Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Bitbit είπε

λίγο άσχετη η ερώτηση αλλά το ίδιο ισχύει και με κάρτες που έχουν πόντους σε συγκεκριμένα καταστήματα; πχ eurobank επιστροφή ή eurobank masoutis.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το google pay, γίνεται εξαργύρωση πόντων από εκεί; Δε το έχω δοκιμάσει ποτέ

για εξαργυρωση δεν ξερω γιατι δεν εχω κανει ποτε αλλα καμια φορα μου δινει ποντους go4more μεσω apple pay αν βοηθαει καπως αυτο. Αλλα δεδομενου οτι η χρηση καρτας ειναι ιδια,οσων αφορα ψηφιακη ή φυσικη, δεν βλεπω το λογο να μη γινεται. με τον ιδιο τροπο που γινεται και με τη φυσικη καρτα δηλαδη

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 minutes ago, geomrk said:

για εξαργυρωση δεν ξερω γιατι δεν εχω κανει ποτε αλλα καμια φορα μου δινει ποντους go4more μεσω apple pay αν βοηθαει καπως αυτο. Αλλα δεδομενου οτι η χρηση καρτας ειναι ιδια,οσων αφορα ψηφιακη ή φυσικη, δεν βλεπω το λογο να μη γινεται. με τον ιδιο τροπο που γινεται και με τη φυσικη καρτα δηλαδη

ναι τους πόντους τους παίρνεις κανονικά. Πληρώνω με curve μέσω gpay όπου έχω πχ eurobank επιστροφή από πίσω και παίρνω κανονικά τους πόντους. Για την εξαργύρωση θα το δοκιμάσω την επόμενη φορά να ξέρω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γίνεται η εξαργυρωση κανονικά με google wallet, τουλάχιστον με κάρτα eurobank (επιστροφή) που το έχω κάνει.

Επεξ/σία από Engimek
Δημοσ.
On 25/01/2024 at 23:25, Dimitrisfok said:

Βοήθεια .. έκανα μαλακια και τράβηξα λεφτά από την πιστωτική μου .. είδα το επιτόκιο . Τι πρέπει να κάνω για να μην τοκίζονται ; Σήμερα τράβηξα . Μου είπαν γνωστή να κάνω μεταφορά μέσω winbank το ποσό που πήρα στην πιστωτική . Το έχω κάνει ήδη και αναγράφει ότι θα μεταφερθούν αύριο . Τι άλλο πρέπει να κάνω για να μην πληρωσω τον κούκο αηδόνι ;; Είναι Πειραιώς η κάρτα .

Πληρώνεις άμεσα όλο το υπόλοιπο της πιστωτικής.  Τα λεφτά που μετέφερες δεν θα θεωρηθούν ως επιστροφή στο ποσό της ανάληψης αλλά ως πληρωμή της πιστωτικής. 

• Like 1
Δημοσ.
On 30/01/2024 at 11:03, Engimek said:

Γίνεται η εξαργυρωση κανονικά με google wallet, τουλάχιστον με κάρτα eurobank (επιστροφή) που το έχω κάνει.

Ισχύει, το δοκίμασα κι εγώ. Άρα φαντάζομαι γίνονται εξαργυρώσεις όλων των καρτών -bonus. Θα δοκιμάσω και με masouti visa

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...