Προς το περιεχόμενο

Binance Launchpool and Launchpad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Binance is excited to announce the 8th project on the HODLer Airdrops page - Solayer (LAYER), Users who subscribed their BNB to Simple Earn products from 2025-02-01 00:00 (UTC) to 2025-02-05 23:59 (UTC) will get the airdrops distribution. The HODLer Airdrops information is estimated to be available in 6 hours, and the new token will be distributed to users’ Spot Account 1 hour before trading starts.

Binance will then list LAYER at 2025-02-11 14:00 (UTC) and open trading against BTC, USDT, USDC, BNB, FDUSD, and TRY pairs. The seed tag will be applied to LAYER.

• Like 2
  • Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν το πηρα πρεφα αυτο...Θα το κρατησω αυτη τη φορα και λογικα αν παρω σαν κριτηριο την γκαντεμια μου, θα παει πιο κατω :P 

• Haha 1
Δημοσ.

@NiKoSmile Μην γελας ηδη εχει πεσει λιγο απο την στιγμη που το πηρα πρεφα...Λοιπον Νικο θα κανω οτι μου πεις να το στειλω ή να το κρατησω μεχρι αυριο?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, icenex είπε

@NiKoSmile Μην γελας ηδη εχει πεσει λιγο απο την στιγμη που το πηρα πρεφα...Λοιπον Νικο θα κανω οτι μου πεις να το στειλω ή να το κρατησω μεχρι αυριο?

Εγώ είμαι σε σκέψη. Θα το κρατήσω για μαγιά ή  θα το μετατρέψω σε άλλο coin πιο σπάνιο πχ AVAX. Μπορείς δηλαδή να βάλεις και μια άλλη στρατηγική στο παιχνίδι. Αυτές τις παπάτζες μπορείς να τις μετατρέπεις σε πιο δυνατά coins που είναι αυτή την περίοδο πεσμένα!

Δημοσ.

Καλο κ αυτο σαν σκεψη αλλα πλεον ειμαι σε φαση να γυρναω πισω σιγα σιγα το κεφαλαιο μου ασχετα αν αυτα τα λεφτα ειναι ας πουμε επιτοκιο λογω bnb.

Εχω βγαλει καλα λεφτα να ναι καλα η πατεντα που εχουν κανει με τα bnb κ airdrop.Μεχρι στιγμης το bnb ειναι το πιο αποδοτικο νομισμα μου αν βαλω στην εξισωση και τα τσαμπε νομισματα που εχω παρει.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, icenex είπε

1.10$ το βλεπω τωρα, ειδε κανεις ποσο επαιζε με το που ανοιξαν τα trade?

Ταβάνι έφτασε στα 1.733.  Στο 1.4 το πρόλαβα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NiKoSmile είπε

Ταβάνι έφτασε στα 1.733.  Στο 1.4 το πρόλαβα.

Καλά το ταβάνι δεν το πιάνεις με το που αρχίζουν τα trade νομίζω στιγμιαία πάει για λίγο εκεί η τιμή.Οποτε φαντάζομαι το 1.4 ήταν.Με αυτά κ με αυτά ξεχάστηκα με ένα θέμα που είχα κ τώρα είναι 0.9 το πολύ πολύ να το κρατήσω μεχρι αύριο.

Δημοσ.

Τα έδιωξα ακριβώς στις 3 σε τιμή περίπου 1,58 $ το ένα...πάντως γενικά έχω την εντύπωση ότι παλιότερα έδιναν καλύτερο "μεροκάματο" τα launchpool και τα airdrops.

Δημοσ.

Ευτυχώς μια φορά μου έκατσε κ εμένα που περίμενα..Πριν κάνα τέταρτο το έστειλα στο 1.91 ας κάνει ότι θέλει τώρα είμαι ευχαριστημένος κ ας πάει παραπάνω.

• Δημιουργία νέου...