Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βοήθεια .. έκανα μαλακια και τράβηξα λεφτά από την πιστωτική μου .. είδα το επιτόκιο . Τι πρέπει να κάνω για να μην τοκίζονται ; Σήμερα τράβηξα . Μου είπαν γνωστή να κάνω μεταφορά μέσω winbank το ποσό που πήρα στην πιστωτική . Το έχω κάνει ήδη και αναγράφει ότι θα μεταφερθούν αύριο . Τι άλλο πρέπει να κάνω για να μην πληρωσω τον κούκο αηδόνι ;; Είναι Πειραιώς η κάρτα .

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dimitrisfok είπε

Βοήθεια .. έκανα μαλακια και τράβηξα λεφτά από την πιστωτική μου .. είδα το επιτόκιο . Τι πρέπει να κάνω για να μην τοκίζονται ; Σήμερα τράβηξα . Μου είπαν γνωστή να κάνω μεταφορά μέσω winbank το ποσό που πήρα στην πιστωτική . Το έχω κάνει ήδη και αναγράφει ότι θα μεταφερθούν αύριο . Τι άλλο πρέπει να κάνω για να μην πληρωσω τον κούκο αηδόνι ;; Είναι Πειραιώς η κάρτα .

Μην ανησυχεις. Το ποσοστο που βλεπεις ειναι ετησιο, οχι ημερησιο. Οποτε αν πχ εχεις με το (19.15 +0.60)% , κανεις /365 και βρισκεις ποσο τοκο θα εχεις αυριο στο ποσο που εκανες αναληψη. Απο κατι λιγα λεπτα, εως κατι λιγα ευρω

• Like 3
Δημοσ.

Εκτός από τη μεταφορά του ποσού να εξοφλήσεις άμεσα το ποσό της ανάληψης και μην το αφήσεις να το ξοφλήσεις μαζί με την τακτική δόση.

• Like 1
Δημοσ.

470 τράβηξα . Και έκανα ήδη μεταφορά η οποία λεει ότι θα πραγματοποιηθεί αύριο . Τώρα απλά περιμένω να βγει 31 ο λογαργιασμος ;

9 λεπτά πριν, andreaspA είπε

ποσα λεφτα τραβηξες απο την πιστωτικη σου δηλαδη, και το κανεις θεμα για 1 ημερα δανεισμου ?

Δεν έιχα ιδέα πως λειτουργεί .. 470

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Maurikycli είπε

Αν περιμένεις να βγει ο λογαριασμός θα πληρώσεις τόκο για όλες τις μέρες μέχρι τότε

Ναι τα λεφτά τα έκανα μεταφορά στο λογαργιασμο της πιστωτικής και από ότι κατάλαβα η συναλλαγή θα ολοκληρωθεί αύριο . Πρέπει να κάνω κάτι άλλο πέρα από αυτό ; Ωστόσο σαν συναλλαγή στην πιστωτική , η ανάληψη που έκανα ακόμα δν έχει φανεί 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Dimitrisfok είπε

Δεν έιχα ιδέα πως λειτουργεί .. 470

Ποια καρτα εχεις?

3 λεπτά πριν, Maurikycli είπε

Αν περιμένεις να βγει ο λογαριασμός θα πληρώσεις τόκο για όλες τις μέρες μέχρι τότε

Ναι, βεβαια δεν θα μετραει για τοκο το 470 αφου το αποπληρωσε, αλλα μονο οι τοκοι που θα μπαινουν στους τοκους. Δεν εχει τυχει να κανω αναληψη, αλλα εμφανιζονται την επομενη μερα οι τοκοι στην εφαρμογη/ebanking?

1 λεπτό πριν, Dimitrisfok είπε

Ναι τα λεφτά τα έκανα μεταφορά στο λογαργιασμο της πιστωτικής και από ότι κατάλαβα η συναλλαγή θα ολοκληρωθεί αύριο . Πρέπει να κάνω κάτι άλλο πέρα από αυτό ; Ωστόσο σαν συναλλαγή στην πιστωτική , η ανάληψη που έκανα ακόμα δν έχει φανεί 

Θεωρω οτι υπαρχει μια μικρη περιπτωση να μην εχεις τοκους, αφου η αποπληρωμη εγινε την ιδια "εργασιμη" μερα. 

Αν δεν κανω λαθος, σε αντιθετη περιπτωση με επιτοκιο 19.75%, θα πληρωσεις 0.25

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε

Ποια καρτα εχεις?

Ναι, βεβαια δεν θα μετραει για τοκο το 470 αφου το αποπληρωσε, αλλα μονο οι τοκοι που θα μπαινουν στους τοκους. Δεν εχει τυχει να κανω αναληψη, αλλα εμφανιζονται την επομενη μερα οι τοκοι στην εφαρμογη/ebanking?

Η κάρτα είναι Πειραιώς . Απλά έκανα μεταφορά δεν έχει εμφανιστεί καν η συναλλαγή ακόμα 

3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Ποια καρτα εχεις?

Θεωρω οτι υπαρχει μια μικρη περιπτωση να μην εχεις τοκους, αφου η αποπληρωμη εγινε την ιδια "εργασιμη" μερα. 

Αν δεν κανω λαθος, σε αντιθετη περιπτωση με επιτοκιο 19.75%, θα πληρωσεις 0.25

Μακάρι να είναι έτσι . Αλλά η μεταφορά σαν μεταφορά θεωρείται αποπληρωμή ; Ή θα έπρεπε να πάω σε ATM και να κάνω κατάθεση ; Με τ μικρό μου τ μυαλό καταλαβαίνω ότι δεν έχει διαφορά .. απλά ρωτάω διότι δεν γνωρίζω 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Dimitrisfok είπε

Τι πρέπει να κάνω για να μην τοκίζονται ;

Δεν τοκίζονται αν τα πληρώσεις μέχρι να εκδοθεί ο λογαριασμός

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Δεν τοκίζονται αν τα πληρώσεις μέχρι να εκδοθεί ο λογαριασμός

Αφού αναγράφει ότι τοκίζονται από την πρώτη μέρα δανεισμού ..

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Dimitrisfok είπε

Αφού αναγράφει ότι τοκίζονται από την πρώτη μέρα δανεισμού ..

Καλά αφού το γράφει έτσι θα είναι. Γιατί να μην σε πιστέψω. Ας πούμε ότι είναι έτσι οπότε θα χρεώνεσαι 25 ολόκληρα λεπτά για κάθε μέρα μέχρι να τα ξεπληρώσεις. 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Dimitrisfok είπε

ότι θα πληρωσω 470 * 19,4 % … κάθε μέρα ..

Θα παρελειψες το σημειο οτι αυτο ειναι ετησιο και πρεπει να κανεις /365 για να βρεις το ημερησιο

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Dimitrisfok είπε

Για τόσα πολλά λεφτά μιλάμε ;

Ναι για τόσα.. Και απ' ότι είδα τώρα, στο έχει γράψει και άλλος συμφορουμίτης.

ΥΓ. Η ανάληψη τοκίζεται από την ημέρα αναλήψεως, μπερδεύτηκα με τις αγορές.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...