REPLAY33 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Καλησπέρα έχω ένα Opel Astra παλιό (2001) και θέλω να αλλάξω την αναλογική κονσόλα του air condition με μια ψηφιακή που φοράει το ίδιο αυτοκίνητο με το δικό μου αλλά είναι του 2003 μοντέλο γίνεται ; θα ρωτήσω εννοείται σε ηλεκτρολόγο και μηχανικό αλλά είπα να πάρω και μια γνώμη από το φόρουμ πρώτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Μη μπεις καν στη διαδικασία . Έχει κόστος . Δε είναι μόνο η κονσόλα εμπρός θες σωλήνες , εβαπορετα και ξηλωμα. Δε ξέρω εάν αξίζει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Το ένα είναι ηλεκτρονικούς κλιματισμός και το άλλο απλό air condition. Δεν νομίζω ότι ούτε η καλωδίωση είναι η ίδια ούτε o εγκέφαλος του κλιματισμού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REPLAY33 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Ευχαριστω παιδιά μαλλον έχετε δικιο όποτε το αφήνω ως έχει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα