πριν, archer100 είπε Εγω θα σου προτεινα να κανεις για να συνηθισεις τα συστηματα, κλπ Ειναι κατι που ουτως η αλλως θα κανεις καποια στιγμη στο μελλον. Ειναι πχ σα να παιρνεις διπλωμα χωρις να εχεις αυτοκινητο. Καντην μαζι με τον πατερα σου για πρωτη φορα για να σου δειξει. Στο ερωτημα σου, αν τα εσοδα σου ειναι 2.5Κ και ο πατερας σου δε δηλωσει το ποσο των 1000 ως δωρεα, τοτε εισαι κατω απο το οριο των 3Κ και δε χρειαζεται να κανεις ευχαριστω πολυ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 15 hours ago, kwstasdhm said: καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω , εγω που ειμαι 21 χρονων, δεν κανω φορολογικη δηλωση επειδη το εισοδημα μου δεν ξεπερναει τα 3κ, αμα ας πουμε μου στειλει ο πατερας μου χρηματα η κανω καποια καταθεση στον λογαριασμο μου ασ πουμε ενα χιλιαρικο και δουλεψω το καλοκαιρι και βγαλω ξερω γω 2,5 κ και θα πρεπει να κανω φορολογικη δηλωση η οχι ? Αυτό στα bold δεν ισχύει, εφόσον είσαι άνω των 18 και έχεις οποιοδήποτε εισόδημα - όσο μικρό και να είναι - είσαι υποχρεωμένος να κάνεις φορολογική δήλωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwstasdhm Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, Joshua21 είπε Αυτό στα bold δεν ισχύει, εφόσον είσαι άνω των 18 και έχεις οποιοδήποτε εισόδημα - όσο μικρό και να είναι - είσαι υποχρεωμένος να κάνεις φορολογική δήλωση. ναι ηθελα να πω οτι κανει φορολογικη ο πατερας μου για εμενα οχι οτι δεν κανω καθολου το εθεσα διαφορετικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2 hours ago, kwstasdhm said: ναι ηθελα να πω οτι κανει φορολογικη ο πατερας μου για εμενα οχι οτι δεν κανω καθολου το εθεσα διαφορετικα Ότι και να ήθελες να πεις, γεγονός παραμένει ότι κακώς δεν κάνεις εσύ ο ίδιος φορολογική δήλωση μια και είσαι άνω των 18 και έχεις οποιοδήποτε εισόδημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilllis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Καλησπερα. Εχει καποιος εικονα την φορολογια που εχουν οι οε-εε και ικε? Ειναι μικτη 22% σε ολο το κερδος της επιχειρησης και ο διαμοιρασμος των κερδων στους εταιρους-μετοχους δεν φορολογειται?Επισης εχει προκαταβολη επομενου ετους (αλιμονο)? Οι διαφορες μεταξυ ΙΚΕ και οε-εε? ξερουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 6 ώρες πριν, vasilllis είπε Καλησπερα. Εχει καποιος εικονα την φορολογια που εχουν οι οε-εε και ικε? Ειναι μικτη 22% σε ολο το κερδος της επιχειρησης και ο διαμοιρασμος των κερδων στους εταιρους-μετοχους δεν φορολογειται?Επισης εχει προκαταβολη επομενου ετους (αλιμονο)? Οι διαφορες μεταξυ ΙΚΕ και οε-εε? ξερουμε? Την ερώτηση αυτή μπορεί να την απαντήσει μόνο ο λογιστής σου που έχει εικόνα της επιχείρησης σου . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα