icenex Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες Στο δικο μου εμαιλ αναφεροταν σε iban που ξεκινουσε με LT... Δεν νομιζω να ειναι μαλακια της εφοριας γιατι αν εχει την δυναμη να απαγορευσει κατι τετοιο γιατι να μην ζητησει απλα την κινηση των λογαριασμων?
pp6210 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 1 ώρα πριν, icenex είπε Στο δικο μου εμαιλ αναφεροταν σε iban που ξεκινουσε με LT... Δεν νομιζω να ειναι μαλακια της εφοριας γιατι αν εχει την δυναμη να απαγορευσει κατι τετοιο γιατι να μην ζητησει απλα την κινηση των λογαριασμων? θεωρω οτι θα ασκηθει πιεση στην ιδια την binance (οχι τη ρεβολουτ) να δεχεται/ στελνει μονο απο ελληνικες τραπεζες για ελληνες πολιτες.. μακαρι να κανω λαθος
astavlas Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Και στο δικό μου mail σε Iban με LT αναφερόταν... Dear User, We would like to inform you about the following changes to the EUR deposit and withdrawal process, which will be rolled out in phases starting this week: 1. The existing IBAN LT........you saved will be deactivated by 2024-12-31. After this date, deposits to this IBAN will be rejected. 2. To ensure a smooth transition and uninterrupted service, please initiate a new EUR deposit process on our website/app to obtain a new IBAN. 3. Improvements to your deposit experience: No more reference code: You will no longer need to input a reference code for EUR deposits. Your unique IBAN: Activate the Fiat Service to receive a unique IBAN. Save this IBAN for future deposit/withdrawal purposes. For a step-by-step tutorial, please refer to this FAQ or visit the deposit page to view the changes. As always, thank you for your cooperation. Best regards, Your Binance Team 1
icenex Δημοσ. πριν από 19 λεπτά Δημοσ. πριν από 19 λεπτά 14 ώρες πριν, pp6210 είπε θεωρω οτι θα ασκηθει πιεση στην ιδια την binance (οχι τη ρεβολουτ) να δεχεται/ στελνει μονο απο ελληνικες τραπεζες για ελληνες πολιτες.. μακαρι να κανω λαθος Ναι εχει μια λογικη αλλα ξερω οτι η revolut συμμορφωνεται με την ελληνικη εφορια ουτως η αλλως, υπαρχει λανθασμενη εντυπωση οτι με revolut δεν σε παιρνουν χαμπαρι..Δεν το ξερω ομως με σιγουρια απλα αναφερω τι εχω διαβασει κατα καιρους σε φορουμ απο περιπτωσεις ανθρωπων.Απο εκει και περα νομιζω το αναφερει κανονικα στο site της η revolut οτι συμμορφωνεται με την Ελληνικη εφορια αν παρατηρησει παραξενες συναλλαγες. Προσωπικα χεστηκα, στελνω κανονικα σε ελληνικες τραπεζες και θα πω στον λογιστη να τα βαλει στην δηλωση μου.Αν δεν θελουν να με φορολογησουν ή ειναι ανικανοι να το κανουν δικο τους προβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις