tcktcktck Δημοσ. 24 Απριλίου Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 37 λεπτά πριν, Kid2023 είπε Έχει αλλάξει ο τρόπος που γινόταν το launchpool ή απλά αρκεί το stake BNB? Το μόνο που έχει αλλάξει σε σχέση με τα τελευταία 2 χρόνια είναι ότι τώρα συμμετέχεις και μέσω locked staking Αλλά και ο παραδοσιακός τρόπος μέσω launchpool και vault λειτουργεί μια χαρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 24 Απριλίου Share Δημοσ. 24 Απριλίου (επεξεργασμένο) Εγω το 99% των bnb μου τα εχω locked και μια χαρα μου δινει rewards απο τα launchpool.Απλα το αναφερω πληροφοριακα. Απο εκει και περα μολις λανσαρει αυτο το νομισμα το εστειλα την ιδια μερα και να δειτε ποσο γκαντεμης ειμαι μετα θα Pumparei...Οταν κατι το κραταω δεν Pumparei αλλα κανει dump και αντιστροφως οταν δεν το κραταω...γ@μ$% την τυχη μου μεσα. Επεξ/σία 24 Απριλίου από icenex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tcktcktck Δημοσ. 30 Απριλίου Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου Στις 15:00 κάνει list το rez Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 30 Απριλίου Share Δημοσ. 30 Απριλίου Το χειροτερο list απο πολλα τελευταια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tcktcktck Δημοσ. 10 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαϊου Introducing Notcoin (NOT) on Binance Launchpool! Farm NOT by Staking BNB and FDUSD 2024-05-09 18:25 IMPORTANT: Binance will be the first platform to list the token mentioned herein, with trade starting at 2024-05-16 12:00 (UTC). Any claims to offer this token for sale before the stated timeline are false advertising. Please do your own research to ensure safety of your funds! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tcktcktck Δημοσ. 16 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαϊου Κάνει list το NOT σήμερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tcktcktck Δημοσ. 4 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουνίου Fdusd τέλος για κατοίκους ΕΕ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tcktcktck Δημοσ. 6 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουνίου https://www.insomnia.gr/forums/topic/677770-τα-νέα-της-ημέρας-γύρω-από-τα-cryptocurrencies/?do=findComment&comment=60313087 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tcktcktck Δημοσ. 11 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουνίου Listing του io σε πολύ λιγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 15 Αυγούστου Share Δημοσ. 15 Αυγούστου Νεο launchpool σε TON , ξεκιναει την Πεμπτη και θα κρατησει 20 μερες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tcktcktck Δημοσ. 15 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 28 λεπτά πριν, runner69 είπε Νεο launchpool σε TON , ξεκιναει την Πεμπτη και θα κρατησει 20 μερες. Ήρθα να το γράψω τώρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tcktcktck Δημοσ. 23 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 23 Αυγούστου https://www.binance.com/en/support/announcement/introducing-dogs-dogs-on-binance-launchpool-farm-dogs-by-staking-bnb-and-fdusd-fc967d5825774984829b96943a42fadf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Ξεκινησε σήμερα launchpool για το CATI για 4 μέρες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tcktcktck Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Έχουν ήδη ανακοινώσει και το επόμενο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, tcktcktck είπε Έχουν ήδη ανακοινώσει και το επόμενο πιο είναι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις