Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Dimitrisfok είπε

Για τόσα πολλά λεφτά μιλάμε ; Με έχουν τρομάξει όσοι μιλάω .. ότι θα πληρωσω 470 * 19,4 % … κάθε μέρα ..

3 φορές σου το έγραψαν. 19,4 είναι το ετήσιο επιτόκιο. Χαλάρωσε.

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Θα παρελειψες το σημειο οτι αυτο ειναι ετησιο και πρεπει να κανεις /365 για να βρεις το ημερησιο

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση ! 

4 λεπτά πριν, doomnx είπε

3 φορές σου το έγραψαν. 19,4 είναι το ετήσιο επιτόκιο. Χαλάρωσε.

Σορρυ έχω αγχωθεί ευχαριστώ 

5 λεπτά πριν, Bitbit είπε

Δε νομίζω να έχει ανοιχτεί ποτέ θέμα για 0,25€

Συγγνώμη δεν το γνώριζα :((

Δημοσ.
Just now, Dimitrisfok said:

Σορρυ έχω αγχωθεί ευχαριστώ 

εντάξει μωρέ μην αγχώνεσαι. θα το ξοφλήσεις σε 12 άτοκες δόσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Dimitrisfok είπε

Για τόσα πολλά λεφτά μιλάμε ; Με έχουν τρομάξει όσοι μιλάω .. ότι θα πληρωσω 470 * 19,4 % … κάθε μέρα ..

20% την ημερα δεν παιρνει ουτε η Ρωσικη μαφια.

• Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, andreaspA είπε

20% την ημερα δεν παιρνει ουτε η Ρωσικη μαφια.

Καλά και 20% ετήσιο δεν το λες και χάδι όταν στις καταθέσεις οι ίδιες τράπεζες σου δίνουν 0,50%

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 hours ago, Nabuko said:

ΥΓ. Η ανάληψη τοκίζεται από την ημέρα αναλήψεως

Της αναλήψεως φετος πεφτει 13 Ιουνίου. 

Οπότε κάνεις τους σχετικούς υπολογισμούς και βρίσκεις το ποσό. 

Επεξ/σία από insoholic
Δημοσ.
14 hours ago, Dimitrisfok said:

Μακάρι να είναι έτσι . Αλλά η μεταφορά σαν μεταφορά θεωρείται αποπληρωμή ; Ή θα έπρεπε να πάω σε ATM και να κάνω κατάθεση ; Με τ μικρό μου τ μυαλό καταλαβαίνω ότι δεν έχει διαφορά .. απλά ρωτάω διότι δεν γνωρίζω 

Η πιστωτική είναι ακόμα ένας λογαριασμός. Οπότε, απλώς πρέπει να τον κρατάς στο συμφωνηθέν, με την τράπεζα, όριο. Είτε μεταφορά, είτε κατάθεση, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

• Like 1
Δημοσ.
14 hours ago, Dimitrisfok said:

Δοκίμασε να μην ακούς το τι σου λέει ο κάθε παντελώς άσχετος, θα εκπλαγείς όταν διαπιστώσεις πόσο πιο ήρεμος θα είσαι.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω λεω να μαζευτουμε ολοι οι αγχωμενοι και να διαγραψουμε τις πιστωτικες μας χαχαχα. 

Να πω και εγω τη πατατα που εκανα !  

Καταλαθος αγορα σε μαγαζι απο Κινα 1200 ευρω ! Βεβαια οι ανθρωποι μου εκαναν refund ΑΛΛΑ  η τραπεζα μου απερριψε τη συναλλαγη ! Λεει ηταν κλειδωμενο το συστημα, τωρα το ξεκλειδωσαμε .  (Τωρα θα τους πω στειλτε παλι πισω και καντε μου δωρο 48 ατοκες δοσεις)

Να δωσω και μερικα στοιχεια για τη συναλλαγη . 

-Πιστωτικη EUrobank 
- Προμηθεια (credit card fee) 47 ευρω. 
-Συναλλαγμα 23 ευρω. 
-Μου χει φαει και κανα 25αρι αλλα δε βλεπω αιτιολογια στο Internet banking ( το ψαχνω) 

Εναλλακτικη για τη συγκεκριμενη κινηση θα ηταν απο Paypal. Νομιζω δε πληρωνεις προμηθεια στη τραπεζα ( αλλα λογικα θα εχει προμηθεια απο PayPal). 
Ομως !!! Λεει 4 ατοκες δοσεις (για περισσοτερες τοκιζονται λογικα) 

Εχει κανεις εμπειρια απο το τελευταιο?

Δημοσ.
30 minutes ago, Gorditto said:

Εγω λεω να μαζευτουμε ολοι οι αγχωμενοι και να διαγραψουμε τις πιστωτικες μας χαχαχα. 

Μη το γελάς καθόλου, όποιον τον αγχώνει η πιστωτική το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να την ακυρώσει.

Δημοσ.

Μια γρήγορη ερώτηση (ίσως και λίγο χαζή).

Αν η πιστωτική είναι περασμένη στο Google Pay (ή Apple Pay) και θέλω να κάνω μια πληρωμή με δόσεις, γίνεται έτσι δεν είναι; Εννοώ, δεν χρειάζεται να έχω συνέχεια μαζί μου τη φυσική κάρτα.

Δημοσ.
Στις 27/1/2024 στις 12:50 ΜΜ, jimmy213 είπε

Εννοώ, δεν χρειάζεται να έχω συνέχεια μαζί μου τη φυσική κάρτα.

σωστά. γίνεται κανονικά,το επιλέγουν στο pos ασχέτως αν είναι φυσική η κάρτα ή ψηφιακή

• Thanks 1
Δημοσ.
17 hours ago, geomrk said:

σωστά. γίνεται κανονικά,το επιλέγουν στο pos ασχέτως αν είναι φυσική η κάρτα ή ψηφιακή

λίγο άσχετη η ερώτηση αλλά το ίδιο ισχύει και με κάρτες που έχουν πόντους σε συγκεκριμένα καταστήματα; πχ eurobank επιστροφή ή eurobank masoutis.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το google pay, γίνεται εξαργύρωση πόντων από εκεί; Δε το έχω δοκιμάσει ποτέ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...