Dimitris_1981 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, logistoulis είπε Κοίτα επειδή έχω μικρό κινητό με τεράστια μπαταρία, προφανώς το mini μου φαίνεται αστείο. Αλλά πες εγώ είμαι χρήστης android κτλ κτλ, το ότι το συγκεκριμένο δεν έχει αυτονομία το λένε και χρήστες iphone που το χρησιμοποιούν παράλληλα με το δικό τους (εταιρικό πχ) Το 5 IV νομίζω είναι 6,1” όχι 5,4. Οποίος πάρει το 13 mini σαφώς και δεν περιμένει την απόδοση του 13. Αν θες να είναι δίκαιο σύγκρινε το με το iPhone 14 που με περίπου 25% μικρότερη μπαταρία διαρκεί περισσότερο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeaLion Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, Chocobo είπε Η συσκευή σου ανήκει μια χαρά.Αν θέλεις την πουλάς , την σπάς , την δουλεύεις όπως έχει σχεδιαστεί να δουλεύει κλπ. Το να κατεβάζεις παράνομα κάτι που κανονικά είναι επι πληρωμή δεν σημαίνει πως δεν σου ανήκει. Δεν καταλαβαίνω πως έχει προκύψει πως δεν σου ανήκει κάτι αν δεν μπορείς να κάνεις το κάθε τι παράνομο που θέλεις. Γενικά κάποιοι χάνουν το κομμάτι σύμφωνα με το οποίο το λογισμικό που τρέχει μια συσκευή δεν τους ανήκει αλλά στην ουσία ο κατασκευαστής τους παραχωρεί το δικαίωμα χρήσης του, αφού συμφωνήσουν με τους όρους χρήσης. Είναι δυσνόητο, πως να το κάνουμε... Θεωρούν πως επειδή έχουν αγοράσει το hardware, το software (που κατασκευάζεται με μαγικό τρόπο;) πρέπει να προσαρμόζεται στο κάθε τι. Βέβαια ο μόνος τρόπος να το κάνεις αυτό είναι να νομοθετήσεις για να αλλάξουν οι όροι χρήσης και να υποχρεωθεί ο κατασκευαστής να αλλάξει το λογισμικό. Ή να ξεκινήσεις καμπάνια ενημέρωσης που να πιάσει πολύ κόσμο και κάπως έτσι να πείσεις τον κατασκευαστή. Με την απλή πειρατεία και τα σπασίματα δεν καταφέρνεις κάτι ουσιαστικό παρά μόνο για τον εαυτούλη σου. Κι επειδή όλοι τα έχουμε κάνει αυτά (υποθέτω) το θέμα είναι να βρίσκεις τρόπους να κάνεις αυτό που θες κι όχι να κατηγορείς τον οποιοδήποτε κατασκευαστή που δεν σε διευκολύνει κιόλας να χαλάς την μπίζνα των άλλων! Το "δεν μου ανήκει η συσκευή αν δεν μπορώ να βάλω το Kodi" είναι τραγική απλούστευση. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios_2809 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Νομίζω πως το μεγαλύτερο ποσοστό των χρηστών iOS δεν έχει αυτή την ανάγκη. Μπορεί να τους δημιουργηθεί βέβαια ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chachanoulis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, Dimitris_1981 είπε Βρε αδελφέ πρώτον έγραψα τι θα ενδεχόμενος θα αλλάξει και με ενοχλεί. Και δεύτερον ποιος αντικρούει την λογική. Άμα έχω μια δυνατότητα που δεν θέλω να την χρησιμοποιήσω ποτέ γιατί κερδίζω κάτι παίρνοντας Android. Αυτόματα δεν αποτελεί επιχείρημα. Είναι σαν να λέω ότι αφού δεν χρησιμοποιώ την μέτρηση της εφαρμογής για την γυναικεία περίοδο στο Apple Watch να πάρω το μοντέλο που έχει την δυνατότητα….. ποιος κερδιζει, ποια γυναικεια περιοδο, τι λες? επειδη δεν ειμαι σιγουρος τι μου λες ας τα παρουμε απο την αρχη.. η ΕΕ αναγκαζει το μηλο να επιτρεψει τη δυνατοτητα στο χρηστη να εγκαταστησει εφαρμογες εκτος του στορ της. μεχρι εδω καλα φανταζομαι, ειναι δεδομενο δεν υπαρχουν αποψεις. εσυ μου λες οτι το κινητο σου θα ειναι λιγοτερο ασφαλες επειδη υπαρχει αυτη η ΕΠΙΛΟΓΗ (και ειμαι σιγουρος οτι οπως στο ανδροιδ θα ειναι απενεργοποιημενο και θα πρεπει ο χρηστης να το ενεργοποιησει) και εγω διαφωνω και σου λεω οτι το ιδιο ασφαλες θα ειναι και πριν και μετα εφοσον δε το χρησιμοποιησεις. νομιζω αυτη ειναι η ουσια, τα υπολοιπα που μου ειπες δε τα καταλαβαινω καν... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris_1981 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 19 λεπτά πριν, Chachanoulis είπε ποιος κερδιζει, ποια γυναικεια περιοδο, τι λες? επειδη δεν ειμαι σιγουρος τι μου λες ας τα παρουμε απο την αρχη.. η ΕΕ αναγκαζει το μηλο να επιτρεψει τη δυνατοτητα στο χρηστη να εγκαταστησει εφαρμογες εκτος του στορ της. μεχρι εδω καλα φανταζομαι, ειναι δεδομενο δεν υπαρχουν αποψεις. εσυ μου λες οτι το κινητο σου θα ειναι λιγοτερο ασφαλες επειδη υπαρχει αυτη η ΕΠΙΛΟΓΗ (και ειμαι σιγουρος οτι οπως στο ανδροιδ θα ειναι απενεργοποιημενο και θα πρεπει ο χρηστης να το ενεργοποιησει) και εγω διαφωνω και σου λεω οτι το ιδιο ασφαλες θα ειναι και πριν και μετα εφοσον δε το χρησιμοποιησεις. νομιζω αυτη ειναι η ουσια, τα υπολοιπα που μου ειπες δε τα καταλαβαινω καν... Πρώτον ναι με επηρεάζει και έγραψα τους λόγους που για κάποιο λόγο αρνείσαι να τους λάβεις υπόψιν ή έστω να τους αντικρούσεις. Τους ξαναβγάζω εδώ. Αναφορά σε κείμενο Όταν θα φτιαχτούν πχ 5 App Store και αρχίζουν να προσελκύουν εφαρμογές, εγώ θα πρέπει να ψάχνω σε 5 app stores την εφαρμογή μου επειδή είναι exclusive σε κάποιο; Πιστεύετε ότι θα αγοράζω με 30% έκπτωση ή κυρίως θα αλλάξει ποιος παίρνει τα λεφτά; Τι θα γίνει με εφαρμογές που έχω κατεβάσει ήδη και αλλάζουν AppStore; Θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσω; Θα αλλάξω update source με ή χωρίς ειδοποίηση; Αν κάνω αγορά θα αλλάξει ενδεχόμενος και ο τρόπος πληρωμής; Ποσό πιο εύκολο θα είναι να διακινούνται ιοί που θα στοχεύουν και συσκευές που δεν έχουν βάλει την σχετική εφαρμογή; Θα πρέπει να ελέγχει η Apple τις εφαρμογές και να τρέχει να βουλώνει αυτές τις τρύπες χωρίς να αποζημιώνεται; Και αν ναι αυτό το νέο έξοδο που θα μετακυλιστεί; Τι θα κερδίσω; Emulators, stream apps, torrent που αν τα χρειαζόμουν θα παρέμενα στο Android όπως παρέμενα όσο δεν έβαζε usb c; Γιατί αν θέλω να χρησιμοποιήσω πχ kodi θέλω το κινητό για αυτό; Πόσοι πιστεύετε είναι χρήστες Android που βάζουν εφαρμογές με sideloading ή από τρίτα stores; Δεύτερον αφού η επιλογή μου είναι άχρηστη γιατί να με θέλω να υπάρχει. Αν δεν θεωρούσα ότι έμμεσα ή άμεσα θα με επηρεάσει θα μου ήταν απλά αδιάφορο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgnr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 18 ώρες πριν, nikosgnr είπε Browsers που μπορείς να εκμεταλευτείς πλήρως τα Extensions με WebExtension και χωρίς WebKit (ο λατρεμένος FF). Γενικά θα έλεγα να κρατάει ο κόσμος μικρό καλάθι. Δεν θα γίνει όπως το φανταζόμαστε οι περισσότεροι. Θα γίνει με τους όρους της Apple. Προσωπικά τα περίμενα όλα. Damiano DeMonte, Media Manager της Mozilla. "We are still reviewing the technical details but are extremely disappointed with Apple’s proposed plan to restrict the newly-announced BrowserEngineKit to EU-specific apps. The effect of this would be to force an independent browser like Firefox to build and maintain two separate browser implementations — a burden Apple themselves will not have to bear. Apple’s proposals fail to give consumers viable choices by making it as painful as possible for others to provide competitive alternatives to Safari,” DeMonte adds. This is another example of Apple creating barriers to prevent true browser competition on iOS." https://www.theverge.com/2024/1/26/24052067/mozilla-apple-ios-browser-rules-firefox 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakm Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Το θέμα είναι να μπορούμε να αλλάξουμε το theme του κινητού εικονίδια κτλ … όλα τα αλλά δεν με απασχολούν πέρα από τα emulator και το kodi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgnr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2 λεπτά πριν, Sakm είπε Το θέμα είναι να μπορούμε να αλλάξουμε το theme του κινητού εικονίδια κτλ … όλα τα αλλά δεν με απασχολούν πέρα από τα emulator και το kodi Aυτό γίνεται ήδη με Shortcuts. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakm Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, nikosgnr είπε Aυτό γίνεται ήδη με Shortcuts. Ναι αλλά μπορούμε να αλλάξουμε την κλίμακα τους ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chachanoulis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, Dimitris_1981 είπε Πρώτον ναι με επηρεάζει και έγραψα τους λόγους που για κάποιο λόγο αρνείσαι να τους λάβεις υπόψιν ή έστω να τους αντικρούσεις. Τους ξαναβγάζω εδώ. Δεύτερον αφού η επιλογή μου είναι άχρηστη γιατί να με θέλω να υπάρχει. Αν δεν θεωρούσα ότι έμμεσα ή άμεσα θα με επηρεάσει θα μου ήταν απλά αδιάφορο. γιατι εκει που θα ειναι η επιλογη κρυμμενη δε θα τη βρεις ποτε αν δεν το θες. αμφιβαλλω οτι θα ειναι ευκολο να το ενεργοποιησεις καταλαθος. επισης, ειμαι 100% σιγουρος οτι οι εφαρμογες που ειναι στο στορ του μηλου θα παραμεινουν εκει. θες για λογους μαρκετινγκ, θες γιατι οπως λες ο κοσμος θα πιστευει οτι τα αλλα στορ θα ειναι τιγκα στους ιους. οπως και να χει το μηλοστορ θα παραμεινει να ειναι αυτο που ηξερες. αν λοιπον εσυ θες μια εφαρμογη που δεν υπαρχει στο μηλοστορ τοτε σιγουρα ειναι κατι που ουτε τωρα θα βρεις. αρα στο τελος οχι αδιαφορο, αλλα ισα ισα θα επωφεληθεις απο αυτη την αποφαση. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου από Chachanoulis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgnr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 19 λεπτά πριν, Sakm είπε Ναι αλλά μπορούμε να αλλάξουμε την κλίμακα τους ; Aυτό απαιτεί JB και χρήση Tweak. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris_1981 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 9 λεπτά πριν, Chachanoulis είπε γιατι εκει που θα ειναι η επιλογη κρυμμενη δε θα τη βρεις ποτε αν δεν το θες. αμφιβαλλω οτι θα ειναι ευκολο να το ενεργοποιησεις καταλαθος. επισης, ειμαι 100% σιγουρος οτι οι εφαρμογες που ειναι στο στορ του μηλου θα παραμεινουν εκει. θες για λογους μαρκετινγκ, θες γιατι οπως λες ο κοσμος θα πιστευει οτι τα αλλα στορ θα ειναι τιγκα στους ιους. οπως και να χει το μηλοστορ θα παραμεινει να ειναι αυτο που ηξερες. αν λοιπον εσυ θες μια εφαρμογη που δεν υπαρχει στο μηλοστορ τοτε σιγουρα ειναι κατι που ουτε τωρα θα βρεις. αρα στο τελος οχι αδιαφορο, αλλα ισα ισα θα επωφεληθεις απο αυτη την αποφαση. Για πες μια εφαρμογή; Μέχρι τώρα είχα 1 κανάλι διανομής. Εύκολα η MS μπορεί να φτιάξει δικό της store αν συνεχίσει να βγάζει mobile apps η blizzard τύπου Diablo immortal. Γιατί να μην ακολουθήσει την λογική της Epic; Αν οι εφαρμογές είναι όλες στο Apple App Store θα έχουν την ίδια αποτυχία με third party stores στο Android. Όλοι σχεδόν μπαίνουν στο play store. Για μένα το galaxy store ήταν ένα ενοχλητικό bloatware. Το γεγονός ότι πιθανόν θα ανοίξει ευκολότερα exploits ακόμα και αν δεν βάζω εγώ τις εφαρμογές; Το γεγονός ότι πιθανόν τα λεφτά που χάνει η Apple ή το επιπλέον κόστος υπάρχει πιθανότητα να μετακυλιστεί σε μένα; Και όλα αυτά θα γίνουν στο τέλος για το τίποτα πάλι θα βρει τρόπο η Apple να τους τα παίρνει. Απλά έπρεπε η ΕΕ να το παίξει Ρομπέν των δασών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Volga Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, BertaJourdan είπε Τι παρανομιες θελετε να κανετε μερικοι με το κινητο σας? απορια εκφραζω. Καμία. Το μόνο που θέλουμε είναι να μπορούμε να παίξουμε cloud gaming σε XBOX, να μπορούμε να βάλουμε τον πραγματικό Firefox για να έχουμε τα Plugins του. ή τον edge ή τον chrome τον κανονικό. Γενικά κάτι μακριά από Safari ωστε να καταλαβαίνει από τους ιστότοπους οτι στην Ελλάδα στα uppercase letters δεν βαζουμε τόνους...😂 Να υπάρχουν εφαρμογές με άλλα keyboards που χρησιμοποιούν το πραγματικό QWERTY ουτως ώστε να μην μπερδεύουμε τα τελικά (ς). Γενικά πράγματα δηλαδή που θα έπρεπε να μην τα συζητάμε καν σαν προσθήκες αλλά να είναι αυτονόητα. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου από Volga 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Εγω προτείνω να το κλειδώσουν ακομα περισσότερο το iOS. Απο οτι βλέπω οι χρήστες του το μονο που τους νοιαζει είναι η ασφάλεια. Αφου πανω απο 50 εφαρμογές δεν χρησιμοποιεί το 70% ας τις βαλουν προεγκατεστημενες, να καταργήσουν και το applestore ,θα γίνει και ακομα απλούστερο και ασφαλέστερο. Το υπόλοιπο 30% που δεν καλύπτεται ας παει σε android! 21 minutes ago, Volga said: Καμία. Το μόνο που θέλουμε είναι να μπορούμε να παίξουμε cloud gaming σε XBOX, να μπορούμε να βάλουμε τον πραγματικό Firefox για να έχουμε τα Plugins του. ή τον edge ή τον chrome τον κανονικό. Γενικά κάτι μακριά από Safari ωστε να καταλαβαίνει από τους ιστότοπους οτι στην Ελλάδα στα uppercase letters δεν βαζουμε τόνους...😂 Να υπάρχουν εφαρμογές με άλλα keyboards που χρησιμοποιούν το πραγματικό QWERTY ουτως ώστε να μην μπερδεύουμε τα τελικά (ς). Γενικά πράγματα δηλαδή που θα έπρεπε να μην τα συζητάμε καν σαν προσθήκες αλλά να είναι αυτονόητα. Ποσοι χρήστες iOS τα θελουν αυτα νομίζεις? Οι ίδιοι τα λενε, σχεδόν κανένας. Κανα fb ,instagram ,και youtube επι πληρωμή για ασφάλεια (ετσι νομίζουν οτι αμα δεν πληρώσεις δεν έχεις ασφάλεια. Εμείς με android πήξαμε στους ιους.).Πανε σε android σου λεει αμα τα θες αυτα. Γνωρίζω γυναίκες (η μακραν μεγαλύτερη μεριδα που παίρνει iPhone λογω μοδας) ,που παίρνει iPhone γιατί υπάρχουν πολλές ροζ θηκες και εχει καθρεφτάκι εφαρμογή. Οτι αν μπεις στο playstore υπάρχουν 30 εφαρμογές καθρέφτη δεν τους περνάει απ το μυαλό. Το παράδειγμα ειναι πραγματικο και συνηθισμένο. Δεν προσπαθώ να προσβαλω κανεναν. Ότι γουστάρετε παρτε. Αλλα οταν η περιγραφή της πραγματικότητας είναι κάπως υποτίμητικη, κατι δεν παει καλα. Ειχα και εγω iPhone κάποτε (jalebrake) και εφυγα οταν δεν με καλύπτε. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου από oldnew 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris_1981 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 38 λεπτά πριν, Volga είπε Καμία. Το μόνο που θέλουμε είναι να μπορούμε να παίξουμε cloud gaming σε XBOX, να μπορούμε να βάλουμε τον πραγματικό Firefox για να έχουμε τα Plugins του. ή τον edge ή τον chrome τον κανονικό. Γενικά κάτι μακριά από Safari ωστε να καταλαβαίνει από τους ιστότοπους οτι στην Ελλάδα στα uppercase letters δεν βαζουμε τόνους...😂 Να υπάρχουν εφαρμογές με άλλα keyboards που χρησιμοποιούν το πραγματικό QWERTY ουτως ώστε να μην μπερδεύουμε τα τελικά (ς). Γενικά πράγματα δηλαδή που θα έπρεπε να μην τα συζητάμε καν σαν προσθήκες αλλά να είναι αυτονόητα. Xbox cloud? Φαντάζομαι δεν μιλάς για Ελλάδα που μας γράφουν ενώ η συνδρομή είναι ίδια. https://apps.apple.com/gr/app/microsoft-swiftkey-ai-keyboard/id911813648 https://apps.apple.com/gr/app/gboard-the-google-keyboard/id1091700242 Αυτό με το browser engine ναι αλλά θα μπορούσε χωρίς όλα τα αλλά όπως και το Xbox cloud. Και αυτά όντως με 99% σιγουριά θεωρώ δεν θα επηρέαζαν όποιον δεν τα χρησιμοποιούσε (εννοώ exploits). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα