Προς το περιεχόμενο

Binance Launchpool and Launchpad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αντε να βγαλουμε κανα μεροκαματο γιατι δεν μενει φραγκο απο το μισθο μου, με τον μαλεα τον μητσοτακη που μας εχει μαμησει με την ακριβεια.

• Haha 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, icenex είπε

Αντε να βγαλουμε κανα μεροκαματο γιατι δεν μενει φραγκο απο το μισθο μου, με τον μαλεα τον μητσοτακη που μας εχει μαμησει με την ακριβεια.

Εισαγόμενη είναι ρε 🤣

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kkatzos είπε

Εισαγόμενη είναι ρε 🤣

Μεγαλη κουβεντα τι ειναι αλλα τελος παντων...Οι ανθρωποι ειναι επικινδυνοι για να φανε αυτοι κ οι "φιλοι τους" θα μαμησουν το 99% της χωρας.Απορω με τον κοσμο που ακομη πιστευει οτι αυτη η κυβερνηση θελει το καλο τους. Τι να πρωτοθυμηθω που εχω φιλικο ζευγαρι που ητανε στο νομο κατσελη κ αφησαν τα funds να τους παρουν το σπιτι και τωρα τους πετανε στον δρομο.Πως βρεθηκαν νομιζεις υπουργοι που πριν την 4ετια ειχαν πχ 10 ακινητα και τωρα εχουν 40? που πανε και τα χτυπανε σε πλειστηριασμους. Εχουν φαει τα σπιτακια του κοσμου και ποσα αλλα που δεν τα ξερουμε.Παρεπιπτοντως αν δεν κανω λαθος ο νομος κατσελη καταργειται...εχει να πεσει βουρδουλας και να φανε ακομη περισσοτερα σπιτια.

Επεξ/σία από icenex
Δημοσ.
Στις 8/10/2024 στις 7:08 ΜΜ, runner69 είπε

και θα κρατησει μονο 2 μερες, αρα Παρασκευη μεσημερι το launch.

στις 13:00 ώρα Ελλάδας

• Like 2
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μου έστειλε η binance mail οτι από 1/1 δεν θα ισχύει ο λογαριασμός revolut που έχω δηλώσει και κάνω τις μεταφορές και θα πρέπει να δηλώσω νέο λογαριασμό.

Το έχουν στείλει και σε άλλους αυτό το μηνυμα?

Δημοσ.
15 ώρες πριν, astavlas είπε

Μου έστειλε η binance mail οτι από 1/1 δεν θα ισχύει ο λογαριασμός revolut που έχω δηλώσει και κάνω τις μεταφορές και θα πρέπει να δηλώσω νέο λογαριασμό.

Το έχουν στείλει και σε άλλους αυτό το μηνυμα?

Αν και offtopic, οχι δεν μου εχει ερθει κατι τετοιο αλλα δεν καταλαβα απο που και ως που δεν δεχεται η binance να στειλει τα χρηματα στην revolut ?

Δημοσ.

Ναι μου ηρθε και εμενα αυτο το εμαιλ οτι μεχρι το τελος του χρονου αν δεν κανω λαθος θα σταματησουν να υποστηριζουν τον συγκεκριμενο λογαριασμο.Τωρα δεν θυμαμαι να ειχα βαλει τον λογαριασμο της revolut και δεν ειδα να ειναι ο ιδιος λογαριασμος με αυτον που εχω οποτε και αγνοησα το συγκεκριμενο εμαιλ.Μηπως εννοουν δικο τους λογαριασμο που ειναι για να στειλεις λεφτα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, runner69 είπε

Μηπως τους εκοψε η revolut να δεχεται εμβασματα απο την binance ? Αυτο στην ουσια σας λεει;

το πιο σημαντικο ειναι σε ποια ρεβο ΙΒΑΝ ειναι οσοι πηραν μυνημα, Λιθουανια, τα παλια Αγγλιας η τα νεα Γερμανιας;

λετε να ειναι καμμια μλκ της εφοριας να επιβαλει μονο Ελληνικες τραπεζες για εμβασματα προς και απο ανταλακτηρια;;

Επεξ/σία από pp6210
  • Δημιουργία νέου...