Bitbit Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 Δε νομίζω να έχει ανοιχτεί ποτέ θέμα για 0,25€ 1
doomnx Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 10 λεπτά πριν, Dimitrisfok είπε Για τόσα πολλά λεφτά μιλάμε ; Με έχουν τρομάξει όσοι μιλάω .. ότι θα πληρωσω 470 * 19,4 % … κάθε μέρα .. 3 φορές σου το έγραψαν. 19,4 είναι το ετήσιο επιτόκιο. Χαλάρωσε. 1
Dimitrisfok Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 7 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Θα παρελειψες το σημειο οτι αυτο ειναι ετησιο και πρεπει να κανεις /365 για να βρεις το ημερησιο Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση ! 4 λεπτά πριν, doomnx είπε 3 φορές σου το έγραψαν. 19,4 είναι το ετήσιο επιτόκιο. Χαλάρωσε. Σορρυ έχω αγχωθεί ευχαριστώ 5 λεπτά πριν, Bitbit είπε Δε νομίζω να έχει ανοιχτεί ποτέ θέμα για 0,25€ Συγγνώμη δεν το γνώριζα :((
Bitbit Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 Just now, Dimitrisfok said: Σορρυ έχω αγχωθεί ευχαριστώ εντάξει μωρέ μην αγχώνεσαι. θα το ξοφλήσεις σε 12 άτοκες δόσεις
Dimitrisfok Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 8 λεπτά πριν, Bitbit είπε εντάξει μωρέ μην αγχώνεσαι. θα το ξοφλήσεις σε 12 άτοκες δόσεις Τα 25 λεπτά ;; Χαχα οκκ
andreaspA Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 6 ώρες πριν, Dimitrisfok είπε Για τόσα πολλά λεφτά μιλάμε ; Με έχουν τρομάξει όσοι μιλάω .. ότι θα πληρωσω 470 * 19,4 % … κάθε μέρα .. 20% την ημερα δεν παιρνει ουτε η Ρωσικη μαφια. 1
papoys1 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 29 λεπτά πριν, andreaspA είπε 20% την ημερα δεν παιρνει ουτε η Ρωσικη μαφια. Καλά και 20% ετήσιο δεν το λες και χάδι όταν στις καταθέσεις οι ίδιες τράπεζες σου δίνουν 0,50% 1
insoholic Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 7 hours ago, Nabuko said: ΥΓ. Η ανάληψη τοκίζεται από την ημέρα αναλήψεως Της αναλήψεως φετος πεφτει 13 Ιουνίου. Οπότε κάνεις τους σχετικούς υπολογισμούς και βρίσκεις το ποσό. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2024 από insoholic
csontheline Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 14 hours ago, Dimitrisfok said: Μακάρι να είναι έτσι . Αλλά η μεταφορά σαν μεταφορά θεωρείται αποπληρωμή ; Ή θα έπρεπε να πάω σε ATM και να κάνω κατάθεση ; Με τ μικρό μου τ μυαλό καταλαβαίνω ότι δεν έχει διαφορά .. απλά ρωτάω διότι δεν γνωρίζω Η πιστωτική είναι ακόμα ένας λογαριασμός. Οπότε, απλώς πρέπει να τον κρατάς στο συμφωνηθέν, με την τράπεζα, όριο. Είτε μεταφορά, είτε κατάθεση, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. 1
Joshua21 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 14 hours ago, Dimitrisfok said: Για τόσα πολλά λεφτά μιλάμε ; Με έχουν τρομάξει όσοι μιλάω .. ότι θα πληρωσω 470 * 19,4 % … κάθε μέρα .. Δοκίμασε να μην ακούς το τι σου λέει ο κάθε παντελώς άσχετος, θα εκπλαγείς όταν διαπιστώσεις πόσο πιο ήρεμος θα είσαι. 1
Gorditto Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 Εγω λεω να μαζευτουμε ολοι οι αγχωμενοι και να διαγραψουμε τις πιστωτικες μας χαχαχα. Να πω και εγω τη πατατα που εκανα ! Καταλαθος αγορα σε μαγαζι απο Κινα 1200 ευρω ! Βεβαια οι ανθρωποι μου εκαναν refund ΑΛΛΑ η τραπεζα μου απερριψε τη συναλλαγη ! Λεει ηταν κλειδωμενο το συστημα, τωρα το ξεκλειδωσαμε . (Τωρα θα τους πω στειλτε παλι πισω και καντε μου δωρο 48 ατοκες δοσεις) Να δωσω και μερικα στοιχεια για τη συναλλαγη . -Πιστωτικη EUrobank - Προμηθεια (credit card fee) 47 ευρω. -Συναλλαγμα 23 ευρω. -Μου χει φαει και κανα 25αρι αλλα δε βλεπω αιτιολογια στο Internet banking ( το ψαχνω) Εναλλακτικη για τη συγκεκριμενη κινηση θα ηταν απο Paypal. Νομιζω δε πληρωνεις προμηθεια στη τραπεζα ( αλλα λογικα θα εχει προμηθεια απο PayPal). Ομως !!! Λεει 4 ατοκες δοσεις (για περισσοτερες τοκιζονται λογικα) Εχει κανεις εμπειρια απο το τελευταιο?
Joshua21 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 30 minutes ago, Gorditto said: Εγω λεω να μαζευτουμε ολοι οι αγχωμενοι και να διαγραψουμε τις πιστωτικες μας χαχαχα. Μη το γελάς καθόλου, όποιον τον αγχώνει η πιστωτική το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να την ακυρώσει.
jimmy213 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 Μια γρήγορη ερώτηση (ίσως και λίγο χαζή). Αν η πιστωτική είναι περασμένη στο Google Pay (ή Apple Pay) και θέλω να κάνω μια πληρωμή με δόσεις, γίνεται έτσι δεν είναι; Εννοώ, δεν χρειάζεται να έχω συνέχεια μαζί μου τη φυσική κάρτα.
geomrk Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2024 Στις 27/1/2024 στις 12:50 ΜΜ, jimmy213 είπε Εννοώ, δεν χρειάζεται να έχω συνέχεια μαζί μου τη φυσική κάρτα. σωστά. γίνεται κανονικά,το επιλέγουν στο pos ασχέτως αν είναι φυσική η κάρτα ή ψηφιακή 1
Bitbit Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2024 17 hours ago, geomrk said: σωστά. γίνεται κανονικά,το επιλέγουν στο pos ασχέτως αν είναι φυσική η κάρτα ή ψηφιακή λίγο άσχετη η ερώτηση αλλά το ίδιο ισχύει και με κάρτες που έχουν πόντους σε συγκεκριμένα καταστήματα; πχ eurobank επιστροφή ή eurobank masoutis. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το google pay, γίνεται εξαργύρωση πόντων από εκεί; Δε το έχω δοκιμάσει ποτέ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα