newtech Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Καλησπερα παιδια. Απο χθες καθε 1 λεπτο μου πεταει το Malwarebytes μηνυμα οτι : Οταν παω στα details εχω αυτο Δεν εχω κανει καποια εγκατασταση software απο χθες οποτε δεν ξερω απο που μπορει να ειναι. Καμια ιδεα? Τι εχω κανει μεχρι τωρα Scan με HitmanPro , malwarebytes και Bitdefender Winget upgrade ολα τα apps CCLEANER για cache files και Registries Sfc /scannow Το προβλημα αρχιζει σχεδον αμεσα οταν μπαινω στα windows πριν τρεξω πχ Chrome ή κατι Που μπορω να βρω τι προκαλει την προσπαθεια του connection?
micos000 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Δημοσ. 26 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Αν ξεκινήσεις το σύστημα χωρίς ίντερνετ στο κάνει; Αυτό δείχνει ότι κάτι έχεις τσιμπήσει. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου από micos000
villasg Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Δημοσ. 26 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) σου απαντησαν εδω https://forums.malwarebytes.com/topic/307283-website-blocked-to-to-trojan-every-1-minute-controlpanel29com/ Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου από villasg 2
Titos301 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Δημοσ. 26 Ιανουαρίου εμενα μου φαινεται απιστευτο που το εδωσαν τοσο αναλυτικες οδηγιες και ασχοληθηκαν τοσο πολυ απιστευτο 1
Aris_ Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου από τρίτους @villasgμαθαίνουμε ότι έχει ανοίξει thread και έχει αρπάξει malware ψηλά γράμματα η ευγένεια τον ψάχνουν και στο thread που άνοιξε 🤣🤣
newtech Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Είναι κακό που έχω ανοίξει και στο ίδιο το λογισμικό που ΠΛΗΡΩΝΩ να μου πει γιατί λαμβάνω αυτό το warning ενώ κανένα άλλο πρόγραμμα δεν βρήκε κάτι; Και συγνώμη που δεν μπαίνω στα forums ανά τακτά χρονικά διαστήματα... και εδώ είχα να μπω 3 βδομάδες... και; Με κάνει αγενή αυτό; Ας προσέχουμε λίγο τι γράφουμε... δεν ξέρετε ο καθένας τι άλλα πράγματα έχει να κάνει... αν έχει κάποιο PC μπροστά κτλ. Το αστείάκι "Τον ψάχνουν"... λογικό αφού τους σκάω κάθε μήνα λεφτά (μέχρι να γίνει αυτό φυσικά)... Πάντως... ψηλά γράμματα Ο σεβασμός. Malware ΔΕΝ είχα πιάσει... (το ίδιο το Malwarebytes ήταν το πρόβλημα). Η "βοήθεια" από το OFFICIAL forum που μου έδωσαν φυσικά ΔΕΝ απέδωσε! Έγραψα εδώ.. και that's it. Στις 26/1/2024 στις 12:00 ΜΜ, Titos301 είπε εμενα μου φαινεται απιστευτο που το εδωσαν τοσο αναλυτικες οδηγιες και ασχοληθηκαν τοσο πολυ απιστευτο Τους πληρωνω φιλε μου καθε μηνα.. λογικο δεν ειναι; Κατα τα αλλα η ερωτηση ηταν ΑΠΛΗ Που μπορω να βρω τι προκαλει την προσπαθεια του connection? Γιατι ολα τα στοιχεια ηταν στο αρχικο θεμα (ακομα και το ΑΝ ειναι ανοιχτος ο browser...) Το προβλημα αρχιζει σχεδον αμεσα οταν μπαινω στα windows πριν τρεξω πχ Chrome ή κατι Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου από newtech 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα