Προς το περιεχόμενο

Καπνός από την εξάτμιση

Dimitris999999

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω ένα γκολ 4 1800 τούρμπο...βάζω μπροστά το αμάξι να ζεστάνει πρωινες ώρες με κρυο και πολλες ωρες χωρις να δουλεψει το αμαξι μόλις παταω το γκαζι πετάει ντουμανι απο την εξάτμιση(ασπρος καπνος) αποσο διακρίνω...με το που πατησω το γκαζι θα πεταξει ντουμανι μονο... μετα δεν υπαρχει κάποιο ντουμανι η κατι αλλο περιεργο απο καπνο...δεν το κάνει σε καθημερινή βάση...τον τελευταίο μήνα μου το έχει κάνει 2 φορές....μπορεί κάποιος να με καθοδηγήσει τι θα μπορούσε να φταιει;

Τον τελευταίο καιρό μέσα από το καπό έχω βρει κάτι σωληνάκια από το δοχειο αναθυμιασεων βενζινης που συνδέονται με σωληνάκια τις πεταλουδας βρεγμένα σαν να έχει υγρά να το πω η κάτι τέτοιο....μπορεί να έχει κάποιο θέμα με τις αναθυμιάσεις...συνδέεται με το παραπάνω πρόβλημα που ανέφερα...ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

37 λεπτά πριν, Bilbo1 είπε

Ο ασπρος "καπνός" είναι συμπύκνωμα υδρατμών, το περίεργο θα ηταν τις κρύες μέρες να μην εβγαζε

Εμένα με προβλημάτισε με το που το άφησα να ζεστάνει με το που πάτησα το γκαζι να ξεκινήσω πέταξε ντουμανι άσπρο καπνό...είναι κάτι που το έχω δει 2 φορές στα 4 χρόνια που έχω το αμάξι κ αυτές οι δύο φορές τις είδα μέσα σε 1 μήνα...δεν ει αι κάτι ετσι; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Dimitris999999 είπε

Έχω ένα γκολ 4 1800 τούρμπο...βάζω μπροστά το αμάξι να ζεστάνει πρωινες ώρες με κρυο και πολλες ωρες χωρις να δουλεψει το αμαξι μόλις παταω το γκαζι πετάει ντουμανι απο την εξάτμιση(ασπρος καπνος) αποσο διακρίνω...με το που πατησω το γκαζι θα πεταξει ντουμανι μονο... μετα δεν υπαρχει κάποιο ντουμανι η κατι αλλο περιεργο απο καπνο...δεν το κάνει σε καθημερινή βάση...τον τελευταίο μήνα μου το έχει κάνει 2 φορές....μπορεί κάποιος να με καθοδηγήσει τι θα μπορούσε να φταιει;

Τον τελευταίο καιρό μέσα από το καπό έχω βρει κάτι σωληνάκια από το δοχειο αναθυμιασεων βενζινης που συνδέονται με σωληνάκια τις πεταλουδας βρεγμένα σαν να έχει υγρά να το πω η κάτι τέτοιο....μπορεί να έχει κάποιο θέμα με τις αναθυμιάσεις...συνδέεται με το παραπάνω πρόβλημα που ανέφερα...ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Λέγοντας δύο φορές δηλαδή τις άλλες μέρες δεν το κάνει;;; Να παρακολουθείς τα λάδια σου. Αν δεις ότι είναι οκ και δεν σου καίει λάδι  μην ανησυχείς.

οφτόπιτς αλλα λευκό καπνό βγάζει η καμινάδα στο βατικανό όταν ψηφίζουν για πάππα και είναι σημαδι ότι εκλέχθηκε ο νέος πάππας , οποίος μετά βγαίνει και κάνει βόλτα με μηχανάκι.😝

Επεξ/σία από papoys1

6 ώρες πριν, Dimitris999999 είπε

βλεπεις διαρροές και αντί να πας σε συνεργείο ρωτάς εδώ.

• Like 2

5 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

βλεπεις διαρροές και αντί να πας σε συνεργείο ρωτάς εδώ.

1ον στο συνεργείο το έχω..2ον δεν έχω διαρροή...ούτε ψυκτικο υγρο ούτε λαδι έχω χάσει γτ τα κοιτάω πλ συχνά...γιαυτό ρωτάω κ εσάς τι μπορεί να είναι αυτό το ντουμανι στο πάτημα του γκαζιου....αμέσως να μου την πεις 

6 λεπτά πριν, Dimitris999999 είπε

1ον στο συνεργείο το έχω..2ον δεν έχω διαρροή...ούτε ψυκτικο υγρο ούτε λαδι έχω χάσει γτ τα κοιτάω πλ συχνά...γιαυτό ρωτάω κ εσάς τι μπορεί να είναι αυτό το ντουμανι στο πάτημα του γκαζιου....αμέσως να μου την πεις 

Λες ότι έχεις σωληνάκια βρεγμένα,από τι βραχηκαν;Από την χαρά τους;

1 ώρα πριν, Sablj είπε

Μπορεί να σου καίει το ψυκτικό υγρό... 

Επίσης τι μετατροπές έχεις κάνει ? 

Ε αν ήταν θα ήταν μόνιμο το ντουμάνι. Για δύο γκαζιές κρατάει λέει. Συμπυκνώματα είναι και λόγω χειμώνα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...